de bestelling was compleet

Een goede ervaring. Op tijd de producten ontvangen en ook het bericht voor ontvangst.

Tevreden klant

Ik weet wat ik wil bestellen maar kijk wel altijd of er nog wat is bijgekomen aan producten. Zo zou ik Engels Pluksel fijn vinden als dat te bestellen is voor een schappelijke prijs evenals handschoenen (Nitril) voor bijvoorbeeld wondzorg.

Keurig op tijd goed verpakt

Heb bovenaan al aangegeven

Goed aanbod

Snelle levering. Goed aanbod en juiste informatie.

Handig om mijn bestelling bij een Benu apotheek in de buurt te kunnen ophalen. Alleen jammer dat de apotheek tussen 12.30 en 14.00 dicht is en je daar pas achter komt als je voor de deur staat (staat niet in de ophaalmail), in het weekend de apotheek (logisch) dicht is, maar je het product zondag nodig hebt… Afspraken voor die vrijdagmiddag moeten wijzigen om na 14.00 uur weer terug te kunnen gaan naar de apotheek om het product te halen.

Heb goede ervaring bij de Benu shop. Veel producten die je niet zo bij de apotheek kunt bestellen of kopen Benu shop heeft het en wordt snel geleverd aan huis of bij de apotheek. Prima service.

Lastig te vinden wat ik zocht.

Als je weet waar je product onder valt, is er geen probleem. Anders moet je elk kopje langs om het te vinden. Zou handig zijn om een zoekfunctie toe te voegen.

Ik had een heel erg klein pakketje dat werd verpakt in een veel te grote kartonnendoos…

Ja

Hoge kwaliteit producten

Positief

Goede service.

Netjes verpakt, goed afgeleverd.

Snel geleverd en goede art

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel bezorgd bij mijn Benu apotheek

Goed en snel

Vlotte levering en goed geholpen in de shop.

Prima maar nog enige onduidelijkheid bij kortingsartikelen

Bij de Lucovitaal producten is het mij niet geheel duidelijk of je voor het kortingsbedrag nou 2 stuks krijgt door het vermelden van 1+1 gratis. Of dat je er 1 krijgt voor dat bedrag.

Bestelling duurt lang, lang niet alles op voorraad

Thuisbezorgen kost geld, voorraad minimaal. Toch liever naar apotheek. Moet het toch daar ophalen

Goed maar de apotheek wist er niet goed raad mee

Tijdens het ophalen in de apotheek wist het personeel niet goed wat ik kwam halen. Na wat zoeken werd mijn bestelling toch gevonden.

prima en snel

Snel en gemakkelijk besteld.

Fijne site met duidelijke informatie en gemakkelijk bestelling te plaatsen.

Tevreden met bestelling

Sneller leveren is aan te bevelen.

Snel en goed

Ik werd verrast met extra producten, als gevolg van een actie. Dat was op zich heel aardig, alleen stond het nergens vermeld. Daardoor dacht ik dat ik ten onrechte teveel geleverd had gekregen en ben toen weer naar de apotheek gegaan om het terug te geven. Maar dat was dus overbodig.

Alles prima

Bestelling netjes bezorgd. Was wat verlaat maar daar kreeg ik bericht van.

Waardeloos

Artikel besteld via webshop waarop 10 dagen gewacht. Na ontvangst blijkt het verkeerde artikel geleverd.

Ik vind alles snel

Ik kan makkelijk bestellen

Super handige service

Op mijn gemak bestelling doen en ophalen als het me uitkomt

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!