Door de snelle service was ik in staat om mijn geplande detail uit te voeren

Bedankt voor de Service

pas een bestelling geplaatst op zondag, kort na bestellen een wijziging doorgegeven via de mail. Via een omweg heel erg netjes aangepast door Crijns Car products Zeker een aanrader om je spullen te bestellen. Mijn producten waren net zo snel in huis in vergelijking met een Nlse webshop.

Tevreden

Wij deden een bestelling en deze is niet aangekomen. Nu heeft Crijns ons gecontacteerd en dit meteen recht gezet. Zij hebben zonder aarzelen een nieuw onderdeel verzonden, waarvoor dank! Hieraan kunnen nog veel bedrijven een voorbeeld nemen. Hartelijk bedankt en tot een volgende keer. Met vriendelijke groet.

Top !

Super producten en super service

Super zaak

Perfect, snel geleverd, goede service en uitleg

Een voorbeeldige leverancier

Producten van uitstekende kwaliteit, snelle levering. Een voorbeeld van echte professionals.

Correcte en professionele firma

Alles perfect verlopen zoals het hoort Correcte communicatie Zeer professioneel Ik raad deze aan iedereen aan

Goede service, snelle verzending

Prima te bereiken via whatsapp. Hele snelle reactie. De verzending ging ook erg vlot. Product was goed en leuk ingepakt.

Top product

Ik ben heel tevreden van de chassis cleaner, heel goed en wagen is perfect proper.

Top bedrijf

Snelle service en topkwaliteit producten

Top tevreden

Tevreden

Zeer goede ervaring

Duidelijkheid bij elk product die je koopt en hoe te gebruiken. Zeer goede service. Snelle levering. Uitgebreid gamma.

Website is zeer duidelijk, levering was ook goed. Producten zijn goed als je mij vraagt een aanrader! Ga hier zeker opnieuw bestellen.

snel geleverd en zoals het moet zijn

kwaliteit aan betaalbare prijs en correct geleverd tot de volgende bedankt

Snelle levering, prima producten ten juiste prijzen

Zie boven

Zeer snel en zonder beschadigingen geleverd

Zeer goede service en klantvriendelijkheid

Producten waren niet gelijktijdig geleverd maar na reactie zeer snel in orde gebracht. Top producten!

Top producten en snel geleverd

Top producten en snel geleverd

Prima webshop snelle levering

Bestelling geplaatst tijdens de feestdagen en deze zijn snel geleverd.

Zeer correct en op tijd geleverd.

Zijn altijd bereid om uitleg te geven en proberen zo goed mogelijk te helpen.Maken ook geen problemen over retours.

Snelle levering en goede service.

Prijsverhouding en service zijn goed ook de levering van m,n bestelde producten snel geleverd .

waarde voldoet aan verwachting

De inhoud van de mystery-box voldeed aan de waarde die ze aangeven. Ik verwachtte alleen wel een shampoo die er niet in zat terwijl dit wel in de omschrijving stond bij aankoop. Verder zijn de produkten die erin zitten zo lijkt van goede kwaliteit. Ik heb de items nog niet gebruikt, maar dit lijkt me geen probleem. De droogdoek is alleen wel enkelzijdig helaas. Het idee van een mystery-box vind ik persoonlijk altijd wel leuk, maar inhoud dus niet helemaal conform omschrijving. Levering vanuit de shop verder keurig afgehandeld. Zou zeker vaker bij deze webshop kopen

CORRECT

ZEER CORRECTE LEVERING EN AFHANDELING;

Ondernemerspark 62

3650 Dilsen-Stokkem

Over crijns-carproducts.be

Bij Crijns-Carproducts zetten we ons elke dag in om voertuigen er het hele jaar door als nieuw uit te laten zien. Ons bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige autoverzorgingsproducten en -diensten, van grondige reiniging en detailing tot duurzame beschermingsoplossingen. Met jarenlange ervaring in de autobranche bieden wij enkel de beste producten die zorgen voor een onberispelijke uitstraling van elk voertuig, 365 dagen per jaar. Klanten kunnen rekenen op deskundig advies en uitstekende service, zodat hun wagen altijd in topconditie verkeert, ongeacht de omstandigheden.