Fantastisch!

De Black Friday deals waren fantastisch tot bijna de helft van de prijs! Iets wat ik bij de concurrentie niet kon waarnemen. Ik bestel al 4 jaar mijn producten bij Crijns. De service is super, iets wat vandaag de dag ontbreekt bij veel retailers. Keep up the good work!

Top producten, top webshop, top service

Duidelijke webshop, kwaliteit van producten is top en volgende dag gewoon geleverd. Top!

Prima webshop

1e klas producten

De ideale samenwerking

Crijns is mijn vaste distributeur voor 3/4 van mijn producten als cardetailer. Super tevreden van de service & de producten. Dikke aanrader voor zowel particulieren als b2b.

Uitstekend!!

Vlotte en keurige bezorging.

Super snelle levering !

snel geleverd en mooi ingepakt

Top! ga hier zeker nog bestellen.

Top bedrijf.

Goeie produckten.goed advies

Zeer correct

Rapide et efficace

Top service et top produits

ben tevreden

des ondanks de staking bij Bpost toch snel geleverd , goede verpakking . bedankt !

Fijne producten om mee te werken

Snelle levering, goed verpakt en fijne producten om mee te werken.

I recommend with confidence

I strongly recommend these products, compared to other products with a similar price, they are of a higher quality .

Tevreden over het product

Na een wasbeurt gebruik ik steeds de Ceramische coating blijft net hij veel harder en blijft de wagen langer proper, gebruik het product ook in de keuken om het kookcursus te onderhouden

Uitstekende

Perfect service een aanrader

Super bedrijf

Fijne webshop Snelle levering Super contact met klantenservice bij evt problemen Afhandeling van evt problemen worden super netjes geregeld en opgelost Echt een dikke 10 Zeker een aanrader

Altijd een oplossing voor alles!

Onlangs een bestelling geplaatst op een product dat helaas niet meer in stock was. Hiervoor hadden ze mij gecontacteerd voor meerdere oplossingen aan te bieden. Na het akkoord kwam de bestelling een dag later aan! Topservice! En ik blijf zeker een vaste klant

snelle levering.

gemakkelijk te verwerkend product met het gewenste resultaat.

Goed assortiment.

Goed assortiment met mijn favoriete merken en een goede prijs.

Top producten

Altijd juist geleverd en snelle feedback bij vragen!

prettige, persoonlijke en snelle service.

Mooi en leuk assortiment voor in je detailstudio of werkplaats. Prettige klantbenadering. Goede en snelle service.

Product is zoals beschreven en snelle levering. Ik ben zeer tevreden en zal zeker en vast weer bestellen.

alles in orde

blijkbaar kon ik mijn eerste toestel niet opladen volgens de richtlijnen in de handleiding en er werd onmiddellijk een ander toestel toegestuurd

Hier ga ik meer bestellen !

Vlotte service

Voor mijn eerste bestelling en volgende dag was het al geleverd.

Ondernemerspark 62

3650 Dilsen-Stokkem

Over crijns-carproducts.be

Bij Crijns-Carproducts zetten we ons elke dag in om voertuigen er het hele jaar door als nieuw uit te laten zien. Ons bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige autoverzorgingsproducten en -diensten, van grondige reiniging en detailing tot duurzame beschermingsoplossingen. Met jarenlange ervaring in de autobranche bieden wij enkel de beste producten die zorgen voor een onberispelijke uitstraling van elk voertuig, 365 dagen per jaar. Klanten kunnen rekenen op deskundig advies en uitstekende service, zodat hun wagen altijd in topconditie verkeert, ongeacht de omstandigheden.