verrassend.

Na sluiting van de kerstwinkel in Monschau zijn we erg blij dat we een hele leuke vervangende shop hebben ontdekt. we gaan zeker in de toekomst meer bestellen. Vriendelijke groet, Gerrit en Yvonne Biersteker

Persoonlijke kerstboodschap

Een mooie piek en verschillende ballen super snel ontvangen. Goeie kwaliteit maar het leukste van alles een handgeschreven kaartje in de doos. Dankjewel!

Vrolijk kerstgevoel

Leuk assortiment en mijn 20 eten&drinken kerstballen, all I want for Christmas, zijn allemaal snel en heelhuids geleverd.

Super tevreden

Spullen keurig verpakt en met iets retour doen ze helpen onmiddellijk. Dus top

Leuk serviesgoed besteld. Snel geleverd, super verpakt en zeer attent handgeschreven kaartje. Zeer blij.

Piek besteld met altijd het risico dat hij tijdens vervoer sneuveld. Maar hij is helemaal heel gearriveerd. Zeer netjes en veilig verpakt. Super bedankt.

Geweldig en snel!

Alles netjes en goed verpakt en heel aangekomen. KLASSE

Snelle levering.

Mooie sneeuwbol en snelle levering

Snel geleverd en goed verpakt

Bestelde product al de volgende dag geleverd, inclusief een handgeschreven kaartje met een bedankje voor de aankoop. Dit geeft het gevoel dat de bestelling met zorg is behandeld. Ik kom zeker terug!

Prachtige kerstballen, goed verpakt en snel ontvangen. Met een lief kaartje

Fijne winkel!

Prima levering met attent kaartje.

Verrast wat een mooie piek. Heel zorgvuldig verpakt En dat geschreven kaartje erbij vond ik super. Dankje wel

Mooi

Precies zoals op de foto

Prima verpakt

Artikelen zagen er prima uit, zeer tevreden!

Mooie artikelen

Goede levering netjes verpakt en dan ook nog een leuk persoonlijk kaartje erbij. Je wordt ook netjes geïnformeerd over de levering. Helemaal blij met mijn aankoop!

Netjes en goed verstuurd

Erg leuk een handgeschreven kaartje erbij

super!

geweldig assortiment! ideetje, dr who tardis?

Very thoughtful service and beautiful products

I bought some Christmas Tree ornaments and they were delivered very fast and the package was very carefully put together. Really thoughtful service with a handwritten thank you note in the package as well.

Fijn en veilig

Het product wordt erg netjes en veilig verpakt met een leuk kaartje erbij! Ook zit het in een handig formaat doosje niet in een ronduit grote doos die nergens voor nodig is wat vaak gebeurd. Snelle en goede levering! Erg tevreden!

vlotte levering, kwaliteitsvol product

vlotte levering, kwaliteitsvol product

Snel verstuurd, mooi product en leuk persoonlijk kaartje in de doos.

Super Goede en leuke winkel

Snel geleverd en kreeg een leuk kaartje erbij met persoonlijke bedank. Super vriendelijk.

Snelle levering, met persoonlijke noot.

Een website vol prachtige kerstproducten. Ik heb m'n bestelling snel en heel netjes ontvangen. Dank voor het persoonlijke berichtje. Zo wordt online winkelen toch weer iets persoonlijker.

Prachtige kerstversiering zorgvuldig verpakt

Attent kaartje in het pakje! Super blij mee! Dank Hester

2 mooie ginger bread kerst bekers besteld, vlot verzonden en heel goed verpakt.

Voldersgracht 5

2611 ET Delft

Over The Christmas Shop

Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden, ook op zondagen. Liever afhalen? Dat kan bij onze winkel in Delft. Bij The Christmas Shop vind je ruim 1500 kerstornamenten, notenkrakers, sneeuwbollen en pieken voor een kerst om nooit te vergeten.