Niet geweldig

't Is voor mij (88 jr. oude man) niet allemaal even duidelijk. Voor medicijnen- en hulpmiddelen moet ik wel drie website van BENU bezoeken. Had het maar gelaten zoals vroeger: had /heb ik wat nodig, dan ga ik naar de apotheek op het dorp. .......

Snelle levering en goede behandeling

Ik wist welke strips ik wilde hebben. Benu heeft met op het internet goed geholpen bij het uitzoeken en bestellen van de benodigde strips.

Snel en goede levering

Uitstekende service. Prima producten

Het is goed maar duur

slecht en onfatsoenlijk

komen hun afspraken niet na en willen geen e mails beantwoorden. zijn zelf te lui om alles in orde te maken willen alleen maar declareren

eenvoudig artikelen te vinden

doen wat ze beloven, goede prijs/kwaliteit

Prima. Juiste en snelle levering

Prima product

Goede prijs kwaliteit verhouding, precies wat ik verwachte. Snelle levering.

Duidelijke webshop en snelle levering

Duidelijke webshop en snelle levering

Makkelijk te vinden op de site en snelle levering. Prijs is ook prima.

Gewoon doorgaan.

tevreden en tegnvallend

Ben heel tevreden met de telefonische beantwoording van mijn vragen. door de medewerksters Wilhelminapark Tilburg. Ik vind de webshop daarentegen niet echt gebruiksvriendelijk en traag met versturen.

Wordt steeds beter

Na een aantal slechte ervaringen en dit uitgesproken met de apotheker, wordt het steeds beter

Bestelling en aflevering verliepen gemakkelijk, snel en correct.

zie hier boven.

goed produkt

MIJN ERVARING IS HEEL GOED.

ALLE BESTELLINGEN KOMEN GOED OP TIJD EN ZIJN ALTIJD CORRECT UITGEVOERD.

Ik ervaar de benushop als een prettige manier om producten te bestellen. Geen slechte ervaringen mee

Goede en snelle levering en duidelijke website

Het is wel jammer dat er maar 3 doosjes magnesium besteld mogen worden. Mijn man moet van de MDL arts tot 8 tabletten per dag slikken , vanwege obstipatie. Bij 6 doosjes betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Beetje jammer.

Word prima geholpen

Duidelijk overzicht van producten & goede acties!

Fijn bestelproces, snelle bezorging en leuke acties.

Ok

Ok

Goede klantvriendelijkheid

Ik ben tevreden.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!