Fijn en veilig

Het product wordt erg netjes en veilig verpakt met een leuk kaartje erbij! Ook zit het in een handig formaat doosje niet in een ronduit grote doos die nergens voor nodig is wat vaak gebeurd. Snelle en goede levering! Erg tevreden!

vlotte levering, kwaliteitsvol product

vlotte levering, kwaliteitsvol product

Snel verstuurd, mooi product en leuk persoonlijk kaartje in de doos.

Super Goede en leuke winkel

Snel geleverd en kreeg een leuk kaartje erbij met persoonlijke bedank. Super vriendelijk.

Snelle levering, met persoonlijke noot.

Een website vol prachtige kerstproducten. Ik heb m'n bestelling snel en heel netjes ontvangen. Dank voor het persoonlijke berichtje. Zo wordt online winkelen toch weer iets persoonlijker.

Prachtige kerstversiering zorgvuldig verpakt

Attent kaartje in het pakje! Super blij mee! Dank Hester

2 mooie ginger bread kerst bekers besteld, vlot verzonden en heel goed verpakt.

Prachtig en snelle bezorging

Hele mooie dingen en niet duur.

Heel klantvriendelijk

Het kerst ornament was goed verpakt en er zat een persoonlijk geschreven kaartje bij. Heel klantvriendelijk vind ik dat. Dank je wel

Hele leuke spullen

Ik heb een hele mooie piek gekocht en dat heb ik snel ontvangen.

Mooi product

Een kerstboompiek! Maar niet zomaar eentje, paddestoel rood met witte stippen. Ik verheug mij op mijn boom dit jaar! Echt super leuk en erg mooi!

Fraai artikel, snel bezorgd met zorg ingepland!

Graag tot ziens!

Goede levering en een aardig kaartje

Zeer klantvriendelijk

Heel fijn dat ik gebeld werd dat een door mij besteld artikel pas over een paar weken weer beschikbaar was en super meegedacht zodat ik iets anders kon kiezen en zo mijn cadeautje toch op tijd binnen had.

Uitstekend!

Online een item besteld. Nog geen 24 uur later kwam het binnen. Super service. De winkel in Delft is ook zeker een bezoek waard.

top service

heel tevreden over bestelling en levering. Heel snel en correct.

Weer Top

Dankjewel ..voor alles..

Snelle levering, netjes en stevig verpakt. Leuk persoonlijk kaartje geschreven.

Mooie ornamenten, nette levering

5 verschillende ornamenten besteld. Alle soorten zijn heel mooi en de levering was ook netjes geregeld. Alles was stevig goed ingepakt.

Mooie kerstornamenten, snelle verzending, goede service

Ik heb drie kerstornamenten gekocht en ze zijn prachtig! Eentje was iets beschadigd en ik had hierover contact opgenomen. Hierop werd snel en vriendelijk gereageerd en ik kreeg ook nog een nieuwe toegestuurd.

16:50 besteld volgende dag in huis

16:50 besteld, 5 minuten later een mail dat het klaar is voor verzending en volgende dag in huis. Top!

Snelle en goede levering van de bestelling met een vriendelijk briefje erbij.

Snelle bezorging en een cadeautje boven de €100,-

Super snelle service. Alles mooi verpakt en een super leuk cadeautje omdat ik boven de €100,- had besteld.

Snelle service en levering

Ik heb een tweede engeltje met hart moeten bestellen omdat de DHL bezorger het pakketje in een te kleine box gestopt had, de verpakking zwaar beschadigd was en de engel kapot! Service van The Christmas Shop is toppie, zelf een kaartje met Veel plezier met je engeltje!

Snelle bezorging!

Fijn dat de ornamenten snel bezorgd werden met een persoonlijk kaartje.

Voldersgracht 5

2611 ET Delft

Over The Christmas Shop

Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden, ook op zondagen. Liever afhalen? Dat kan bij onze winkel in Delft. Bij The Christmas Shop vind je ruim 1500 kerstornamenten, notenkrakers, sneeuwbollen en pieken voor een kerst om nooit te vergeten.