Zeer goede service

Zeer tevreden over jullie service. Ontevreden over Post NL ditmaal. Niet tevreden over het pakket, maar daar zijn jullie van op de hoogte gebracht en wordt snel gevolg aan gegeven, door mij de gebroken stukken te vervangen. Hopelijk stuurt Post NL ze ditmaal onbeschadigd. Jullie belden mij meteen nadat ik een mail zond in verband met het zwaar beschadigde pakket. Van harte dank hiervoor. Met vriendelijke groeten. Marina Gabriels.

Alles verliep uitstekend!

Spullen waren netjes verpakt, zijn tijdig verzonden en zelfs nog een kaartje met een leuke boodschap erbij ontvangen. Nice!

zeer goede service

mooie duidelijke website was netjes verpakt en een leuk kaartje erbij met zo.n zuurstokje tis net dat beetje extra echt top

Gewoon goed

Super goed

Super goed

Succesvol

Succesvol

Snel en goed.

Snel en goed!

Snelle bezorging van een prachtige piek. Goed verpakt met een persoonlijk briefje erbij.

Artikelen zijn zoals omschreven. Mooi ingepakt.....en een lieve nota erbij. Prettige feestdagen.

Snelle levering en prima producten.

Mooie kerstornamenten voor een goede prijs.

Prachtige kwaliteitsvolle kerstfornalenten van Inge glas

Handige website, mooie collectie Inge glas kerstornamenten. Snelle service en gemakkelijk op te volgen via track & tracé. Bedankt voor het snoepje bij de bestelling en het schattige zelf geschreven kaartje. Heel persoonlijke service!!! Warm aan te bevelen webshop!

Snelle levering en vakkundig verpakt.

Mooie kerstspullen die snel geleverd werden en goed verpakt waren.

Zorgvuldig verpakt.

Lief handgeschreven briefje en een cadeautje erbij. Goed verpakt, snel verzonden. De shop heeft een heel ruime keuze. Prijs/kwaliteit is prima. Lekker enthousiast op Insta. Ik word er blij van!!!

Snel en fantastisch

Precies wat ik verwacht had en ook nog een lieve kaart met fijne Kerstwensen er bij. Super.

Graag nog een factuur ontvangen

Zelfs met een handgeschreven bedankje:)

Uitstekend !!!!

Perfect product en perfecte levering !!!

Snelle en keurige levering!

Prima gevoel bij de Christmasshop gekregen.

Brilliant service !

Our order arrived super quickly and was all packed very nicely…Thank you!

Prachtige kerstsok

Ik heb via internet een kerstsok gekocht bij de Christmas Shop. Het assortiment was groot. Dus ruime keus. De sok is in het echt net zo mooi als op de foto op de website. Misschien nog wel mooier zelfs. Ik ben er heel tevreden over en er ontzettend blij mee. Ook het bestelproces en de levering waren uitstekend. Ik beveel de Christmas Shop van harte aan.

Super leuke kerstballen en hele goede service!

Ben erg blij met mijn aankoop!

Top!!

Snel verzonden en een leuk handgeschreven kaartje bij de bestelling!! Alles netjes en verzorgd verpakt!!

Voldersgracht 5

2611 ET Delft

Over The Christmas Shop

Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden, ook op zondagen. Liever afhalen? Dat kan bij onze winkel in Delft. Bij The Christmas Shop vind je ruim 1500 kerstornamenten, notenkrakers, sneeuwbollen en pieken voor een kerst om nooit te vergeten.