Ben tevreden over levering

Het verliep allemaal volgens afspraak

Keurig volgens afspraak geleverd

Gewoon zoals verwacht

Gewoon goed zoals verwacht

Snelle en goede service

Ik bestel incontinentie materiaal voor mijn moeder in Ammerstol en ben tevreden over de levering en het contact met de medewerkers via de telefoon

Vlotte en goed verpakte aflevering

Ik heb voor de 1e keer een bestelling bij de Benu webshop gedaan en dit verliep vlot en eenvoudig. Het is een prima en overzichtelijke webshop.

Goedkoper online bestellen

Mijn bestelde product was online goedkoper dan in de winkel, echter in de winkel kon ik hetzelfde product niet kopen voor die prijs.

Levering zoals je die verwacht.

Bestellen, betaling en levering: àlles verliep soepel.

Álles wat ik verwachtte was zo

Op tijd en snel. Schappelijk geprijsd. Hier was middel op voorraad wat overal op was! Fijn...

Tevreden

Goede services

Goed verzorgd

Goed verzorgd en op tijd geleverd.

Prima verzorging

Het bestelde kwam weer goed uit n op korte termijn aan. Netjes op de hoogte blijvend via mail.

Product snel ontvangen, zonder verzendkosten

Alles verliep zonder fouten.

Gewoon prima!

Zie mijn uitermate korte maar krachtige evaluerende, niet stigmatiserende opmerking die ik subiet, met bijzonder veel toewijden en weloverwogen hierboven heb geplaatst.

Bestelling ophalen

Er is geen keuze mogelijk voor BENU apotheek om je bestelling op te halen. Ik woon oude centrum in Dordrecht. Mijn apotheek is BENU aan de burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht. Ik moest mijn bestelling ophalen bij BENU Amazone in Dordrecht. Ik vroeg de medewerkster aldaar dat ik voortaan mijn bestelling bij mijn eigen apotheek wil afhalen. Antwoord uw BENU apotheek is zelfstandig en niet aangesloten bij ons. VREEMD vind ik. Bovendien staat e in de e-mail van BENU dat ik een BENU apotheek mag kiezen. Ook heb ik de BENU app gedownload. Alles goed ingevuld en krijg dan het bericht “ het kan even duren voordat uw gegevens van uw BENU apotheek zijn opgehaald. Uw ontvangt een mail hierover “. Nog steeds geen mail ontvangen. Wacht al 5 dagen. Bij mijn apotheek dit probleem voorgelegd. Antwoord: we krijgen veel reacties van klanten met gelijksoortige problemen.

Snelle levering, goede communicatie

Klantvriendelijk met goede uitleg en Snelle vaardige afhandeling

Duidelijke productsite, snel geleverd

Matig

Bestelling op 5 september geplaatst. Echter op 10 september nog steeds niet ontvangen.

tevreden

ik ben tevreden

Verzending duurt te lang

Verzending duurt veel te lang

Good prices, delivery always takes very long

They have great prices but I ordered on Sunday and only received the following Friday. Not sure why it takes so long. But priced the best.

Redelijk

Bezorging duurde te lang

snel en compleet

snel en compleet

Had betere verwachting

Verwachte mijn order in de afhaal machine te zijn. Ook bij de balie raken ze steeds confused dat ik niet voor mijn medicatie kom maar voor mijn webshop order ookal zei ik specifiek wehbshop bestelling ophalen. Moest 30 minuten wachten tot ik bij de balie kon komen uberhaupt. Verder is 1 van mijn orders gecancelt. Bestel niet weer.

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!