Mooi aanbod-correcte prijs en levering

Mooi aanbod-correcte prijs en levering

top ! niks op aan te merken

Het assortiment is groot, zeer snelle service en bij vraag naar advies had ik dezelfde dag al antwoord. Aanrader !

Product netjes verpakt en snel hier. Product zelf ziet er goed uit, nu snel de auto wassen en drogen.

Super service

Alles staat goed uitgelegd altijd snel geleverd goed verpakt en vooralbsuoer goede service

Zeer goed!

Heb en heel goede ervaring met crijns Omwille van de goede service Snelle leveringen en de prijzen De pakjes kwamen ook niet beschadigd aan. Zeer goed dus!

Snelle service goede producten

Zoals ik al zij goede producten en snelle service ik ga hier zeker meer bestellen

Top ervaring met Crijns!

Crijns is alleen maar aan te raden die opzoek is naar kwalitatieve producten en accessoires voor zijn wagens te onderhouden! Zeer vriendelijke en altijd paraat voor deftige uitleg! Crijns heeft een vaste klant erbij!

Top service zoals altijd

Met dat Mollie paar dagen over doet om mijn betaling te ontvangen heb ik een mail verstuurd naar de algemene mail van Crijns met hierin mijn betalingsbewijs. Ik hoopte op ditmanier om mijn bestelling dan toch over 2dage te krijgen en het heeft gewerkt!

Super service Zeer snel geleverd Contact loopt ook heel vlot als er vragen of onduidelijkheden zijn . Zeer tevreden .

Service is goed!!

Top!!! Zéér snelle service !!

Nog nooit zo snel bediend geweest!

Eerste keer bestelling geplaatst en ´s anderendaags levering reeds ter plaatse. Volle tevredenheid over product.

Ander product gekregen dan vat besteld is.

Bij mijn bestelling had ik gevraagd om Koch chemie nano glass coating . Heb glass coating van een ander merk gekregen. Ik ga het proberen zodra er een droog weekend is.

Wree goed !

Snel geleverd ! Duidelijke instructies op de website qua gebruik van de producten, aanrader !

Heeft leuke accessoires voor detailers.

Super snel , goed advies

top!

geweldige service! hele goede klantenservice die je snel een antwoord op je vragen geeft. zeker een aanrader!

Snel geleverd en goede uitleg

Alles snel gevonden en alles staat goed uitgelegd is gewoon een super site

snel geleverd en top produkten

snel geleverd en top produkten

Excellent choix

Bons produits, services expéditions rapides et services clients réactifs. Que dire de plus.

Ik had een verkeerd product ontvangen, maar heb er netjes een oplossing voor gekregen.

Zeer goede service

Stopt geleverd en kwaliteitsproducten

zeer tevreden

Zeer goede service en raad. Ik ben een tevreden klant!

Gewoonweg fantastisch met een super service!

Ik kan niet veel meer zeggen dan doe zo verder!

Topproducten, topkwaliteit en topservice

Al meerdere keren een bestelling geplaatst, altijd volledig en snel verzonden. Laatste keer ontbrak er 1 product maar door comminucatie ben ik te weten gekomen dat het niet meer op voorraad was en hebben ze mij gevraagd of ik het geld terug wou ofdat ze het product met de volgende bestelling mee bezorgde dus alleen maar positieve ervaringen

Uitstekende service

Producten besteld smiddags en de ochtend erna om 8u40 al geleverd.

Ondernemerspark 62

3650 Dilsen-Stokkem

Over crijns-carproducts.be

Bij Crijns-Carproducts zetten we ons elke dag in om voertuigen er het hele jaar door als nieuw uit te laten zien. Ons bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige autoverzorgingsproducten en -diensten, van grondige reiniging en detailing tot duurzame beschermingsoplossingen. Met jarenlange ervaring in de autobranche bieden wij enkel de beste producten die zorgen voor een onberispelijke uitstraling van elk voertuig, 365 dagen per jaar. Klanten kunnen rekenen op deskundig advies en uitstekende service, zodat hun wagen altijd in topconditie verkeert, ongeacht de omstandigheden.