Prachtige comfortabele hijaabs!
De enige spijtbetuiging die ik kan doen bij de aankopen van mijn She's Royals is, dat ik 'toch niet die ene kleur' heb gekocht. Ik merk op dat ik favorieten heb, dan zijn ze weer uit de was en hopsa weer op mijn hoofd.
Als ik toch 1 collectie mag highlighten, dan kies ik de comfy hijaabs. Mooie stof, van goede kwaliteit, multi te combineren kleuren, ze zitten lekker en vormt mooi mee op je hoofd. Ik ben het levend bewijs dat de kwaliteit echt goed is, mijn She's Royal hijaabs gaan zo vaak de was en zelfs de droger in en ze zien er nog steeds netjes uit.
Ik wilde meer comfy hijaabs toevoegen aan mijn thuis collectie, gelukkig trof ik een aantal nieuwe kleuren op de website die mijn zomer outfit mooi zullen afmaken. Ik wacht met smart op een uitbreiding van de comfy hijaabs, ik wil graag mijn thuis collectie uitbreiden.
Het mooie van alles is dat ik bij mij bestellingen geen zorgen hoef te maken om het retouren. De gedetailleerde beschrijving en de foto's komen goed overeen met de werkelijkheid. Hierdoor heb ik nooit teleurstellingen gehad. Mijn complimenten voor jouw brand/merk. Allahoema barek. Ik hoop inshAllah dat ik nog vele nieuwe collecties zie voorbij komen. Ik wens namelijk alle Hijaabi's en vooral mijzelf vele mooie, kwalitatieve en unieke She's Royals toe.
Liefs,
Supporter vanaf je eerste collectie