Zeer vlotte en perfecte service

u was mij niet bekend ik werd aanbevolen door een klant van u

Wij zijn er zeer tevreden van

Wij zijn zeer tevreden we hebben geen minpunten.

De nummer 1 voor Carproducts

Wat een snelle levering, ik mocht mijn pakket de volgende dag al ontvangen. Je merkt echt dat er veel zorg en aandacht is voor de klant.

Schitterend

Zeer goeie service en na-service! Correcte en supersnelle leveringen! Top

Snelle levering en er wordt meegedacht als een product niet op voorraad is. Alles netjes verpakt zoals je zou verwachten, kortom top.

Zeer goede service!

Ik heb goed advies gekregen bij de aanschaf van de Led verlichting en de detailing artikelen voor fietsen. Erg blij mee!

Good experience

Questions about recomanded products and delivery very fast from company side. Very important to be closet and open front of clients.

Top Sevice

Al enkele jaren klant en steeds de juiste advies gehad en bestellingen altijd snel klaar en juist. Zeer klantvriendelijk.

Zoals gewoonlijk altijd snelle en goede service.

Juist geen 5 sterren want er is altijd wel iets voor verbetering vatbaar.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden Goede service Snelle levering Top!

Altijd content als ik daar bestel!

13 februari besteld nog niks ontvangen

13 februari besteld nog niks ontvangen

Super! Snelle levering en altijd correct!

Alle bestellingen worden super snel geleverd en zijn altijd correct. Is er toch een probleem dan wordt dit meteen recht gezet!

Goed aanbod. Snel geleverd. Duidelijke communicatie

Top service mais faites votre site en français aussi

Groot assortiment, goeie site en een snelle levering

Snelle en vlotte service

Snelle afhandeling van het order. Goede opvolging.

Super service en snelle levering.

Al een aantal keer besteld bij Crijns. Is elke keer weer een super service! Als je een vraag hebt kan je die gewoon stellen via instagram en je krijgt snel een antwoord terug met een duidelijk antwoord. Producten zijn van top kwaliteit tegen een zeer goede prijs. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen!

Staan altijd klaar voor hulp of uitleg, zeer snelle service. Goeie vakkennis

Snel en zeer klantgericht!

Zo als gewoonlijk is alles zeer vlot verlopen. Ik was 1 iets vergeten bij de bestelling, na 10min had ik antwoord en nog eens 20min later had ik al een verzendbevestiging met al de nodige producten. Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam!

Great product

Excellent product, good instructions and superfast delivery. Overall a very satisfied customer I'm. Definitely recommend this product.

Mooi assortiment en snelle levering

Goeie uitleg bij elk product. Snel geleverd

Fijne ervaring.

Stipte levering, desondanks niet alles compleet werd de naservice uitstekend uitgevoerd en snel anticipeert. Zeker aan te raden!

Snel geleverd en degelijk spul

Ondernemerspark 62

3650 Dilsen-Stokkem

Over crijns-carproducts.be

Bij Crijns-Carproducts zetten we ons elke dag in om voertuigen er het hele jaar door als nieuw uit te laten zien. Ons bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige autoverzorgingsproducten en -diensten, van grondige reiniging en detailing tot duurzame beschermingsoplossingen. Met jarenlange ervaring in de autobranche bieden wij enkel de beste producten die zorgen voor een onberispelijke uitstraling van elk voertuig, 365 dagen per jaar. Klanten kunnen rekenen op deskundig advies en uitstekende service, zodat hun wagen altijd in topconditie verkeert, ongeacht de omstandigheden.