perfect verpakt

Snel geleverd en perfect verpakt met ook nog een persoonlijk dankkaartje.

Snelle reactie. Snelle service.

Goed overzicht op website

Website is overzichtelijk, duidelijk en makkelijk. Na bestelling, snelle levering. Keurig verpakt in goed beschermende verpakking.

Ik kreeg niet de optie om te kiezen om het op te halen in de winkel, waarschijnlijk omdat ik boven bepaald bedrag had besteld?

Bestelling met humor

Ik heb kaarsen in de uitverkoop na de feestdagen in januari gekocht toch zat er alvast een kaartje bij met " alvast fijne feestdagen " beter te vroeg (in januari) dan te laat. Ik hou ervan leuke humor. Dank juliie wel.

Fantastische mooie blauwe teckel geschoord bij jullie , de eerste aankoop bestond uit eentje , maar gauw nog een tweede bestelling geplaatst , vandaag binnen gekregen Ze zijn niet alleen mooi , maar ook betaalbaar , fantastisch blij mee Dank u wel

Goed ingepakt, leuk persoonlijk kaartje erbij

Perfecte levering

Duidelijke communicatie, artikelen worden op een veilige manier geleverd. Het persoonlijk kerstkaartje, handgeschreven, vind ik top!! Zo een persoonlijke benadering getuigt van liefde voor wat men doet!

Fantastisch!

I am very happy with my purchase and the great service! Thank you for the cute gift!!! I will be back!

Leuk en origineel assortiment. Snelle en soepele service. Bedankt voor het persoonlijke kaartje.

Eerste kennismaking is zeer goed verlopen.

De eerste keer dat ik op de website terecht kwam, ik hou het zeker in de gaten bij de voorbereiding van kerst 2025. Alles is immers vlot verlopen.

Zoveel keuze

En zo snel geleverd

Klantvriendelijk en snel

Ze hebben prachtige items. Binnen 24 uur lag mijn bestelling in huis. En toen ik (in de snelheid) een foutje had gemaakt in mijn emailadres hebben ze dit snel aangepast.

Prachtige kerstornamenten

Door Google kwam ik op jullie site voor het merk Goodwill. Ik heb mijn ogen uitgekeken naar de vele soorten kerst ornamenten. De eerste twee hangen al te pronken. En hoop dat ook bij jullie de dag na kerst, de opruiming begint. Want m’n mandje op de site is al gevuld.

Snel verzonden en netjes verpakt

De zondag voor Kerst nog snel wat besteld en dinsdag was het in huis! Snel verzonden dus, goed verpakt en zelfs met een handgeschreven briefje erbij. En het product was goed, precies zoals beschreven en getoond op de site. Top!

Fantastisch!

Fantastisch! Ondanks de kerstdrukte, had ik mijn gekochte piek binnen 24 uur binnen.

Fijn en lekker vlot

Goede service, keurig gebeld omdat er een kleine beschadiging was. En die vond/vind ik niet erg

Mooi product, snelle levering, goed verpakt

mZoals reeds beschreven … Mooi product, snelle levering, goed verpakt

Snel geleverd met een leuk persoonlijk briefje

Supersnel!

Mooie "bal" en binnen 24 uur geleverd

Alles ging goed

Inclusief handgeschreven kaart, erg leuk!

Kerstboom gevallen engeltjes kapot. Nieuwe besteld . Voor kerst weer engeltjes in de boom

Geweldige shop en service!

Had eerder nog nooit van de winkel gezien of gehoord, maar ben super geslaagd! Fijne webshop en ontzettend veel keuze. Ben ook erg te spreken over de kwaliteit en de snelheid van de levering (zelfs zo kort voor de feestdagen). Ik kom zeker terug voor meer leuke artikelen. Ga zo door!

Super, Fijn dat contact opgenomen werd om af te stemmen over de levering

Heel persoonlijk Goede afstemming over de levering. Geleverde spullen waren met zorg verpakt.

ALLES geweldig!

Super snelle levering! Het theelicht carrousel doet het fantastisch. Het geheel is niet te groot en ze draait als een tierelier

Voldersgracht 5

2611 ET Delft

Over The Christmas Shop

Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden, ook op zondagen. Liever afhalen? Dat kan bij onze winkel in Delft. Bij The Christmas Shop vind je ruim 1500 kerstornamenten, notenkrakers, sneeuwbollen en pieken voor een kerst om nooit te vergeten.