Super goede service en snel oplossing als iets er niet iw

Makkelijk en snel.

Wist niet dat dat kon ,maar is wel handig .

Snel en goedkoop

Heel blij mee, prima service!

Zie vorige uitspraak dat omvat voor mij alles!

Bestelling was zo gebeurd en ook snel thuis bezorgd.

Geeg goede service

Heeft men man 2 keer naar de apotheek laten komen, maar de eerste keer lag het al wel daar binnen. Geen excuus

Makkelijk bestellen afgeleveren eigen Apotheek

Snel en makkelijk besteld met het gemak van gratis versturen naar eigen Apotheek

een hele goede service naar aan leiding van een kapotte levering

bij aflevering van 3 tubes zalf zat er in 1 van de tubes een flinke snee waar zalf uit spijbelde, gemaild met fotoos en er werd zonder morren een nieuwe tube opgestuurd, waarvoor hulde. heb ik nog wel een puntje van aandacht met betrekking tot de site: op https://www.benu.nl/contact/contactformulier/contactformulier-webshop#Voor%20vragen%20over%20producten%20of%20uw%20bestelling%20in%20de%20BENU%20Webshop:%20benushop.nl.. kun je bijv een klacht omschrijven, maar, en nu komt het, mijn uitleg nav de bezorging duurde waarschijnlijk te lang, want ik had de klacht uiteengezet bij wat is uw vraag, druk op versturen en wat denkkie, timeout, duurde te lang volgens de site als iemand met 2 vingers typt. en nu komt het: tot 2 x toe he het hele verhaal ingetikt, weer een time out. dan gebeurt er wat in mijn hersenen op de zachte schijf wat ik niet hier onder woorden zal brengen en einhoven is net ff te ver om een bakkie te komen doen als u begrijpt wat ik bedoel. voor de rest hulde voor de snelle en positieve afhandeling. met een vriendelijke groet en hout moet Pee Bee delft

Makkelijk

Snel kunnen vinden wat ik voor mijn moeder nodig had

BENU Webshop snel en accuraat

Het artikel werd snel en goed verpakt geleverd. Gewoon T O P !

Vlotte levering, juiste communicatie, goede producten.

Makkelijk en snel

Makkelijk kunnen bestellen, snel geleverd volgens afspraak. Niks op aan te merken.

ruime keus, gratis bezorging via huisapotheek.

Duidelijk, overzichtelijk en betrouwbaar

Producten snel te vinden, ook nog eens gratis geleverd. Betrouwbare site met fijne producten. Opvolging en levering zeer snel.

Goede informatie en prima produkt

Producten zijn goed te vinden in de webshop. Daarna een hele snelle levering.

Heel tevreden met het bestelde artikel

Bestelde artikel snel in huis en prima verpakt

Prima shop

Altijd op tijd geleverd nooit geen problemen

Duidelijk en efficiënt

3 de zelfde zalfjes besteld, kreeg ik 1 verkeerde.

Voor de rest prima, alleen 1 zalfje verkeerd :( deze kan ik niet gebruiken

De bestelling goed en snel ontvangen.

Het komt goed

Tussen de bestelling plaatsen en magazijn zit aardig wat tijd. Het leveren door PostNL is een drama. Dag 1 we leveren tussen 8 en 10 uur, dan wordt het 13 en 15 uur, dan we proberen het vandaag nog te leveren. Dag 2 is bijna hetzelfde.

altijd goed geholpen

Goede service!

Wel een erg ruime verpakking!

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!