Kan beter

Sonde voeding is goed maar heb ook betere gehad van hetzelfde merk ( dat je meer opgezet word de spieren zeg maar )als mensen dit krijgen die in coma liggen krijgen ze toch echt een nierproblemen omdat er ook vocht ingediend moet worden hier heb ik verder geen verstand van last van de niet op dit moment ben blij dat ik wakker ben

Efficiënt

Heb ik niet

Bestelling was makkelijk uit te voeren en vlug leverbaar.

bestelling was makkelijk uit te voeren en op aangevraagd adres geleverd.

Duidelijke site

Product werkt naar behoren. Fantastische moisturizer van vichy 89. Ook snelle bezorging. Uitstekend!

Bestelling afgeleverd op afgesproken datum

Fijne manier van bestellen en afhandelen daarvan

Op zich klopt wat ik schrijf, echter verbaast het me, dat ik vorige keer iets bestelde, dat nu niet meer terug te vinden is.

Prima en snel

Positief

Correcte, vlotte uitvoering, gunstige prijs. Aan te bevelen.

Prima webshop, bestelde goederen snel geleverd.

Prima webshop met kwalitatief goede producten. Bestelde producten snel en correct geleverd.

ok

Spullen zijn goed, levering heeft iets langer geduurd als verwacht.

Snel goed en betaaĺbaar

Ervaring is goed en correct uitvoering van bestelling.

Vlotte service

Ben tevreden.

Voor de eerste keer besteld bij Benu alles werd netjes op tijd geleverd en goed verpakt ben zeer tevreden houden zo.

Tot nu toe alles perfect geregeld

Keurig bezorgd maar levering kan sneller

De levering van de bestelling duurde enkele werkdagen. Ondanks dat dit op de website vermeld stond en voor mij geen verrassing was, is dit wel een punt van verbetering. Zeker als je voor je gezondheid (apotheek) iets dringend nodig hebt.

Voldoende tot goed, maar levertijd is te lang

Website is toegankelijk en voldoende duidelijk met heldere informatie..maar om een week lang te wachten voor het bezorgd wordt is niet meer van deze tijd

??

???

Snelle levering bij de lokale apotheek

Bestelde ene aanbieding hansaplast. Keurig op tijd geleverd

Simpel om producten te bestellen. Vlotte afwikkeling van de bestelling. Discreet verpakt.

Goed hoor

Direct mijn zalf klaargezet nadat ik bij de dokter was geweest

Echt prima,

Mijn complimenten ook toen gedeeltelijk produkt niet leverbaar was. Binnen twee dgn geld retour.

Gewoon goed

Makkelijk en goed

Mijn bestelling is keurig bezorgd bij mijn apotheek: ik werd goed op de hoogte gehouden

Zie boven

Ben zeer tevreden over de snelle levering van het product.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!