Snel en adequaat

Nog nooit een foutieve levering gehad

Slecht

Niet één keer een complete bestelling gekregen. Als je 2 dingen met korting of 1 met 1 gratis besteld, is er altijd maar 1 op voorraad. Het is dan ook niet mogelijk om de bestelling nog zelf aan te passen of te wijzigen. Dat wordt voor je gedaan en zo krijg je nooit wat je besteld hebt. En dan erbij is het ook een stuk duurder dan andere sites die dezelfde producten aanbieden.

goed product, prima informatie op de website en snel geleverd

goed product, prima informatie op de website en snel geleverd

zeer overzichtelijk

en producten netjes verpakt en geleverd

Donderdagavond besteld, zaterdags al in huis

geweldig

gewoon super behandeld ,, vriendelijk en bekwaam.

Ging allemaal heel gemakkelijk, zeer tevreden dus.

lekker overzichtelijk

Ik heb hier een glucosemeter besteld. In vergelijking met andere webshops was dit niet duur. Ook makkelijk dat je dit gratis kunt laten bezorgen bij een BENU apotheek in de buurt

Makkelijk te vinden wat je zoekt en makkelijk te bestellen.

Een apotheek is voor mij eigenlijk geen winkel, maar dat is tegenwoordig anders. BENU levert medicijnen of toevoegingen die niet in het dokterspakket zitten, zoals vitamines. Door wijzigingen in het aanbod als gevolg van politieke besluiten, zijn calcium/vitamine D-kauwtabletten voortaan uit het pakket en dus voor eigen rekening. Gelukkig kan ik daarvoor toch ‘gewoon’ terecht bij BENU, wat me opviel, is dat er zelfs acties zijn! De apotheek is voortaan ook ‘gewoon’ een winkel…

Super goed gesorteerd

Ik kan gemakkelijk de producten vinden wat ik nodig heb

Gewoon keurig

Netjes en op tijd bezorgd zoals het hoort.

Geweldig bedrijf

Duidelijke site. Makkelijk te bestellen, netjes verpakt en snel bezorgt

Alles snel geleverd.

super

snel, goed

Geweldig blij met deze apotheek!

Enorm snel en zelfs net voor sluitingstijd geholpen!

De website zelf kan wel wat makkelijker en overzichtelijker gemaakt worden

Oké

Prima levering, leuk extraatje

Het pakket is op het afgesproken tijdstip geleverd. En er zat een extraatje bij, leuk!

Prima, Makkelijk

De site is makkelijk doorzoekbaar.

Jammer dat ik niet badhoevedorp kon ophalen

Ik kon alleen de bestelling in amsterdam en amstelveen ophalen en niet in badhoevedorp

Prima, goede aflevering

verder niks bijzonders

Goede shop

Miscommunication at the desk

Lady at the kassa could not understand that I made an online order. Instead she thought that I have a prescription from the doctor and kept on searching for it in the system. She spent 10-15 min. I explained her it is online order and showed her the email confirmation about the order. Eventually she had to call a more senior staff member to solve the issue. Senior staff member also blamed me for not mentioning that its an online order. She didn’t know but I did mention it multiple times.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!