Gewoon prima

Producten waren vooral goedkoper dan bij mijn eigen Pegasus Apotheek die ik niet erg hoog heb zitten. Wel jammer dat ik het niet kon af laten leveren bij een afhaalpunt.

negatief

Bij mijn vraag naar incontinentiemateriaal voor mannen werd enkel gezegd dat "wij dat niet hebben" Er had meer en andere informatie gegeven kunnen ( en moeten ) worden op welke manaier er dan wel aan incontinentiemateriaal te komen was

Het ging traag

De bestelling was op dinsdag en op vrijdag was het pas binnen. Ik liep donderdags met mijn factuur/bestelling naar binnen bij de apotheek om te kijken of het er misschien al was en de medewerker had nog nooit zo'n factuur gezien. Bijzonder?

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd.

Prima dienstverlening

In eerste instantie een verkeerde bestelling ontvangen door een fout in het magazijn maar na contact met de klantenservice werd dit zeer snel en correct rechtgezet. Dus zeer tevreden over Benu.

In de webshop goedkoper dan in de winkel

Cicaplast creme en lippencreme besteld. Prima creme. Snel geleverd.

Lange levertijd

De levertijd van de bestelling was met 4 dagen veel te lang!

Snelle levering, betrouwbaar

Bij het googlen naar product bleken zij ook nog de beste prijs te hebben. Goedkoper dan de rest. Dag later in huis en netjes verpakt .

Zorgvuldig

Prima geregeld

Duidelijke communicatie, op afgesproken dag geleverd.

Alles ok

Goede producten, snelle levering

Gewoon goed, snelle levering, alleen verpakking kan wel verbeterd worden! Bestelling: 2 kleine doosjes diabetesstrips, dit wordt geleverd in behoorlijk grote doos

Snel en vlot

Tevreden!!!

Tevreden!

Goede Service

Jullie hebben goede service en kwaliteit

Geen reactie

Na een gestoorde mail kreeg ik gelijk antwoord. Ze vroegen om foto’s. Beantwoord maar helaas blijft reactie uit…

Bestellen gaat prima, informatie over artikelen voor mij niet duidelijk genoeg, nazorg slecht

Ik heb een glucosemeter startpakket gekocht met daarbij een extra prikpen omdat ik niet wist dat alles in het startpakket zat. Dit zonder account aan te maken. Later het account aangemaakt met verzoek aan klantenservice om de bestelling te koppelen. Totaal geen reactie dus onduidelijk hoe ik die pen kan en mag retourneren.

Levertijyprecies zials aangegeven in de webshop

Goede dienstverlening en deskundig

perfect

snelle bezorging en accuraat

Snel, correct en goed geleverd.

Tevreden

Bestelling tegen een goede prijs en snel geleverd,.CHAPEAU

Prima service en alles snel geleverd.

Alles wordt snel en volgens afspraak geleverd. De kwaliteit prijsverhouding is heel goed!

Zwakke administratie

Laatste tijd gaat het vaker fout met het bezorgen van medicatie. 20-10 zou iets afgeleverd worden. De apotheekhoudster zei dat dat niet klopte, Er zou dan niets bezorgd worden. En wat gebeurde er ? 's avonds kwam er toch een levering.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!