Correct en snel

Geen opmerkingen over !

Ok

Bestelling, levering en updates goed. Alleen bij afhalen bij apotheek had de medewerker geen idee hoe het werkt met een webshop bestelling. Luisterde ook niet goed naar mijn verhaal en getoonde e-mails. Opleiding en instructies benodigd! Anders 5 sterren.

Levering vlot en goede site

Vlotte levering makkelijk bestellen

Product was goed verpakt, duidelijk wanneer het pakket geleverd werd.

hele goede service en alles op tijd

zie boven

Goede online apotheek

Snelle en nette levering.

Tot nu toe goed

Tot nu toe goed

Super handig

Fijn om via de webshop een bestelling te kunnen doen en deze op te halen bij je eigen benu apotheek.

Bestelling duurde 3 dagen

Stond nergens omschreven. Als je iets tegen diaree besteld heb je daar na drie dagen niet veel meer aan. Voor mij geen Benu meer. Als je in deze medicijnen handelt weet je waarom mensen deze snel nodig hebben, maar als je dat dan niet duidelijk maakt ben je in mijn optiek heel fout bezig. Dan kunnen mensen uitwijken naar andere manieren. Nu zat ik voor niks te wachten. Slecht!

Geen ervaring.

Deze bestelling was de eerste keer

Biedt producten aan die ze niet kunnen leveren

Kan er producten kopen waarvan ze vervolgens na een aantal dagen zeggen dat ze ze niet hebben. Krijgt wel geld terug, maar toch. En lange levertijd

Goedprima

Makkelijk besteld, snel in huis

Makkelijk te bestellen en via mijn apotheek snel af te halen op de tijd die mij uitkomt ( binnen de openingstijden natuurlijk)

positieve ervaring

vriendelijk èn behulpzaam

Altijd netjes opgeruimd en de medewerkers denken met je mee. Ook geven ze duidelijk uitleg bij nieuwe medicijnen.

Alles klopt!

Betrouwbare info en planning

Jouw bestelling is redelijk nauwkeurig te volgen. Doorlooptijd van de bestelling kan b1eslist korter

Goede webshop

Snelle levering en goede prijskwaliteit.

Overzichtelijke website goede prijzen en sneller prijzen

Goede webshop met duidelijke informatie.

Gezocht artikel kon ik makkelijk vinden. Bij artikel stond duidelijke omschrijving. De artikel en werden ook snel geleverd.

Grote verschillen in medewerkers

'Hallo ik kom mijn bestelling ophalen." 'Nee hoor, er is niks' Terwijl ik daar kom omdat ik een mail krijg. 'Maar ik krijg een mail.' Zuchtend: 'ik zie niks staan.' 'Wanneer heeft u die mail gehad?' 'Vanmorgen. Ik moest het snel ophalen.' 'Uit de automaat?' 'Nee, want ik sta hier binnen.' 'Wat komt u ophalen?' 'Een apparaatje op pillen uit te drukken.' 'Een wat?' 'Een apparaatje om pillen uit te drukken,' 'En u heeft een mail gehad voor hier?' 'Ja, ik kreeg gisteren een mail dat het was verzonden en vandaag dat het binnen was,' Kijk dat je langs elkaar heen praat kan gebeuren. Dat er een vraag is die je niet direct kunt beantwoorden ook. Maar het is met name de houding, het geërgerd zijn dat het geen simpele uit te voeren handeling is. Dat het moeite kost. Uiteindelijk 'viel het kwartje'. Kwam er ontspanning en veranderde haar toon en uitdrukking. Misschien had er bij haar naambordje 'stagiair' moeten staan?

Duidelijke nformatie

Duidelijke informatie. Vlotte levering en correcte afhandeling wanneer onverhoopt een artikel niet kan worden geleverd.

Snelle behandeling van de aanvraag en bezorging.

Super goed

Alles perfect, op tijd binnen, prima.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!