Zeer goed geholpen, ben met drie jurken naar huis gegaan(wel betaald hoor)

Zeer goed geadviseerd.

Fijn geholpen zonder dat het opdringerig is.

Fijne winkel!

Ben er ontzettend gezellig en goed geholpen. Blij met mijn aankopen!

La Vie is mijn winkel

Bij La Vie word je ontzettend goed geholpen, veel mooie merken, prachtige winkel, veel keus. Als je bij La Vie niet slaagt, dan slaag je nergens

Vriendelijk personeel

Werd leuk geholpen ,,hebben er zicht op . Veel verschillende merken en voor elke portemonnee wel wat.

Fijn geholpen zoals altijd

Prachtige winkel heel overzichtelijk en fijn personeel

Fijne shop met mooie kleding!!!

Fijne shop met mooie kleding!!!!

Fijne persoonlijke service

Leuke webwinkel en goede service

Super ervaren medewerksters

Je wordt leuk geholpen, denken met je mee,

Topservice

Prachtige winkel met zeer fijn personeel. Niet opdringerig, helpen met keuzes.

weten Hoe ze mensen moeten benaderen

Ik kwam voor een speciaal product binnen en het kon zijn dat het product snel geleverd zou worden. Ze deden heel erg veel moeite om het product ( wat ondertussen was binnen gekomen) aan mij te tonen.

Topwinkel!

Uitgebreid fijn assortiment en prettig deskundig personeel

Altijd fijn en prettig winkelrn

Ik rij een paar keer per jaar naar Woudenberg. Speciaal naar Lavie, shoppen. Goede service, goed advies en fijne mensen die zo geduldig en behulpzaam zijn! Er wordt je niets aangesmeerd, maar echt oprecht advies.

De klant is koningin

Men neemt de tijd voor je. Koffie/ thee/ water wordt regelmatig aangeboden. De klant moet blij de deur uit gaan, is het motto.

Snelle levering en keurig verpakt. Ik volg jullie via insta en dat geeft een goed beeld van jullie collecties.

Helemaal goed!

Prachtige kleding. Mooi verpakt en snel verzonden. Ga nog een keer naar de winkel!

Hele fijne service!

Het voelt altijd prettig om bij jullie te shoppen. Ik voel me altijd welkom en als ik er zelf niet uitkom, doen jullie je uiterste best om te zorgen dat ik met een voldaan gevoel naar huis ga met een leuke outfit.

Klantvriendelijk

Kon makkelijk vinden wat ik zocht

Het is er gezellig druk ,lieve mensen ,wij komen er graag voor mooie kleren

Mooie collectie, schone winkel

Goed geslaagd door ruim assortiment

Klantgericht personeel

Ik werd zeer goed geholpen en vriendelijk geholpen en ben dan ook erg blij met mijn nieuwe jas.

Klant is koning in een winkel met mooi aanbod van klding volgens de laatst trends op modegebied.

Veel aanbod van diverse merken kleding. Je wordt goed geholpen door het personeel. Ze geven je passend advies en nemen de tijd voor je. Je loopt altijd met een goed gevoel de winkel uit.

Geweldig!

Goed geholpen

In de winkel is het altijd slagen!

Ik ben nog niet zo lang klant maar elke keer als ik er kom slaag ik en dat heb ik nog nooit gehad! Dat komt ook door de uitstekende hulp die je als klant krijgt.

De Nieuwe Poort 12

3931 jk Woudenberg

033 7200075

Over LAVIE Womenswear

Voel je goed. Op elk moment. Je bent wat je draagt is het gezegde. En daar zit wel een kern van waarheid in. Want kleding beïnvloedt hoe je je voelt en hoe je overkomt. Bij LAVIE Womenswear geloven we dat je je altijd goed moet voelen. Op elk moment. Bij elke gelegenheid. Bij ons kun je dan ook terecht voor kleding waardoor je er niet alleen goed uitziet, maar waarin je je ook gewoon goed voelt. Met alle aandacht voor jou en jouw unieke persoonlijkheid. Zo vinden we altijd een outfit die bij jou en de gelegenheid past. Met een fysieke winkel in Woudenberg en een toegankelijke webshop is de service van LAVIE altijd dichtbij. Persoonlijk, met aandacht en zonder gedoe. In de winkel helpt ons vaste team je graag met advies over kleuren, stoffen en vorm. Of snuffel gerust zelf door de uitgebreide collectie die continu wordt aangevuld. Bijna dagelijks zijn er weer nieuwe items te vinden. Online adviseren en inspireren we je met verrassende combinaties, mooie sets en de nieuwste items. Die je ook eenvoudig kunt combineren met bestaande kledingstukken. En kom je er niet uit? Dan zijn we just a phone call away. Onze collega’s kennen elk item en helpen je graag verder. Facebook: @laviewoudenberg Instagram: @laviewomenswear Telefoon: 0337200075