Traag en te grote verpakking

Er waren veel statusupdates van mijn bestelling, soms was niet duidelijk wat er veranderd was in de status. Het kostte 5 dagen om één tube créme vanuit de voorraad naar één van de aangesloten apotheken te sturen. De tube was verpakt in een doos waar vijf of zes van deze tubes in pasten, erg veel 'lucht' in de verpakking.

Besteld en bezorgd. Meer kan ik er niet over vertellen.

Heel positief

Heel netjes hoe ze een klacht (over een verkeerde bezorging) gecorrigeerd en afgehandeld hebben.

Fijne website en keurig snel afgeleverd. Een aanrader.

Via de BENU webshop is een de zalf die ik zocht met grotere inhoud te koop. Wat t goedkoper maakte. Op kunnen halen bij een apotheek naast m’n werk, wat niet m’n thuis apotheek is, maar wel een hele rustige. Super handig.

Slechte ervaringen

Ene keer 30 minuten aan de balie gestaan. En maar zoeken in het systeem. Volgende keer 40 minuten aan de balie gestaan. Belangrijke medicatie (ivm hart) was er niet. Zou volgende dag binnenkomen en dan zou ik een bericht krijgen. Volgende ochtend ca 10.00 uur gebeld. Ze waren bestellingen aan het uitpakken. Gevraagd of ze direct willen bellen als de bestellingen uitgepakt zijn zodat ik er direct om kon komen. We bellen niet maar u krijgt een SMS. Rond 13.00 uur nog geen bericht. Dus telefoon gepakt. Nee, we stoppen het in de automaat, dan krijgt u een SMS. Er is dus onderling NIET gecommuniceerd. Hierdoor heeft mijn partner veel risico gelopen. We zoeken ons heil voortaan bij een andere apotheek. Een emoticon mag niet dus op deze manier BOOS

goede discrete ervaring

versturing is discreet en netjes

Je kan den hoop verkrijgen met een hele goed uitleg!

Slecht

4 flesjes welke in een veel te grote doos klaar stond bij de plaatselijke apotheek. Toen ik dat aankaartte bij een medewerker begreep zij er niets van en was dit nu eenmaal zo. Het blijkt een gemiste kans ik bestel nooit meer wat in de webshop. Ik koop dit rechtstreeks bij de apotheek.

Helemaal prima

Snel en juist geleverd

Zie hierboven

Mijn ervaring is goed

Het was eerst even zoeken hoe het in elkaar zat maar. Het ideaal om zo medicijnen te bestellen dit is zeker voor herhaling .

Vriendelijk en behulpzaam.

Bij vragen en problemen wordt ik altijd zonder problemen geholpen en alle tijd genomen zoals laatst bij de uitleg van een pufje. Hoe er mee om te gaan maar ook telefonisch krijg ik altijd netjes en duidelijk antwoord.

Prima verpakt en volgens afspraak geleverd.

Bestelling naar volle tevredenheid, goed verpakt en volgens afspraak ontvangen. Ook de prijzen van de bestelde producten waren erg goed!

Uitstekend afgehandeld

Bestelling niet volledig op voorraad werd deels de volgende dag al geleverd. Nalevering afgesproken welke later keurig volgens afspraak werd bezorgd.

Medicijnen online bestellen

Via de webshop gemakkelijk een keus kunnen maken. Vlotte levering . Duidelijke instructies via de mail

Geweldige service!

Keurige correcte verwerking van mijn bestelling.

Snelle en correcte service én goede prijs

Goede website, keurige verpakking, snelle verzending en een goede prijs.

Gemak

Heb gebruik kunnen maken van een mooie aanbieding, 2 voor de prijs van 1 en gratis verzending! Dat is treffen. Maar het assorti op de website ziet er goed uit. Goed geprijsd en het gemak van thuisbezorgd.

Dikke prima!

Alles snel en in goede orde ontvangen. En een prima prijs, goedkoper dan welke drogist ook.

snelle levering en redelijke prijs

1 en 1 gratis staat aanlokkelijk in de advertentie maar je krijg er maar 1 voor de aangeboden prijs. De korting is afgetrokken dus voor 2 st. betaal je het dubbele wat niet de goedkoopste prijs is.

mijn ervaring nu was goed

Ik heb in het verleden een BENU apotheek gehad in Apeldoorn ik was toen en nu hier in Haren zeer tevreden

Leuke prijzen en snelle levering. Was m’n eerste keer dat ik hier wat bestelde en ik zou het zo weer doen. Veel keuze en de prijs is goed.

Helemaal prima!

Snel bezorgd en snel af te halen, en kosteloos!

Lekker snel en goed

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!