Goede ervaring

Netjes verpakt blij met de rok

Snel en met zorg

Dank voor het mooie pakketje met de persoonlijke noot

Mooie kleding en goede service

Top winkel

Mooie winkel, leuke merken en fijn geholpen. Het was een gezellige middag!

Gewoon goed

Gewoon goed.

Prachtige winkel en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Bij mijn bezoek aan de winkel in Woudenberg werden we zeer hartelijk ontvangen en heel goed geholpen bij het uitzoeken van een compleet nieuwe garderobe.

Netjes ingepakt, met een leuk persoonlijk kaartje erbij ♡

De winkel was mooi ingericht en zag er goed uit. Mooie kleding en veel verschillende stijlen. Allemaal mooie merken. De hulp van het personeel was zeer prettig en meedenkend. Geduldig en niet dwingend. Absoluut een heel fijne winkelervaring.

Altijd een snelle levering

Klantvriendelijk en een aansprekend assortiment.

Een verrijking voor Woudenberg en omgeving!

Altijd vriendelijke en goede service

Altijd goed en vriendelijk geholpen. Leuke kleding , voor ieder wat wils

Wordt goed geholpen

Ik werd goed geholpen door personeel Een aandachtspunt waarom word vaste klanten geen koffie aangeboden vindt ik vreemd. Zie dat klanten van buitenaf koffie krijgen! Nooit wat aangeboden gekregen.

Uiteindelijk wel goed; ik moet even mijn wef vinden

Vond het lastig om wat te vinden maar uiteindelijk ben ik goed geholpen

Geweldige service!

Fantastische service voor de mobiele, maar zeer zeker ook voor de minder mobiele gast/klant. Chapeau!

Prettig

X

Je wordt goed geholpen

Ik heb goede ervaringen bij Lavie. Leuke en aardige dames...ook behulpzaam. En als er iets is met een kleding stuk wordt er niet moeilijk gedaan. Je krijgt dan in mijn geval een tegoed bon. Wat ik geweldig vindt.

Ik ben tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van het product.

Ik ben heel tevreden over het kledingstuk en de service.

Geweldig fijne winkel

Heel veel keuze. Constant nieuwe collectie. Goed advies.

Prima geregeld

Snelle verzending. Netjes verpakt. Kende de winkel niet maar zal vaker kijken voor mooie mode.

Makkelijk via de site kunnen bestellen en snel geleverd. Mooi verpakt met lief kaartje erbij.

Klantvriendelijk en snelle reactie op mailcontact!

Klantvriendelijk en prettig.

Zeer

Mijn ervaring met Lavie Womenswear is uitstekend Heel. veel mooie merken kleding Ik kan altijd wel slagen En snelle levering

Mooie kwaliteit. Snelle levering

Ik ben een aantal keren in de winkel geweest en nu voor het eerst online besteld. Lavie staat voor kwaliteit, goede merken en persoonlijke service. Pakket werd snel geleverd.

Mooie kleding!

Snelle bezorging van prachtige kleding. Voelt als een cadeautje omdat het pakketje met zorg en persoonlijke aandacht is ingepakt.

De Nieuwe Poort 12

3931 jk Woudenberg

033 7200075

Over LAVIE Womenswear

Voel je goed. Op elk moment. Je bent wat je draagt is het gezegde. En daar zit wel een kern van waarheid in. Want kleding beïnvloedt hoe je je voelt en hoe je overkomt. Bij LAVIE Womenswear geloven we dat je je altijd goed moet voelen. Op elk moment. Bij elke gelegenheid. Bij ons kun je dan ook terecht voor kleding waardoor je er niet alleen goed uitziet, maar waarin je je ook gewoon goed voelt. Met alle aandacht voor jou en jouw unieke persoonlijkheid. Zo vinden we altijd een outfit die bij jou en de gelegenheid past. Met een fysieke winkel in Woudenberg en een toegankelijke webshop is de service van LAVIE altijd dichtbij. Persoonlijk, met aandacht en zonder gedoe. In de winkel helpt ons vaste team je graag met advies over kleuren, stoffen en vorm. Of snuffel gerust zelf door de uitgebreide collectie die continu wordt aangevuld. Bijna dagelijks zijn er weer nieuwe items te vinden. Online adviseren en inspireren we je met verrassende combinaties, mooie sets en de nieuwste items. Die je ook eenvoudig kunt combineren met bestaande kledingstukken. En kom je er niet uit? Dan zijn we just a phone call away. Onze collega’s kennen elk item en helpen je graag verder. Facebook: @laviewoudenberg Instagram: @laviewomenswear Telefoon: 0337200075