Gewoonweg goed!

Kundig, prettig personeel, goede service.

Snel en eenvoudig

Bestellen is snel en eenvoudig! Als ik het ook aan mijn 'medische' BENU-account zou kunnen koppelen, en mijn bestelling uit de Servilocker kan halen, krijgt het 5 sterren!

Levering was later

Eerst gaf men aan de volgende dag te leveren, maar op die dag zelf veranderde dat in een dag later.

Niet tevreden

Had een bestelling gedaan, met een kortingcodes. 2 artikelen. 1 was niet aanwezig, kon ik wel gewoon bestellen. Per abuis de verkeerde afhaal filiaal aangegeven. Gebeld dat ik dit onmogelijk kan ophalen. Zij konden dit niet voor mij annuleren. Ik moest zelf de betreffende filiaal bellen. Dus conclusie is, dat ik geen artikelen heb. Maar wel mijn korting van 5,- kwijt ben. Jammer.

Klantvriendelijk

Apotheek is zeer behulpzaam in het zoeken naar oplossingen bijvoorbeeld wanneer medicijnen niet leverbaar zijn. Daar kan de apotheek helemaal niks aan doen! Vriendelijke assistentes. Soms zijn de wachttijden wel wat lang maar kom dan op een ander tijdstip.

Niet ontvangen

Ik had besteld, was afgeleverd bij de apotheek maar ze geven aan niks te hebben ontvangen. Wat nu?

Goede ervaring

Ik word goed geholpen.

Snel, transparant, gebruiksvriendelijk. Tip aan Bunu is nog wel: er stond aan het begin 'gratis verzending' of zoiets. Uiteindelijk bleek dit gratis verzending naar de apotheek te zijn. Daar moet je het dan dus afhalen. Geen probleem, maar dan is het wel goed ook daar open over te zijn. Was nu wat verwarrend.

Uitstekende service!

Prima, levering volgens afspraak.

All perfect

Better price than in the pharmacy

Te klein assortiment

Je zou denken dat online veel meer te krijgen is dan in de apotheek zelf. Helaas! Ik vind het assortiment veel te klein. Maar een klein aantal producten van Vichy en La roche Posay verkrijgbaar. En de rest is ook minimaal

uit de kunst

Snelle aflevering, keurig verpakt, fijn geprijsd. Houden zo!! Prima

Prima levering

chaotisch

Na mijn bestelling te hebben geplaatst heb ik in de dagen erna zeker 6 emails gekregen. Beetje te veel van het goede. Dan was het er wel en dan was het er niet. Uiteindelijk naar apotheek gegaan om op te halen bleek er slechts 1 van de 2 bestelde artikelen te zijn en met het verkeerde artikelnummer. Het had het artikelnummer van het andere welke niet aanwezig was. Die kon men ook nergens vinden, ook niet op de computer...uiteindelijk zelf ingelogd en zag dat het geannuleerd was ??? Wist ik niets van. Trouwens datgene wat geannuleerd was, is wel geleverd. Volgt u het nog??? Men heeft het geannuleerde artikel alsnog weer besteld en ik kon het de volgende dag afhalen.

Nette snelle levering!

De levering kwam een dag later, maar dat ligt aan de bezorgdienst.

Snel en vakkundig

Gemakkelijk in gebruik

Makkelijk

Alles netjes geregeld.

Goede ervaring.

Vriendelijk

Bestellen ging vrij gemakkelijk

Verzenden duurde veelste lang Maar verder zijn de producten goed

TOP

Super snel gevonden via het net, snel en keurig geleverd.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!