Snelle en goede service

Degelijke producten

Zeer content met de producten

Rayonics heeft veel producten die passend zijn voor onze werkzaamheden, we doen zeker al 7 jaar zaken met hun.

Goede producten

De producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit, zeker een aanrader.

Altijd Top

We doen al jaren zaken met Rayonics en de producten en service zijn uitmuntend.

Goede service! Zeer tevreden mee de geleverde spullen

Vloeiende transactie, correcte communicatie, snelle levering!

speciale onderdelen besteld, scherpe aanbieding gekregen, correcte updates, snel geleverd!

de ontvangen refl tape rood wikt wat kwaliteit betreft erg veel af van 3M

zie voorgaand

Fijne service

Direct geholpen en er wordt meegedacht met de klant!

Prima georganiseerd

Erg Rotterdams

Niet lullen maar poetsen. Mijn vragen snel en to the point beantwoord. Bestelling slim verpakt, niet een mega doos met veel lucht maar twee normale dozen, zonder lucht (ook moeder aarde stuurt daar een bedankje voor). En netjes op tijd geleverd zodat er wel iemand thuis was. Als de zon weer wat hoger komt te staan ga ik de rest ook hier bestellen.

Netjes

Alleen jammer dat het geen brievenbus pakket was, de bestelling kon eenvoudig door de brievenbus

top

correct en snel

Prima op tijd

Alleen jammer dat ze de bestelling niet als brievenbus pakket kunnen bezorgen, het had er prima door de brievenbus gedaan kunnen eorden

De zending is niet compleet

Een rubberen afdichting mist Dit Iberisch rubber tussen het markering licht en de auto

Netjes volgens afspraak , alleen jammer dat het pakje zo groot moest zijn terwijl het door de brievenbus past

Goed Top! Goede service

Mooie site snelle en goede service

Goed geadviseerd en snelle service

De Ecoflow River was uitverkocht en mij is de Ecoflow 2 aanbevlen. Aangezien deze pas in januari leverbaar was, kon ik deze alvast reserveren. Ook werd mij een goed zonnepaneel aanbevolen.

Schuttevaerweg 89

3044 BA Rotterdam