Prima webshop, snelle levering

Duidelijke webshop, goed onderverdeeld

Snelle levering goede prijs

Snelle levering conform toezegging en goede prijs.

Vlotte levering.

Makkelijk bestellen, snelle levering

Mijn foute bestelling is gratis gecorrigeerd.

Uitmuntend

Zeer correcte afhandeling van de bestellingen van mijn diabetes hulpmaterialen. De aflevering aan mijn adres is ook altijd zeer goed, altijd op tijd afgeleverd.

Snel geleverd goed aanbod

De prijs was prima, niet duurder dan ergens anders, het pakketje werd snel geleverd

Betrouwbaar

Correcte en snelle levering volgens toezegging.

Bestelling geplaatst, goede info over bezorging

Zeer slecht ervaring

Na 5 dagen wachten ontving ik een e-mail om de bestelling van de apotheek te ontvangen. Maar toen ik ging, zei de medewerker dat de bestelling er nog niet was. Ik moest het medicijn opnieuw kopen bij dezelfde apotheek en het geld opnieuw betalen. Zeer slechte ervaring

Snelle levering en goed product

Op zoek naar een oorthermometer kwam ik op deze site. Het was snel geleverd en goed product

Oud materiaal opgestuurd gekregen

Ik had 10 COVID tests besteld. De service was goed en de prijs ook. Maar tot mijn verbazing kreeg ik tests opgestuurd die 22 maanden geleden waren gemaakt en. Oh maar 2 maanden houdbaar waren.

Slecht

Een medewerker zou een mail terug sturen over samenstelling van een product en een retoursticker, maar dat is niet gedaan helaas! Ook belde ik op maandagmorgen om ongeveer 11 uur en kreeg niemand aan de lijn, maar wel een bandje met daarop dat de benushop bereikbaar is van maandag tm vrijdag op werkdagen van 9-17 uur! Die maandag is volgens mij toch echt een werkdag!

alles is perfect gegaan

Uitstekende service.

Overzichtelijke webshop. Goede informatie over producten. Goede informatie omtrent status en verzending. Praktisch dat ook apotheek geselecteerd kan worden als optie voor bezorging.

Prima webshop

Makkelijk te bestellen en snelle levering..

snel juist en goedkoop

Voor de eerste keer besteld, heb ik weer wat nodig ik zal zeker weer kijken

Vermelde voorraad

Als voorraad stond product voldoende vandaar ook besteld ,maar het duurde toch een volle week om het product te kunnen afhalen,nu niet meer nodig en verder geen reactie op mail , alleen contact via Bot wat erg waardeloos werkt

Helemaal goud

Tevreden

Alles goed verlopen

De bestelling is adequaat afgehandeld.

Een overzichtelijke website Zorgvuldige berichtgeving En keurig op tijd afgeleverd.

Mijn ervaring

Lang gewacht, toch gekregen Kunststof tassen, ik zat er om verlegen Het product was heel gedegen En mijn achting voor Benu gestegen

Snel te bestellen, vlot geleverd

Diatesse teststrips online besteld. Ging goed, voorwaarden duidelijk en werd tussentijds per mail op de hoogte gehouden. Bestelling in naburig dorp opgehaald. Mocht wel in een een wat kleiner doosje (of helemaal niet extra verpakt) geleverd worden.

ruim assortiment, snelle levering

verrassende webshop

Snelle en voortvarende levering

Het bestellen van de gewenste artikelen verliep soepel. Advies om de teksten op de website eens kritisch te bekijken. Als je snel de teksten bekijkt lijkt het er op alsof de artikelen gratis worden geleverd en dat is onjuist want je betaald bezorgkosten. Op zich niet vreemd, maar een beetje verwarrend.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!