Prima product.

Prima product. Mooie vormgeving.en goed licht Alleen de verpakking zou beter kunnen . Bij mij waren de plastic glaasjes eruit gevalen die de leds beschermen En lagen los in de verpakking. Met vriendelijke groetjes Peter

Snel besteld en nog sneller geleverd!

De volgende werkdag al in huis

Bestelling geleverd in kapotte doos

Vandaag mijn pakket ontvangen - ventilatorlamp - doos helemaal kapot - enorm teleurgesteld Gebeld wordt niet opgenomen. Whatsapp - wordt niet gereageerd - ook nog gemaild - instagram Wat kun je nog meer doen om in contact te komen. Bestellen gaat heel snel - betalen ook - verzenden moet aan worden gewerkt gemiddeld 4 dagen levertijd. Led.nl heeft contact opgenomen en er is een hele nieuwe doos met plafond ventilator opgestuurd - klacht is naar tevredenheid opgelost. Hierdoor heb ik de recensies aangepast.

Plafondlamp met ventilator en top service

1 grote gekocht en later de kleinere versie. De eerste werd snel geleverd en werkt prima. De tweede had wat problemen, we ontvingen een geretourneerd artikel wat defect was. Contact opnemen lukte niet direct maar we werden even later teruggebeld door Led.nl. Daar werd het gebrek zonder probleem en boven verwachting opgelost en konden we een dag later een werkende lamp ventilator ontvangen. Klasse deze service. Het bewijs dat ze voor klanttevredenheid staan en daar best meer moeite voor willen doen.

Goede levering

Alles naar wens gelopen. Geen problemen

Had ventilatoren besteld. Afspraken daarover gemaakt, hebben zich aan de afspraak gehouden. Heb maanden moeten wachten, maar altijd duidelijke communicatie hier omtrent.

Mooie lampen

2 lampen besteld die snel werden geleverd. Ze doen het prima.

Uitstekende verlichting

De verlichting werkt zoals het hoort. Is zeer handig omwille van de oplading via een zonnepaneeltje. Geeft warm licht die toch helder genoeg is.

Kat in de zak

Ik heb 2 sets van 3 lampen met afstandsbediening gekocht die van kleur kunnen veranderen Ze geven wel licht maar reageren niet op de afstandsbediening

Zeer klantvriendelijk!

Top service!! Ik heb een paar maanden geleden een mooie oplaadbare tafel lamp gekocht. De lamp functioneerde niet meer naar behoren, maar na een appje met de vraag of het herkenbaar was, kreeg ik gelijk kosteloos een nieuwe lamp opgestuurd. Echt een top service! Zeer klantvriendelijk. Als ons huis straks afgebouwd is, dan weet ik wel waar ik de verlichting ga kopen.

Top kwaliteit & vriendelijke service

We waren op zoek naar een mooie plafondlamp voor in de slaapkamer. Wist niet of de ring lamp werkte met onze huidige dimmer. Super vriendelijk geholpen via de chat, lamp was volgende dag in huis. Erg mooi modern design voor een zacht prijsje!

Prima, service ook goed.

Netjes geleverd wat ik had besteld. Helaas was 1 artikel beschadigd, kon na een mailtje gratis geretourneerd.

Snelle levering, prima service

Enkele tuinspots besteld en die kwamen snel binnen. De lampen voor de spots ontbraken. Daarover gebeld (je krijgt gelukkig een mens aan de telefoon en geen chatbot die niks begrijpt). Lampen snel nageleverd.

Prima kwaliteit voor een hele scherpe prijs

Mijn eerste bestelling bij led.nl Pakje 1 kwam keurig verpakt en op tijd. Pakje 2 helaas niet, was "zoek" bij bezorger. Led.nl stuurde direct nogmaals zodat ik snel door kon. Een service boven mijn verwachting, dus een dikke 10!

Snel geleverd. Goede lampen voor een goede prijs.

Dit was mijn eerste bestelling bij led.nl en dit is goed bevallen. Ruime keuze voor een eerlijke prijs. Snel geleverd. Ik ben tevreden.

Onze magazijnhal voorzien van kwaliteit licht

Niet meer nodig om bij 10 verschillende shops alle mijn verlichting in te kopen. Nu alles op 1 plek en de mensen achter deze shop zijn super vriendelijk en hebben kennis van het product... Daar kunnen andere wel van leren. Eindelijk een partij waarvan de Klanteservice weet waar ze het over hebben!

simpel goed

top

Prima ervaring, zeer behulpzaam!

Statieven gekocht. Zeer goede prijs / kwaliteit!

Wat een geweldige service.

Via LED.NL hebben wij 109 x de LED Plafondlamp ø 35 cm met bewegingssensor besteld. Snelle en correcte levering en snelle communicatie met de binnendienst. Er gaan buiten hun schuld om 2 lampen stuk tijdens de montage en ik vraag om weer 2 lampen te leveren. En wat zeggen ze dan bij LED.NL, geen probleem. We sturen er 2 gratis op want waar gewerkt word worden soms fouten gemaakt. Dat maak je tegenwoordig niet meer mee dat er ongevraagd iets gratis geleverd geleverd word. LED.NL bedankt voor de geweldige service.

Lampen niet kunnen retourneren

Ik heb 25 halogeen lampjes gekocht die in een verpakking zitten die je niet meer kunt hergebruiken. De lampjes zijn niet te gebruiken in de lamp en nu mag ik ze niet terugsturen. Ik ben hier tijdens aankoop niet op gewezen. Geen enkel begrip of suggestie voor compensatie! Wat een slecht service zeg. Voor mij nooit meer LED.nl

Fenomenale ervaring bij LED.nl

Na eenmaal mijn bestelling geplaatst te hebben, kreeg ik direct bericht dat mijn order verwerkt wordt. Ik zag echter dat ik iets vergeten was te bestellen. Gelijk contact opgezocht en alles werd per direct in orde gemaakt. Ben zelden zo vriendelijk te woord gestaan. Bestelling ook netjes, compleet en in goede orde ontvangen. Van mij een perfect beoordeling dus! Bedankt!

Goed en snel

Jammer dat niet alles op voorraad was. Maar alles wel correct verrekend

Zeer tevreden met de aankoop

Keurig product en leuke prijs kwaliteit verhouding, ik ben er erg blij mee. Vlotte levering ! Voor herhaling vatbaar.

Goede lampen voor prima prijs

Landdrostdreef 124

1314 SK Almere

06 20 80 70 60

Over LED.nl

Heb je het over LED.nl, dan heb je het over dé specialist op het gebied van LED verlichting. Al sinds 2007 produceren en verkopen we de meest uiteenlopende verlichtingsoplossingen door de hele Benelux. We bedienen hierbij zowel de consument als de zakelijke markt. Wat ons uniek maakt? Allereerst ons veelzijdige verlichtingsassortiment. Van buitenlampen tot plafonnières en van TL verlichting tot bouwlampen: we hebben het allemaal te bieden. Ondanks de grote verscheidenheid aan producten lever je bij ons nooit in op kwaliteit. We verlenen niet voor niets 3 jaar garantie! Het overgrote deel van onze verlichting wordt in eigen beheer vervaardigd en getest op Nederlandse bodem. Zo ben je ervan verzekerd dat ieder product voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Onze webshop heeft het Thuiswinkel Waarborg in ontvangst mogen nemen, wat betekent dat we voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid, wet- en regelgeving en financiële stabiliteit. Bij ons koop je dus altijd met zekerheid! Heb je een vraag over een van onze producten of een bestelling die je hebt geplaatst? Of wil je een grote hoeveelheid van een bepaald artikel afnemen voor je winkel of onderneming? Schroom dan niet om contact op te nemen via 085 23 90 555 of led.nl