goed en snel

Bestellen ging gemakkelijk en levering was snel en kostenloos naar het dichtstbijzijnde Benu-filiaal.

uitstekend!

Goed product, snelle levering!

Als ik iets bestel dan hebben ze het ook. En dan ben ik blij mee! Tot de volgende keer.

Goed geregeld

Perfect. Snel geleverd en goed spul.

Niks verplicht

Goed geregeld.

Goed geregeld. Wel grote verpakking!

Vertrouwd maar traag

Bestelde in het weekend en kreeg keurig bevestiging. Vervolgens was het 3 dagen stil en na wijziging orderstatus duurde ontvangst 2 dagen. Ging om een kleine bestelling zonder enige haast. Heb het idee dat deze bricks organisatie nog moet leren wat de clicks klant verwacht qua commmunicatie en afhandeling.

Bestelling goed gekregen . Heel fijn

Snel heholpen

Bestelling snel geleverd naar mijn apotheek het slag.Keurig verzorgd.

WEL VERBETERD

In de aanvang had ik erg veel moeite met het bestellen van spullen bij BEUN-direct. Soms kon ik alleen als diabetes wat bestellen en soms kon er helemaal niks. In de loop v.d tijd is er wel wat verbeterd.

Fantastische site! Snelle levering

Ruime keuze en snelle levering.

Alles gemakkelijk te vinden in de webshop. Bestelde product de volgende dag al in huis.

Prettige hulp

De hulp die er geboden wordt is goed en het luisteren ook. Ze nemen echt de tijd voor je.

Makkelijk te bestellen en handig op te halen bij de apotheek

Snelle levering, wel in een best grote doos voor de stikkers.

Dit was de eerste keer Had een kodobon gekregen Alles was heel duidelijk van wanneer alles geleverd zou worden

Heel goed georganiseerd.

Heel vriendelijke mensen en heel goed georganiseerd.

correcte afhandeling

zie vorige beoordeling

uitstekende apotheek

Prima behulpzaam vriendelijke mensen

Duidelijke en overzichtelijke website. Levering duurde alleen langer dan beloofd was, PostNl was erg druk, kan ook de reden geweest zijn!

Bestelling verliep volgens plan

Als het goed gaat is er weinig aan te vullen (dit veld is verplicht)

Ik gebruikt ze al jaren

Nooit meer!

Dit was de eerste keer. Daarom heb ik maar voor een klein bedrag besteld, om uit te proberen of het goed ging. Dat was een goed voorgevoel. Ik kreeg een email, dat ik het produkt op kon halen bij Benu in mijn woonplaats. Daar was het totaal onbekend. Email gestuurd naar Benu webshop. Ja, het zou er nu zijn. Nogmaals onbekend bij de Benu hier. Dus....nooit meer!

Snelle levering duidelijke site

Overzichtelijke site met concurrerende prijzen

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!