Keurig schone storage

Fijn personeel en keurig georganiseerd.

Excellent service and prices

Efficient knowledgeable staff. Clean.

niet enthousiast

communicatie tussen de niet zo Magische Movers en Join me liep absoluut niet soepel en het lukte niet om telefonisch contact te krijgen met join me, dit had vast te maken met onderbezetting. Goed om te weten als je een ruimte boekt dat de online prijzen voor de ruimtes bioven zijn, beneden is het duurder. aanbevelen ja of nee? aangezien er geen optie is om 'neutraal' te kiezen laat ik het maar zo staan, het is niet persoonlijk bedoeld

Hele fijne en schone omgeving om je spullen op te slaan.

Ze hebben groot assortiment aan ruimtes om je spullen kwijt te kunnen. Beveiligd met je eigen code kun je naar binnen. En je hebt een eigen sleutel. Je kan 24/7 naar binnen mocht het nodig zijn om je spullen te pakken.

Goede, schone, verwarmde en mooie opslagruimte

Alles voorhanden zoals karretjes, groot en klein. Opslagruimte makkelijk te bereiken. Vriendelijk en behulpzaam personeel (wist mijn naam nog na een half jaar)

Super staff en goede prijs/kwaliteit verhouding van opslag en bijbehorende mogelijkheden.

Heel tevreden over mijn eerste ervaringen met Join Me Storage

Alles is keurig geregeld. Verhuizing verliep fantastisch. Goede faciliteiten en de opslag voelt veilig. Ik laat mijn spullen hier met een gerust hart achter. Bedankt!

No-nonsense, effectief en goed geprijsd

Fijne omgang met echte mensen ipv protocollen-robots. Weinig poespas. Superefficient geregeld. Ophaalservice ook heel handig.

Never had a problem

Prima ervaring, prima locatie.

Mooie units, voor ieder wat wils. Als de coentunnel er tussen in zit, ga dan buiten het spitsuur.

Snelle en goede service!

Word hier altijd vriendelijk en snel op de juiste manier geholpen. Snelle en goede service!

Aanrader, goed bedrijf aardige en kundige mensen.

Werd duidelijk en goed geholpen. Wordt goed meegedacht over de ruimte die je nodig hebt. Alles heel schoon. Goed bereikbaar. Gebruik maken van allerlei hulpmiddelen. Alleen maar plussen!

Good service

My experience is good, friendly in the desk.

Super service!

Zeer goed geholpen, ze zijn duidelijk alles wordt goed uitgelegd en de boxen zijn netjes!

Super fijne opslag voor een goede prijs

Duidelijk contact, goede afspraken en zeer vriendelijke mensen. Ik huur hier een opslag met veel plezier!

vriendelijke mensen, snelle reactie, aanrader

Goede service, vriendelijke mensen en snelle reactie. Aanrader!

Helemaal prima

Aardige heren in de receptie waren zeer behulpzaam. De storage zelf ziet er keurig verzorgd en georganiseerd uit.

Prettige telefonische ervaring. In person helemaal top: vriendelijk, flexibel en zeer professioneel. Duidelijke uitleg over het product. Wel moet je ook van te voren de bijkomende kosten goed doornemen. Dan nog vallen deze- in vergelijking tot ander bedrijven-mee. Ik heb geen spijt van mijn keuze om met 'Join Me' in zee te gaan. Keep it up!

Fijn opslagbedrijf

Ik was op zoek naar een betaalbare opslagruimte in Amsterdam voor mijn webshop. Join Me kwam als goedkoopste uit de bus en na een bezichtiging was ik overtuigd. De 2 uiterst vriendelijke heren achter de balie dachten goed mee en waren niet opdringerig. Fijne bekomstigheid is dat ze pakjes aannemen en dat ik ook pakjes kan laten ophalen. Alles is zeer netjes en goed beveiligd. Echt overal hangen camera's en de verplichte boxwatcher is fijne tool tegen diefstal. Normaal schrijf ik geen lange reviews maar dit bedrijf is echt een aanrader.

Helemaal fantastisch

Een fijne ontvangst door mensen die met je meedenken en op alle vlakken willen helpen. Mooie schone ruimte en voldoende hulpmiddelen. En niet te vergeten een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, kortom ik denk niet dat er beter te vinden is in Amsterdam en omgeving.

Goed en vriendelijk personeel dat je graag helpt !

Het bedrijf , de Werknemers en de beveiliging van je spullen is top! Het enige wat ik jammer vind is dat je bij mijn opslag over de muur heen kan kijken en eventueel ook door de grote ruimte er tussendoor kan kruipen en dus spullen pakken…. Voor de rest is alles top ook qua voorzieningen !

Behulpzame, schone en veilige opslag

Medewerkers zijn altijd behulpzaam en prettig in de omgang. Fijn dat ze verhuisdozen ed verkopen. Wordt meegedacht. Opslag is erg schoon / goed ingedeeld / geen foute types met " opslag" waardoor ook voor een vrouw in de avond / weekend fijn voelt om in / uit te laden/ in gebouw te zijn. Door schoon / servicegerichtheid en veiligheid raad ik ze bij iedereen aan. Grappig genoeg zijn ze nog de goedkoopste ook. Ook bij voortraject van offertes bij Join me en anderen. Geen pushygedoe, gewoon waar op staat. Tip: toegangssysteem waar jullie gebruik van maken kan ook met keykards geprogrammeerd worden, zou ik als klant bereid zijn om voor te betalen.

Prettige omgeving en schone ruimtes

Fijn ontvangst, goede rondleiding duidelijk uitleg over prijzen en voorwaarden. De ruimtes zijn netjes afgewerkt en warm. Ook eventuele verhuis spullen zijn aanwezig.

De vestiging wordt gelijd door 2 heel aardige mannen die echt zin in hun werk hebben alles schoon boven als beneden toilet super schoon ja wat kan ik zeggen gewoon 2 toppers doen echt alles om de boel schoon te houden ik kwam daar ik weet niet veel van cupe maar de meneer liet me 3 verschillende groote zien ik heb voor een 9 gekozen . Ja ik heb al 2 mensen de tip gegeven om daar een opslag te huren ik heb jaren bij verschillende gestaan maar deze komt met kop en schouders er boven uit. B.Lassooy

Alles is goed geregeld en je word netjes geholpen! Top gozers daar

Waarderweg 44

2031 BP Haarlem

Over JOIN ME self storage

Opslag bij JOIN ME self storage Een opslagruimte huren is makkelijk online te regelen en u bent verzekerd van de scherpste prijs, een veilige opslagruimte en veel service. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw goederen gratis bij u thuis ophalen. - Uw goederen zeer goed beveiligd - Laagste prijs in Amsterdam - Laat uw goederen gratis ophalen - Veel service - Particulieren betalen geen BTW - Alles direct online te boeken Meer informatie is te vinden op onze website www.joinmeselfstorage.nl