Friendly staff and easy booking

We needed storage for a few objects and Join Me were available and had a pick up service for the room. All very easy!

Tot nu toe perfect

Lieve mensen, efficiënt, goede locatie en toegang

Voor iedereen de juiste opslagruimte

Kleine ruimte nodig en gekregen. Top. Dus....voor iedereen de juiste opslagruimte

Bijzonder goed

Vriendelijk geholpen goed voorgelicht nemen de tijd betreft rondleiding de juiste keuze maken omtrent de grote van de te huren units zeer te vreden.

Simpel en snel

Box gehuurd snel en zonder poespas zeer tevreden ook handig de ophaal service of gratis eerste maand

De goedkoopste van Amsterdam en omstreken, zeer goede service en vriendelijk geholpen door personeel

Geweldig geholpen

Bij aanvraag bij receptie goed en netjes geholpen rondleiding gehad en een goede afhandeling, ook alles netjes en schoon

Super ervaring, echt een aanrader!

Ze komen alles na wat ze beloven. Uitstekende prijs, ophaal service was helemaal in orde, mooie en nette opslagruimte en ook nog eens erg klantvriendelijk personeel. Ik kan het iedereen zeer aanraden.

uiterst klantvriendelijke service en brandschone faciliteiten

En ook voor de tarieven en flexibiliteit hoef je het beslist niet te laten. Een aanrader!

Super goed en vriendelijk geholpen

Vanaf binnen komst direct heelmgoed en vriendelijk geholpen . Keurig schoon alles . Aanrader

Communicatie van begin tot eind prettig.

Een scherpe prijs en een duidelijk Traject. Voor de gratis ophaalservice gekozen en ook dat verliep erg proffesioneel.

zeer tevreden

Alles ging prima, zeer snel en heel behulpzaam en aardig personeel. Had een te grote box ingeschat, kreeg meteen een kleinere en mijn geld terug. Personeel echt super, hebben mij overal mee geholpen, ik ben zeer tevreden.

Niks mis mee

Praktisch, schoon, degelijk.

Betrouwbaar, goed geprijsd en prettige service!

Zeer goede ervaring gehad voor het opslaan van mijn spullen. Gemakkelijk te reserveren. Alles beschikbaar om snel je spullen op te slaan zonder te veel moeite (karren etc.). Aardige medewerkers die alles uitleggen. Makkelijk te bereiken. Zeker een aanrader.

Enorm behulpzaam, modern en erg vriendelijk

Onlangs gebruikt gemaakt van een opslag box waar een huur periode van minimaal 2 maanden vereist is. Positief punt is dat je zelf kan kiezen of je dan 1 maand gratis huren of een gratis ophaal service wil. Wij zullen ze absoluut aanbevelen en hebben opslag ruimtes voor alle soorten en maten.

Super makkelijk een nieuwe opslag geregeld

Ik was niet meer tevreden met mijn huidige opslag en vond join me. Het regelen van een nieuwe opslag ruimte ging ontzettend vlot. En helemaal niet duur vergeleken met de concurrentie

Keurige info, tijd om de te huren ruimtes te bekijken, uitgebreide rondleiding en goede uitleg van het concept

Mooi,ruim,gezellig.

Wij huren een een box,in aanloop daar naar toe zeer vriendelijk en duidelijk te woord gestaan aan de balie.De gangen zijn goed verlicht en ruim.Onder het genot van een zacht muziekje de box aan het inruimen.

Super easy and good service

We've really enjoyed the registration and tour in building. Service is quite good and staff is really helpful. We loved.

Ideaal, precies waar ik naar op zoek was

Na een beetje rondgekeken te hebben bij verschillende self storage in de buurt van Amsterdam was Join Me self storage de beste qua aanbod, prijs, locatie, beveiliging en service! Kon rustig even rondkijken voordat ik een ruimte koos en de mensen zijn super vriendelijk en attent. Heel tevreden.

Geweldige service, mooie faciliteiten!

Schone, veilig opslag. Ben erg goed geholpen door de vriendelijke medewerkers ter plekke.

Vriendelijke personeel

Vriendelijke personeel die meedenken en meerdere opties aanbieden hele nette bedrijf mooi en strak goed beveiligd top!!

Uitstekende service

Vriendelijke personeel die erg behulpzaam en goed bereikbaar is. Ze denken goed met je mee. De prijs is ook goed. Mooie nieuwe opslag. Handig ingericht voor veel spullen. We raden deze storage zeker aan.

Alles zag er prachtig en netjes uit..

Ik ga nooit meer ergens anders naar toe....top bedrijf

Geweldig vriendelijke

prima organisatie , vriendelijke medewerkers!!!!

Waarderweg 44

2031 BP Haarlem

Over JOIN ME self storage

Opslag bij JOIN ME self storage Een opslagruimte huren is makkelijk online te regelen en u bent verzekerd van de scherpste prijs, een veilige opslagruimte en veel service. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw goederen gratis bij u thuis ophalen. - Uw goederen zeer goed beveiligd - Laagste prijs in Amsterdam - Laat uw goederen gratis ophalen - Veel service - Particulieren betalen geen BTW - Alles direct online te boeken Meer informatie is te vinden op onze website www.joinmeselfstorage.nl