Snelle levering.

Alles met zorg ingepakt

Het persoonlijk met de hand geschreven kaartje is een echte toevoeging alsof je in de winkel bent geweest. Ik kom zeker een keer naar jullie nieuwe winkel.

Super en snel verzorgd.

Bezorging volgende dag en supermooi verpakt met leuk kaartje erbij. Helemaal top!

Snelle levering!

Bestelde artikelen mooi ingepakt met leuk kaartje erbij! Retour snel en goed afgewerkt. Jammer dat de fysieke winkel te ver weg ligt om even binnen te lopen.

Prima, vlot en keurig verpakt. Vriendelijk kaartje erbij.

Zie hierboven

Cadeau

Mijn bestelling gaf mij de beleving dat het een cadeautje was

Snelle bezorging

Wat op site staat maken ze ook waar. Goed verzorgd ingepakte bestelling!

La Vie, altijd prima!!!!

Altijd prima service.

Ze weten precies wat voor mij goed is en wat mij staat!

Fijne, eerlijke en gezellige medewerkers

Ze geven Goed en eerlijk kleding advies

Enthousiast

Leuk vrolijk enthousiast team.. Die echt de tijd steken in het helpen enuit zoeken van wat bij je past. Niets moet alles mag en is bespreekbaar en halen de winkel overhoop om het juiste voor de persoon in kwestie te vinden

Gezellig

Leuke lieve mensen die ons helpen ,mooie kleding wat met elkaar matched .

Winkel met ruime keus en goede hulp

Ik word altijd super geholpen en Gabriël weet precies wat wel en niet bij mij past.

Vakkundig geholpen

Een goed advies gekregen. En goeie tips gekregen.

Zoals altijd top!

Weer goed geslaagd, voor mij zelf maar ook voor mijn twee dochters van 17 en 20 jaar. Zij wisselen de hippe meiden winkels af met kleding van La Vie! We komen snel weer terug.

Uitstekende service

Ik had mijn bestelling zeer snel, ook het retourneren van een broek ging perfect. Altijd uitstekende service!

Leuke dames en goed advies

Zeer vriendelijke medewerkers, behulpzaam en meedenkend fijn geholpen en geadviseerd.

Ze nemen de tijd en zijn zeer vriendelijk.

Gewoon een top winkel met super advies

Ik shop graag bij lavie omdat men goed helpt en eerlijk advies geeft. Echt een top winkel die moet blijven bestaan!

Ik ben vriendelijk geholpen

Ben nooit met niks naar huis gegaan :) Slaag altijd en wordt door jullie goed geadviseerd en geholpen.

Picobello!!

Zoals altijd zeer gezellig personeel! Heel erg behulpzaam en niets is te gek. Een winkel en personeel waarvoor je steeds weer terugkomt!!

Geweldig!

Goed geholpen en advies gekregen!

Superrr top!

"Geniet van een geweldige shoppingervaring! Super leuke en goed zittende kleding, met prettige adviezen van de verkoopsters. #shopping #fashion #happyvibes"

Altijd prima op tijd en keurig afgeleverd

Met zorg verstuurd

Netjes geleverd met een persoonlijke note. Heel prettig!

De Nieuwe Poort 12

3931 jk Woudenberg

033 7200075

Over LAVIE Womenswear

Voel je goed. Op elk moment. Je bent wat je draagt is het gezegde. En daar zit wel een kern van waarheid in. Want kleding beïnvloedt hoe je je voelt en hoe je overkomt. Bij LAVIE Womenswear geloven we dat je je altijd goed moet voelen. Op elk moment. Bij elke gelegenheid. Bij ons kun je dan ook terecht voor kleding waardoor je er niet alleen goed uitziet, maar waarin je je ook gewoon goed voelt. Met alle aandacht voor jou en jouw unieke persoonlijkheid. Zo vinden we altijd een outfit die bij jou en de gelegenheid past. Met een fysieke winkel in Woudenberg en een toegankelijke webshop is de service van LAVIE altijd dichtbij. Persoonlijk, met aandacht en zonder gedoe. In de winkel helpt ons vaste team je graag met advies over kleuren, stoffen en vorm. Of snuffel gerust zelf door de uitgebreide collectie die continu wordt aangevuld. Bijna dagelijks zijn er weer nieuwe items te vinden. Online adviseren en inspireren we je met verrassende combinaties, mooie sets en de nieuwste items. Die je ook eenvoudig kunt combineren met bestaande kledingstukken. En kom je er niet uit? Dan zijn we just a phone call away. Onze collega’s kennen elk item en helpen je graag verder. Facebook: @laviewoudenberg Instagram: @laviewomenswear Telefoon: 0337200075