Kan beter

Wordt niet welkom geheten. Wordt niet gekeken of datgeen ik pas, de goede maat is. En bij de kassa duurt het lang voor ik afgerekend heb. Dit heb ik in oktober ook zo ervaren. Paar jaar geleden was er meer sfeer en werd je beter geholpen, maar toen stonden er andere personeelsleden. De kleding blijft mooi

Mooie kleding, vriendelijk geholpen

Blij met weer een Sandwich store in Veenendaal. Mooie kleding, voldoende keuze, fijne pasvorm, goede materialen en ik ben op een zeer prettige manier geholpen.

Prima geholpen

Persoonlijke aandacht. Heel goed geholpen

Vriendelijke hulp

De dames in de winkel Breda denken met je mee en geven eerlijk hun mening.

Sinds Sandwich er is draag ik met plezier kleding van dit merk!

Mooie stoffen en fijne modellen, meestal ruim vallend. Ik vind het niet prettig om strakke kleding te dragen. Ik zou het fijn vinden als er altijd wat langere blouses in de collectie zitten, korte shirts en blouses draag ik liever niet. Meestal zeer prettige medewerkers in de winkel. Zeker in Den Bosch!

Leuk personeel en kleding die hij mij oast

Leuk personeel en kleding die bij mij past is de meest passende omschrijving en lijkt mij voldoende duidelijk!

een goede en vriendelijke service

heel plezierig

Goed geholpen, doen moeite voor je.

Vrijdags geweest blouse gepast, moest een andere maat zijn en hadden ze niet de winkel. Meteen bellen naar ander filiaal en de volgende morgen om 10.00 uur al gebeld dat hij in de winkel was. Top geregeld

Prachtige kleding in mooie tinten. Met veel combinatiemogelijkheden

Fijne stoffen in prachtige tinten en diverse combinatie mogelijkheden. De modellen zijn altijd net iets aparts, waardoor origineel

Geïrriteerd

Ik had een tegoedbon van jullie. Bij afrekenen bleek deze 1 dag verlopen. Dus mocht niet meer gebruikt worden. Officieel natuurlijk logisch, maar vond het toch wel erg pietluttig.

Erg vriendelijk

Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan. En zover dat mogelijk was goed geholpen. Mijn probleem is helaas nog niet opgelost maar dat lag zeker niet aan deze medewerker.

Professioneel geholpen.

Dames waren bijzonder goed in de weer om mij met een prachtige jurk en een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Top.

Nette en snelle levering.

Helaas was het vestje/jasje niet naar mijn zin. Ik vond het tekort. Deze heb ik dus teruggestuurd.

Uitstekend geholpen

In Utrecht gaven ze me een 2 maten te grote jurk mee Die heb ik in Breda geruild voor n andere die perfect past Erg goed geholpen, door goede medewerkers in Breda!

Persoonlijk, eerlijk en gastvrij

De koffie staat altijd al klaar als ik kom binnenlopen en als ik mijn wensen aangeef zoeken de verkoopsters daar een passend kledingstuk bij! En als het niet staat ook heel eerlijk om dit aan te geven!

mooie mode, prettige winkels

alleen vind ik de kwaliteit van de stoffen slechter als een paar jaar geleden, sneller krimp of ophalen

Fijne winkel. Je wordt altijd goed geholpen en de dames in mijn Sandwich winkel zijn super aardig en houden ook wel van een geintje. Altijd gezellig daar.

Leuke mode en fijn personeel

Op verzoek is een jas voor mij even apart gehangen tot ik tijd had om te komen passen. De teddy jas is licht getailleerd en mooie kwaliteit.

Prima fijne kleding

Wel jammer dat er in Zutphen geen winkel meer is

Prettig geholpen, vriendelijke verkoopster

Slecht afgewerkte zoompjes aan broekpijpen.

Ik ben al jaren klant van Sandwich en dit was voor het eerst dat ik ontevreden ben.

Super daar is alles mee gezegd , goed advies , gezellige mensen .

Aardig geholpen. Kopje koffie of id wordt gewaardeerd.

Super draagbare kleding

Mooie en draagbare kleding. Fijn behulpzaam personeel op de Frederik Hendriklaan in Den Haag.

Donoweg 10

1043 AJ Amsterdam

Over Sandwich Fashion

Dit is Sandwich. We zien onszelf graag als een eigentijds merk met een open hart. Met aandacht voor verfijnde details en een designsignatuur wat ons onderscheidt, We hebben sinds 1981 – ons oprichtingsjaar – een portfolio van bijzondere collecties opgebouwd. Ons ethos is altijd hetzelfde gebleven – om kleding voor echte vrouwen te produceren. Sandwich zorgt ervoor dat vrouwen er goed uitzien en zich authentiek voelen.