Klantvriendelijk en eerlijk. Voor de verkoopsters was niets teveel.

Altijd leuke ontvangst in Tilburg

Zie boven

Prima service en behandeling

X

De collectie spreekt mij niet aan

Ik vind de collectie op dit moment niet aansprekend. Ik ben gewend veel van Sandwich aan te schaffen. Basis vestjes, t-shirts met mooie prints, mooie kleuren. Dat mis ik op dit moment

ben blij met , voor mij der perfecte pasvorm van de sandwich pantalons

Bij de sandwich winkel ka ik altijd slagen voor een outfit.

Snelle levering. Altijd goede kleding

Perfect. Ik Koopmans jaaaaaaren sandwich kleding. Jammer dat er geen winkel meer in de buurt is.

Zeer behulpzaam en actief naar klant toe

Haalt van alles uit de rekken wat misschien bij mij zou passen.

Goede hulp en advies.

Goed geholpen en personeel denk mee en zeer behulpzaam

Klantvriendelijk

Goede hulp

Heel fijn personeel!!! Vriendelijk en vooral niet opdringerig. Mooie kleding.

Goed leuke verkoopsters

Koop al jaren kleding bij jullie zeer tevreden

Fijne winkel, leuke jurkjes en superaardig en behulpzaam personeell

Eindelijk een winkel waar ik niet gestresst naar buiten kom. Ik word hier altijd fijn geholpen en ze voelen goed aan wanneer ik even moet sudderen of juist eerlijk advies nodig heb. Blij dat ik jullie gevonden heb!

Vriendelijke verkoopster

Goed geholpen met kiezen juiste maat en daarbij als bonus nog suggesties op welke andere wijze t kledingstuk ook gedragen kan worden.

Prima geholpen

Prettig geholpen,,vriendelijke en deskundige verkoopsters

Ik ben vriendelijk geholpen en slaag vrijwel altijd bij Sandwich Fashion.

Zie boven; ik vind het alleen jammer dat een voucher maar beperkt geldig is.

Prima.

We zijn heel prettig geholpen door Anna. Ze was heel vriendelijk, behulpzaam en dacht met ons mee.

Goed advies gekregen

Het is een fijne lichte winkel met heel klantvriendelijk en vakkundig personeel!

Teveel wat ik zou willen hebben.

Word altijd heel blij van Sandwich. Ik moet echt kiezen wat ik wil hebben.. het is te duur om te kopen wat je wil.

Prima geholpen

Personeel neemt de tijd om mee te denken.

Prettig geholpen

Mooie kleding, prettige service

Heel aangenaam

Goede adviezen met prettig resultaat

heel prettig!

Ondanks dat de winkel in mijn woonplaats (Zwolle) het artikel dat ik op internet gezien had, niet in de collectie had, hebben ze het voor mij besteld. En daarna was het geen probleem dat ik de jurk toch niet kocht omdat hij mij niet stond. Ook al heb ik geen nieuwe jurk, toch was hetl een prettige winkel-ervaring! Compliment voor het personeel van Sandwich Zwolle!

Mijn ervaring is positief.

Mooie kleding. Ik kocht herhaaldelijke keren kleding bij Sandwich in Spijkenisse. Helaas is de winkel opgeheven. Nu was ik in Zwolle.

Donoweg 10

1043 AJ Amsterdam

Over Sandwich Fashion

Dit is Sandwich. We zien onszelf graag als een eigentijds merk met een open hart. Met aandacht voor verfijnde details en een designsignatuur wat ons onderscheidt, We hebben sinds 1981 – ons oprichtingsjaar – een portfolio van bijzondere collecties opgebouwd. Ons ethos is altijd hetzelfde gebleven – om kleding voor echte vrouwen te produceren. Sandwich zorgt ervoor dat vrouwen er goed uitzien en zich authentiek voelen.