Prima webshop, snelle verzending

Snelle levering en makkelijk te bestellen

Duidelijke website. En snelle levering.

Goede voorlichting om de juiste te vinden

Een tijd gezocht naar de goede omdat ik niet tegen plastic kan ik heb een latex alergie .

Werk aan de winkel om de webshop op te schonen.,

De webshop is te ingewikkeld, teveel keuzes en rommelig. Als je aangeeft met digid in te loggen, gaat dat niet. Het is een wonder dat ik wat heb kunnen bestellen. En dat het aankwam.

Mooi assortiment

Mooi assortiment en snelle levering

8.5

Good

TOP

TOP

Lange levertijd, slechte communicatie

De levertijd van het door mij bestelde product was vooraf niet duidelijk gecommuniceerd en bleek veel langer dan waarop ik gerekend had. Nadat ik bericht had ontvangen dat het product naar mij verstuurd was bleek ik nog een week geduld te moeten hebben. Ik begin er zelfs aan te twijfelen of ik niet opgelicht was. Dit gevoel werd met name gevoed omdat er totaal niet gereageerd werd op mijn email/verzoek om opheldering. Uiteindelijk heb ik het product netjes ontvangen, maar communicatie is prut. Wees dan duidelijk en eerlijk.

Onduidelijk wat er meegegeven wordt

In de mail staat alleen dat er medicatie afgehaald kan worden. Geen idee wat mee gegeven wordt als je meerdere dingen hebt besteld. Vaak is de bestelling niet compleet waardoor je de dag erop nog een keer kan. Ook vaak het verkeerd geleverde gekregen of naar de verkeerde uitdeelpost gebracht waardoor de apotheek zegt dat het er wel moet zijn en in de winkel zeggen ze van niet. Sta je dan met je goede gedrag. Kortom ik vind dit een waardeloos systeem zo

Fijn

Prettig en goed

gelijk contact

het gevraagde medicijn op tijdgeleverd,maar het gebeurd dat er een product komt wat niet over een komt het gevraagde. het zou te duur zijn de verzekering betaald dsit niet, toch leveren de bij betaling is geen probleem voor ons.

Ging snel, prima

Bestelling gaat goed en snel, goed verpakt

Snelle service.

De bestelling was zeer snel geleverd.

Prijs Kwaliteit Tevredenheid

Ik ben zeer te vreden over de prijs-kwaliteit.

Makkelijk te bestellen, geen verzendkosten en snelle bezorging

snelle levering!

Snelle levering van merkproducten tegen een schappelijke prijs.

Prima webshop

Goede service en snelle verzending.

Goed behandeld

Makkelijk besteld en snel geleverd

Zoals de titel het al aangeeft, wat het makkelijk maakt is dat je het bij de apotheek kan ophalen, wat bezorgkosten scheelt.

Product niet geleverd en medewerkers geen kennis van webshop

Het product dat ik had besteld was niet geleverd en de medewerkers hadden geen kennis over het webshop process. Bij tweede keer terugkomen kreeg ik het product uit hun “eigen collectie” mee. Super lief geholpen door de medewerkster. Maar het kostte erg veel tijd en was alsnog niet discreet. Sterk af te raden via webshop te bestellen.

1e bestelling goed gegaan.

positief

Snel en makkelijk

Snel en compleet geleverd

Mijn bestelling is snel en compleet geleverd, voor een goede prijs

Aanbeveling!

Netjes en snel geleverd!

Postbus 75

3600 AB Maarssen

Over BENU Webshop

In de BENU Webshop bestelt u alle onmisbare medicijnen, hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor uw medicijnkastje. Ook voor onderweg! Zo hoeft u bij ongemak niet meer de deur uit en heeft u alles overzichtelijk op één plek. Natuurlijk met het deskundige advies van uw BENU Apotheker, maar dan op afstand. Wel zo makkelijk!