Alles top!

Wij hebben voor 3 maanden een ruimte gehuurd als opslag van ons inboedel. Zijn uitstekend geholpen door Marcel! Aanrader!

Snel, makkelijk en goede service

Een ruimte huren ging super snel en makkelijk! Ook de ruimte zelf is schoon en goed te bereiken, en de service bij de balie is top.

vriendelijk personeel, en persoonlijke aandacht

Ik vond het heel fijn dat er goed met mij werd meegedacht wat voor mij de juiste opslag zou zijn. Vriendelijk personeel. Ze hebben het daar duidelijk naar hun zin.

Top geregeld

Net bedrijf goede afhandeling

Gewoon binnengelopen, werd keurig geholpen en kon meteen geregeld worden. Goede en rustige uitleg, medewerker (Martijn geloof ik) nam alle tijd. Top behandeling

Uitstekende service!

Goed contact, behulpzaam en attent. Zo zouden er meer mensen moeten zijn.

Opslag op maat, top

Na een online offerte is het een kleine stap om langs te gaan om de ruimte te bekijken. Voor iedereen een opslag op maat. Zelfs 1m3 en dat is redelijk uniek. Vriendelijke mensen en prima prijs. Een aanrader

Eindelijk geen gehaast

Vriendelijk en relaxed personeel, goede uitleg en nemen alle tijd voor je. Een echte aanrader!

Uiterst fijn opslagbedrijf

Ik was ontzettend goed geholpen met het vinden van de juiste ruimte. Vakkundig en erg vriendelijk personeel.

Uitstekend geregeld

Mr.Marcel heeft mij ontzettend goed geholpen met het uitzoeken van een geschikte opslagruimte.

Goed en snel opslagruimte geregeld

Goed en snel opslagruimte geregeld. Vriendelijke personeel.

Goed georganiseerd, wat een vriendelijke mensen, ook de verhuizers, vakmensen

geweldig

schappelijke prijs vriendelijke mensen en goede service

Very positive experience

I was moving appartments and quickly needed a storage. I found Join me self storage and first called them, then went to visit them and then rented a storage. They have been incredibly helpful, the facilities are new and modern, they offer a moving service which is picking up your items (and even carefully stores them into the storage without you having to do anything) and they offer very competitive prices. I am extremely positive about my experience with them so far. Moving is stressful and you dont want to worry about renting a storage on top of that, this storage service really offers a lot of convenience for a very good price and with very friendly service. Recommended.

Helemaal top

Werden heel vriendelijk Ontv goede uitleg duidelijk en makkelijk toegankelijk

Alles was perfect en snel geregeld, goede service en prijs!

Alles verliep uitstekend. Ik ben erg blij met hun goede service. Uitstekende opslagruimte tegen zeer goede prijs. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Goed geholpen

Beleeft en goed geholpen

Klantvriendelijk

Heel behulpzaam , goed geholpen en goed advies gegeven. Nogmaals is moeite waard om mijn inboedel op te slaan bij JOIN ME Nette opslagruimte. Top hoor.

Makkelijk en vanzelfsprekend

Heb recent een opslagruimte gehuurd. Alles was netjes, makkelijk en vanzelfsprekend.

Zeer tevreden over deze oplsagruimte!!

Vooraf ben ik gaan kijken om te bepalen welke opslagruimte/box ik nodig had. Het was fijn om uit 3 ruimtes te juiste te kunnen kiezen. * Men was erg aardig en behulpzaam. * Ook de prijs is in vergelijking met andere goed. * Ik ben kleiner gaan wonen en had daarom een oplagruimte nodig.

Goede service, vriendelijk personeel!

JOIN ME is een fijn bedrijf waar ik met een gerust gevoel spullen opsla die ik op kantoor niet kwijt kan. Vriendelijk personeel, goede service en het ziet er supernetjes uit!

Ideaal!

Hele fijne opslag, veilig en schoon.

Persoonlijk, What you see is what you get!

Redder in nood

Door persoonlijke redenen acuut een box nodig. Super vriendelijke dame aan de telefoon. Ik kon dezelfde dag al terecht.

Is dit een 5 sterren hotel?

Schone mooie storage tegen een goede prijs. Bovendien service gericht personeel. Precies wat je wilt als je tijdelijke opslag huurt.

Waarderweg 44

2031 BP Haarlem

Over JOIN ME self storage

Opslag bij JOIN ME self storage Een opslagruimte huren is makkelijk online te regelen en u bent verzekerd van de scherpste prijs, een veilige opslagruimte en veel service. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw goederen gratis bij u thuis ophalen. - Uw goederen zeer goed beveiligd - Laagste prijs in Amsterdam - Laat uw goederen gratis ophalen - Veel service - Particulieren betalen geen BTW - Alles direct online te boeken Meer informatie is te vinden op onze website www.joinmeselfstorage.nl