Snelle levering! Het pakketje voelde als een kadootje. En m'n eerste handgeschreven kerstkaart is binnen;-) Heel leuk gedaan. En ga vooral zo door!

Snelle en goede service

Zat ook een heel attent kaartje bij de spullen.

Geweldige service

Ik had een bestelling gedaan en was vergeten er nog wat bij te bestellen. Ik kon de winkel bellen om heel makkelijk wat toe te voegen aan mijn bestelling, Edwin was onwijs behulpzaam en vriendelijk. Toen ik het pakketje binnenkreeg was alles super netjes en veilig ingepakt. Nog nooit zo’n verzorgd pakketje gekregen, top service. Zou deze winkel aan iedereen aanraden!

Goede en vlotte service, aflevering wat minder.

Jullie servicen is goed en heel vlot. Alleen jammer dat 1 van mijn 2 kerstornamenten met breuk binnen kwam. Dit zal waarschijnlijk tijdens het transport gebeurd zijn.

Netjes en snel bezorgd.

Prima prijs en mooie kersthanger.

Wat leuk , er zat een persoonlijke noot in het pakje , hardstikke leuk en persoonlijke, super !!!!

Bedankt E.vd Berg vd Christmasshop

Adagio vd Christmasshop is "beter telefonisch dan via mail." Inderdaad! Ik ontving eerst een mail dat mijn verzoek om retour ontvangen was en men ernaar "streeft" binnen 1 dag te voldoen a.h. verzoek. + De nieuwe bestelling bleef uit en de track&trace info bleef steken. Boze mail gestuurd. Werd achterdochtig. Was dit een chinese nepwinkel verpakt als een NLshop?? Ik werd vervlgs. binnen 15 minuten teruggebeld door C.vdBerg van de klantenservice die na excuses bijzonder attent en hulpvaardig was en zijn belofte nakwam: retourgegevens direct erna per mail ontvangen met toezegging dat terugbetaling er asap aan zou komen. +:Indien de nieuwe bestelling er niet om 15.00u zou zijn zou hij alsnog met spoed een nieuwe sturen. ERG AARDIG AANBOD maar gelukkig niet nodig geweest. Bedankt E.vd Berg!!!

Perfecte collectie

Mijn man en ik waren verrast door de persoonlijke note. De kerst ornamenten zijn met zorg verpakt en zien er schitterend uit. Veel succes mannen

Snelle levering van een mooi product

Snel geleverd, persoonlijk kaartje erbij, goede kwaliteit

Snel geleverd ziet er goed uit leuk persoonlijk kaartje

top service en mooi materiaal

ledkaarsen voldoen helemaal aan beschrijving en mooi materiaal

snelle levering. Snel antwoord via de app.

Snelle levering. Snel antwoord via de app.

Mooie spullen

Heel aangekomen en keurig verzorgd

Ongelooflijk

Prachtig assortiment . Mooie website . Gemakkelijk om te bestellen . Vandaag al in huis .

The Christmas Shop is geweldig!

Overal gezocht naar een haai ornament voor in de boom en eindelijk gevonden. Mooie prijs, keurig verpakt en snel geleverd . En het persoonlijke kaartje maakte het helemaal leuk!

Supersnel en leuke verzending

Mijn bestelling was perfect verpakt met een persoonlijk handgeschreven kaartje en een klein extraatje. Super leuk en bijzonder

Snelle levering, de kerstbal die ik besteld heb is mooi. Ben zeer tevreden met mijn bestelling.

SNELLE LEVERING

SNELLE LEVERING

Snelle aflevering en mij eerst kerst kaartje ...mooi

Meest voordelige winkel

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Gewoon super goed

Mooie producten, fijne service!

We hebben de mooie kerstballen veilig en snel ontvangen. Er zat ook een handgeschreven kaartje bij, dat kan ik altijd zo waarderen! Heel erg leuk :D

Heel persoonlijk met een handgeschreven kaartje erbij. Top!

Snelle levering, goede communicatie, prima ingepakt

Fijne shop,ooie kerstspullen

Leuke spullen, snel geleverd!

Leuke borden en servetringen gevonden!

Voldersgracht 5

2611 ET Delft

Over The Christmas Shop

Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden, ook op zondagen. Liever afhalen? Dat kan bij onze winkel in Delft. Bij The Christmas Shop vind je ruim 1500 kerstornamenten, notenkrakers, sneeuwbollen en pieken voor een kerst om nooit te vergeten.