Goed product

Website met werkzame zoekmachine. Product snel gevonden. Levertijd is redelijk.

Keurig geleverd met iets te weinig info

Had graag vernomen wat de verwachte levertijd was. Verder prima.

Goed geholpen.

Snelle levering van de producten.

Snel

Alles prima

waardeloze service

Online stripjes besteld voor glucose meet apparaat. Volgens de site de volgende dag in het filiaal in Bussum af te halen. De volgende dag liep ik binnen in jet filiaal en werd ik streng toegesproken dat ik eerst een nummertje moest trekken. Ik maakte een grapje dat er inderdaad wel veel mensen voor mij waren ( niemand in de zaak). Ik bood aan om alsnog een nummer te trekken maar dat hoefde voor deze keer niet. Betvolhend was jet door mij besteldr er nog niet. Voor niets uit Huizen komen fietsen.Jammer Volgende dag ontvang il een mailtje dat de door mij bestelde artikelen binnen zijn. Ik besluit om ze direct op te gaan halen en spring op de fiets. Kom ik daar voor een dichte deur.. Op deur een briefje: " Wij zijn tussen 11.30 en 14.00 uur gesloten ivm. personeels krapte". Weer voor niets gefietst. handiger was geweest om de extra sluiting in het mailtje te melden. Dus frie keer heweest om iets af te halen

Goede dienstverlening

Bestelling, aflevering, bezorging en communicatie prima!

Onzinnig grote verpakking

Levertijd was prima naar de apotheek in mijn buurt. De doos was verhoudingsgewijs erg groot en veel verpakkingsmateriaal. Een klein tubetje had ook in een envelop gekund.

Efficiënt

Top webshop

Fijne en betaalbare webshop, en een snelle levering.

makkelijk en vriendelijk, top

yesyes

Mijn bestelling komt altijd op tijd in goede staat

Fijn dat je bepaalde medicijnen zo kunt bestellen.

Heel erg fijn dat je bepaalde medicijnen zo via de webshop kunt bestellen. Snelle levering.

Duurt erg lang voor dat het pakketje er is

5 Sterren

Geheel tevreden over de Service ,de producten en de lage prijzen

goed...

goed.......

Bestelling is niet geleverd

Mijn bestelling is niet geleverd. Vervolgens krijg ik mail om de bestelling alsnog te bevestigen, maar dat kan ik niet. Bij de lopende en niet geleverde bestelling staan 0 producten in de lijst. 0626350372 [email protected] Mvg.

Helemaal top

Snelle verzending.

Uitstekende service en snelle bediening

Uitstekende service en snelle bediening

Gewoon goede service

De producten die ik zocht waren hier op voorraad en werden snel geleverd. Ik ben van plan hier vaker te bestellen!

Goed geregeld en fijne service

Makkelijk om iets te bestellen. Wordt keurig op de hoogte gehouden m.b.t. de levering.

Snelle levering van middel wat zowat nergens voorradig was.. (Diclofenac)

Snel en goed

Het was goed en snel geleverd en goed verpakt.

heel goed

Verzending goed verpakt

Informatie retourneren niet juist en geen reactie op een ingevuld contactformulier

Ik wilde een artikel retour sturen en volgde de instructies (mail met informatie sturen naar info@…… ik kreeg een No-reply mail van jullie dat dat E-mail adres niet meer werd gebruikt. Via een ingevuld contactformulier geprobeerd om de retour alsnog voor elkaar te krijgen maar daar heb ik nog steeds geen reactie op gekregen. Ik heb het artikel teruggestuurd in de hoop dat ik alsnog mijn geld terug krijg. Maar deze gebrekkige informatie verdient geen medaille

goed en snel

Bestellen ging gemakkelijk en levering was snel en kostenloos naar het dichtstbijzijnde Benu-filiaal.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!