Lekker snel geleverd Met een lief kaartje ..altijd leuk.

Mijn bestelling gedaan was snel bezorgd. Gekocht na aanleiding van het filmpje. Zo leuk en verrassend steeds.

Keurig pakket

Zo leuk met een kaartje erbij geschreven.

Uitstekend op de afgesproken datum bezorgt. Door Post.nl goed op de hoogte gebracht over de tijden. Dikke pluim voor de service.

Mooie collectie, fijne sfeer en goede service!

Super mooie collectie in prachtige zaak. Volop keuze en geen opdringerige verkoopsters maar altijd iemand in de buurt als je hulp nodig hebt!

Mooie collectie!

Na mijn eerste bezoek aan La Vie in Woudenberg, kom ik zeker terug. Veel verschillende merken en fijne medewerksters!

Top en leuk om je pakje te ontvangen !

Eerste maal bij jullie besteld, Heb nog nooit een pakketje zo mooi verpakt gekregen. Zelfs een handgeschreven kaartje erbij. Het deed echt deugd een pakje op deze manier te krijgen. Met liefde verpakt!

M'n nieuwe favoriete broek op tijd geleverd!

Volgens het boekje: makkelijk te bestellen en op tijd geleverd.

Vriendelijk, meedenkend, mooie merken, ruime keuze

Vriendelijk, meedenkend, mooie merken, ruime keuze

Super leuke kledingwinkel!!

Heel fijn geholpen door hele vriendelijke dames. Ze verkopen er ontzettend leuke kleding!!

Mooie winkel, met veel bekende merken.

Fijn geholpen. Ben al jaren fan van deze winkel.

Bij jullie shoppen is gewoon top. Ik word altijd zo leuk geholpen met een heerlijk kopje koffie erbij of na afloop. Voor de goede adviezen, ruime keuze en gezelligheid wil ik graag een stukje rijden.

Geweldig geholpen mooie collectie

Heerlijk gewinkeld en goed geholpen door Gabriella. Kwam weer met verrassende nieuwe artikelen thuis. Dingen die ik zelf niet bij elkaar had gezocht. Maar die prachtig samen konden.

Altijd heel leuk en gezellig om hier te shoppen.

Het is bijna een feestje om bij jullie te komen. Heel veel keus, goede merken. Ontzettend fijn geholpen worden door het personeel. Niets is teveel voor ze. Ze zoeken net zolang voor je totdat je tevreden bent. Dus in 1 woord: Geweldig!!

Gewoon een Super winkel

Een hele fijne winkel waar de klant op 1 staat, altijd eerlijk en goed advies en kijk op de klant zodat de juiste maat gepakt wordt,

Top geholpen

Altijd erg fijn geholpen

Wij komen hier 2x per jaar en altijd top service!

Leuk gezellig personeel. Altijd een kopje koffie en een prachtige collectie.

Geweldige winkel,veel keus

Je wordt er persoonlijk en leuk geholpen Er is een ruime keuze

Fijne winkel en ervaren personeel

Ik ben heel goed geholpen bij het kiezen van kleding.

Gezellig en leuk geholpen

Leuke mode

Mooie winkel en goed advies en leuke kleding

Ik ben goed geholpen en kom zeker weer een keer in de winkel

Heel goed geholpen , veel keus

Leuk geholpen , prettig personeel

Snel geleverd en keurig verpakt

Een zeer klantvriendelijke service en een klantvriendelijke web site

Zoals jullie beschrijven, je bent wat je draagt! De web site beïnvloedt in positieve zin het goed voelen. Ook het versturen van een pakket is zorgvuldig en altijd met een persoonlijke boodschap. Ga zo door, zodat ik me nog lang goed voel en ben wat ik draag!!!!!

Super goed en vlug bezorgd

Helaas paste de broek niet en is terug gestuurd

De Nieuwe Poort 12

3931 jk Woudenberg

033 7200075

Over LAVIE Womenswear

Voel je goed. Op elk moment. Je bent wat je draagt is het gezegde. En daar zit wel een kern van waarheid in. Want kleding beïnvloedt hoe je je voelt en hoe je overkomt. Bij LAVIE Womenswear geloven we dat je je altijd goed moet voelen. Op elk moment. Bij elke gelegenheid. Bij ons kun je dan ook terecht voor kleding waardoor je er niet alleen goed uitziet, maar waarin je je ook gewoon goed voelt. Met alle aandacht voor jou en jouw unieke persoonlijkheid. Zo vinden we altijd een outfit die bij jou en de gelegenheid past. Met een fysieke winkel in Woudenberg en een toegankelijke webshop is de service van LAVIE altijd dichtbij. Persoonlijk, met aandacht en zonder gedoe. In de winkel helpt ons vaste team je graag met advies over kleuren, stoffen en vorm. Of snuffel gerust zelf door de uitgebreide collectie die continu wordt aangevuld. Bijna dagelijks zijn er weer nieuwe items te vinden. Online adviseren en inspireren we je met verrassende combinaties, mooie sets en de nieuwste items. Die je ook eenvoudig kunt combineren met bestaande kledingstukken. En kom je er niet uit? Dan zijn we just a phone call away. Onze collega’s kennen elk item en helpen je graag verder. Facebook: @laviewoudenberg Instagram: @laviewomenswear Telefoon: 0337200075