Top bedrijf - erg tevreden!

Vooraf is Jordan geweest om onze wensen te bespreken en mee te denken over de plaatsing van de zonnepanelen. Duidelijke offerte, goede communicatie en planning - alles volgens afspraak. Jordan en medewerker zijn vriendelijk en behulpzaam. Tijden het voorjaarszonnetje hebben ze 10 panelen geplaatst en binnen een dag alles werkend. Na het plaatsen nog geholpen met het aanmelden bij energieleveren.nl en de app, waarbij we uitgebreide informatie hebben ontvangen. Wij zijn erg tevreden en kunnen niet wachten dat de zon gaat schijnen! We zullen Jordan en team zeker adviseren!

Zorgvuldig

Op tijd,, goed geïnformeerd, tevreden

Van harte aanbevolen..

In tegenstelling tot bedrijven waarmee je in contact komt als je meedoet aan een collectieve aanbieding via de Consumetenbond en Vereniging Eigen Huis, heb je met dit bedrijf meteen en persoonlijk contact met de installateur. Er zitten dus geen meerdere 'callcenter' lagen tussen. Daardoor kon ik mijn wensen makkelijk bespreken. Ook werd er goed meegedacht en heb ik het advies om meteen mijn 1-fase aansluiting naar een 3-fase aansluiting te wijzigen opgevolgd. Géén van de collectieve bedrijven had mij hierop gewezen. En in tegenstelling tot wat een collectieve aanbieding suggereert ben je bij dit bedrijf niet duurder uit.

No nonsense

Vriendelijke en behulpzame medewerkers Duidelijke offerte en planning Netjes afgewerkte installatie Alles volgens afspraak

Hij heeft alles goed uitgelegd, vriendelijk en hardwerkend personeel. Ook extra werkzaamheden in de meterkast heeft hij aangepast en geholpen met instellen van de app

Prima Bedrijf

Zonnepanelen geplaatst, Vogelwering voor zonnepanelen geplaatst,

Wederom heel tevreden

Na het installeren van de zonnepanelen vorig jaar hebben we dit jaar BDT gevraagd om twee airco units te installeren. We wilden graag het verschil zien in offerte tussen twee merken en kozen uiteindelijk ook op basis van het advies voor Daikin. Na de installatie zijn we heel tevreden met het resultaat. Kan niet wachten tot het zomer wordt.

Behulpzaam, efficiënt en vriendelijk

Goede concurrerende offerte, behulpzaam advies, goede communicatie, eenvoudige interactie, installatie afgesproken en op tijd, 12 panelen geïnstalleerd op een winderige ochtend. Tevreden klant.

Zeer tevreden over de zonnepanelen en de installatiewerkzaamheden

Ondanks de paar maanden wachttijd zeer tevreden. Installatie professioneel en snel uitgevoerd.

Top installatie!

Goed werk en top geregeld, aanrader!

Goed en snel werk geleverd

Met 3 man zeer op elkaar in gespeeld goed werk afgeleverd.

Prima bedrijf met vakmensen

Eerste afspraak voor de offerte verliep prima, duidelijke communicatie. Op de dag zelf zijn de panelen snel en keurig geplaatst. Zeer tevreden met het gehele proces

Eerlijk en duidelijk

Vanaf de eerste aanvraag weet je waar je aan toe bent. Eerlijk verhaal en makkelijk geregeld.

prima.

afspraken goed nagekomen, levertijd goed, afwerking werkzaamheden prima, prima service

Alles prima verlopen

De informatie vooraf was volledig. De afspraken en de plaatsing van 14 zonnepanelen zijn prima verlopen. Een vriendelijk en enthousiast team.

Snel en Professioneel

Snel en Professioneel uitgevoerd. Offerte, afspraak maken en uitvoeren.

Vakwerk

Alles klopte vanaf het begin tot het eind. Snel werk, de panelen lagen er in 1 ochtend op. Goeie uitleg. Vakwerk!

Helemaal top!

Zonnepanelen liggen er keurig op! Ik moest zelf weg dus heb een sleutel gegeven. Helemaal top! Nu nog wachten op mooi weer

Deskundig, vriendelijk

Denken mee, deskundig,

Alles goed: vriendelijk, nauwkeurig, netjes, technisch en digitaal uitstekend. Kortom, vakmanschap.

Net werkende jongens die uitstekend werk afgeleverd hebben door samen te werken

Net werk afgeleverd Aan bevolen

Goede communicatie - mooi afgewerkte installatie

Door Bruens DT mijn zonnepanelen laten installeren op mijn carport. Maximaal benut met 12 panelen van 430 watt met enphase omvormers. Ik heb veel verschillende schaduw. Daarnaast kan ik nu goed zien wat de opbrengst is per paneel en zou ik in de toekomst panelen kunnen bijplaatsen. Dit alles is mooi afgewerkt opgeleverd. Dank!

Kwaliteit, snel en goede backoffice

In één ochtend lagen er tien kwaliteitspanelen op ons dak, volledig afgemonteerd en aangesloten. Daarnaast heeft BRUENS een opvallend goede backoffice v.w.b. ICT-voorzieningen, waarmee er continue goede communicatie plaatsvindt over de offerte, installatiedatum en andere vragen.

Zeer goede ervaring

Alles goed en naar wens gedaan

Laan van de Maagd 129

7324 BT Apeldoorn

Over BRUENS Duurzame Technieken

"Bruens Duurzame Technieken is uw elektrotechnische specialist in Apeldoorn. Zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen, airco's tot aan al de overige elektrotechniek in en rondom uw huis of bedrijf. Van grote duurzaamheidsplannen tot het aanpassen van de meterkast. Ik kom persoonlijk bij u langs om te kijken welke mogelijkheden passen bij uw wensen en situatie. Ik maak een gerichte offerte op maat en na uw goedkeuring draag ik zelf zorg voor de uitvoering en installatie. Eenmaal klaar lever ik met respect voor de omgeving alles netjes op. We zijn een klein bedrijf waar alles draait om persoonlijke service en maatwerk. Ik ben de eigenaar, maar tevens ook de techneut en installateur. Zo kan ik u, samen met mijn team garanderen dat we een oplossing op maat leveren en daarnaast de service kunnen leveren die adequaat is omdat we alleen in de omgeving Apeldoorn actief zijn. We zijn InstallQ gecertificeerd voor het installeren van zonnepanelen, bezitten alle meetapparatuur voor het monitoren, analyseren van storingen en zijn gecertificeerd airco installateur. Bekijk onze website op www.bruensdt.nl/offerte om een afspraak te plannen of om meteen een offerte op te vragen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.