Goede producten voor een eerlijke prijs.

Hoogwaardige producten, goede prijs en supersnelle levering.

Redelijk goed

Goede service, veel keuze op de website. Maar ze waren wel 1 iets vergeten bij mijn bestelling ik heb er 1 mailtje van overgestuurd en ze hebben het direct verzonden naar mij.

Nickel

Tout bon! Merci beaucoup!

goede dienstverlening

alles zoals het hoort

Topservice !

Altijd te laat met hun levering

Ik moet vorige week mijn bestelling hebben maar nog altijd niks gekeregen

Goede opvolging, perfect

Priorité à la satisfaction du client

Suite a un problème de livraison, crijns-carproducts.be a résolu mon problème. Je recommande fortement. Naar aanleiding van een levensprobleem biedt crijns-carproducts.be een oplossing voor het probleem. Ik raad het ten zeerste aan

Snel verzonden en Snelle reactie via de email

Prima zaak om zaken mee te doen!

Snelle levering top product

Eerder producten van carpro gebruikt; dit maal Gyeon Q2 mohs evo. Wat is dat makkelijk om aan te brengen. Helemaal top!

Producten zijn goed.

De aangekochte producten zijn goed. Levering is snel & correct.

Vlot zoals steeds.

Tevreden zowel met de aangekochte producten als met de snelle afhandeling en levering.

Volledige ontzorging als B2B klant!

Crijns, is sinds onze start een vaste waarde voor onze onderneming. Zo konden wij voor meer dan 100% op Joni rekenen bij onze opstart. Hij stond ons met raad en daad bij, zonder enige druk of verplichtingen. Niets is hem te veel, en hij tracht steeds een klantenbeleving te evenaren waarbij een volledige ontzorging is.

Mooie goede producten

Mooi bedrijf met goede producten. Vandaag besteld is morgen in huis.

Goede producten en super snelle levering.

s’middags besteld en de volgende dag al geleverd. Dat noem ik nog eens service.

POKA PREMIUM - Wheelstand PRO 14" UP TO 24" - SF_5

Goede producten. Snelle levering.

Bestelling kwijtgeraakt maar opgelost

Op 24 oktober een bestelling geplaatst. Helaas is het pakketje kwijtgeraakt door PostNL (1 november). Hierna netjes een e-mail ontvangen van Crijns dat er bij PostNL een fout is gemaakt en het pakketje was kwijtgeraakt. Ze hebben meteen mijn bestelling opnieuw verstuurd met wat extra's als excuus. Zeer netjes en snel opgelost! Bedankt voor jullie service!

Steeds Top producten bij Crijns

De uitgebreidde cataloog van Crijns is zeker de moeite waard. Ik heb opnieuw een top shampoo kunnen vinden om mijn auto !

Snelle levering van een topproduct

Is mijn 2de keer dat ik mijn auto voorzie van een keramische coating en deze van carbon collective is zeer gemakkelijk aan te brengen met een fantastisch resultaat

Besteld en 2 dagen al direct geleverd, topproducten Kenotek, had deze al maar , nu top met de korting grotere pakketten kunnen kopen

Top bedrijf

Snel, goede prijs. Pefecte service. Ga zo door.

Super !

Vlotte service, super vriendelijk!

Snelle levering en mooie producten

Ondanks dat het bedrijf in België is gevestigd, kreeg ik mijn pakket al binnen 1 dag geleverd (in NL).

Ondernemerspark 62

3650 Dilsen-Stokkem

Over crijns-carproducts.be

Bij Crijns-Carproducts zetten we ons elke dag in om voertuigen er het hele jaar door als nieuw uit te laten zien. Ons bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige autoverzorgingsproducten en -diensten, van grondige reiniging en detailing tot duurzame beschermingsoplossingen. Met jarenlange ervaring in de autobranche bieden wij enkel de beste producten die zorgen voor een onberispelijke uitstraling van elk voertuig, 365 dagen per jaar. Klanten kunnen rekenen op deskundig advies en uitstekende service, zodat hun wagen altijd in topconditie verkeert, ongeacht de omstandigheden.