Net even anders

Ik draag zeker al wel vijf en twintig jaar kleding van sandwich en voel mij er zekerde door omdat het net even anders is en het goed bij mij past .

Goede ervaringen en service en kwaliteit

Winkels schoon, personeel vriendelijk. Per post zou ik liever post.nl zien IPV DHL

Goede prijs kwaliteit. Sandwich is gewoon mijn merk.

Altijd een cadootje

Mooi en zorgvuldig ingepakt!

Zit als gegoten

Sandwich zit altijd goedd,kleding blijdt mooi en is in feite tijdloos. Ik heb broeken van 5 jaar geleden die nog prima zitten en er goed uitzien. Maat verhouding is goed. Ik ben geen slanke dame maar ook niet te zwaar. Juist voor dit tyyee zit Sandwich prima.

Mooie kleding en zeer vriendelijke hulpvaardige verkoopsters.

Bij Sanwich slaag ik altijd vanwege de gevarieerde kleding, mooie kleuren en stoffen. De verkoopsters zijn vriendelijk en hulpvaardig maar niet opdringerig.

Prettige, hartelijk service.

Zeer positief

Mooie kleding in minder mooie winkel

Ik koop alleen maar sandwich kleding. Ben jarenlang in Eindhoven geweest,in Woensel. Helaas is daar geen winkel meer ik ben blij dat er in Den Bosch weer een winkel is maar het pand is niet geweldig,het stinkt daar. Maar de kleding is nog steeds fantastisch.

Prima levering, snel en accuraat

Zie hierboven

prima site, snelle verzending en fijne kleding

Ik heb recent een broek en trui gekocht via hun website. Kleur en materiaal komen prima overeen met de foto's en omschrijving. En ondanks de kerstdrukte heb ik beide artikelen na 2 dagen ontvangen. Tot volle tevredenheid !

De perfecte jurk

De jurk zit prettig, de lengte is precies goed. De jurk valt mooi en kleed slank af. De kleur kobalt blauw staat mij goed waar ik me goed in voel. Ik ben zeer tevreden over deze aankoop.

Vriendelijk geholpen in filiaal Utrecht

Ik vind de collectie minder leuk als aantal jaar geleden. Het blijft een beetje van hetzelfde. Weinig vernieuwing. Jammer.

Prima geholpen

Sandwich is een leuke winkel. Ik trof een verkoopster die eerkijk zei of iets me stond en dan met alternatieven kwam.

Kwaliteitsmerk

Sandwich is mijn kwaliteitsmerk. Een mooie collectie, van uitstekende kwaliteit en een goede pasvorm

Goed, maar minder dan voorheen

De collectie vind ik niet zo mooi en goed als voor het faillissement. De broeken waren fantastisch. Nu minder .jasjes blijven prima.

Ik ben weer hartstikke tevreden

Ik vind altijd wel iets naar mijn gading, en het is supergoede kwaliteit

Mooie kleding van een betrouwbare website.

Heel goede ervaring. Goede, mooie kleding. Betrouwbare website en bereikbare klantenservice.

Jammer van zowel verzend als retourkosten

Jammer dat jullie zowel verzend als retourkosten rekenen voor de klant. Dat weerhoudt voortaan te bestelllen

nog geen antwoord gekregen op mijn vraag

jullie vragen naar mijn ervaring maar heb nog geen antwoord gekregen op mijn vraag en ook nog geen oplossing

Bestellen was makkelijk, bezorging was zeer snel. De kleding zoals op de site weergegeven en is kwalitatief zeer goed. Qua communicatie zou het goed zijn om nog 1 extra mailtje te sturen dat de bestelling gereed is gemaakt en wordt verstuurd. Nu kreeg ik een mail dat de bestelling was geplaatst en daarna kwam de mail van de bezorgdienst.

Fijne kleding en gezelllige winkels.

Meestal slaag ik goed in de Sandwichwinkel. Ook stel ik het zeer op prijs dat verkoopsters - over het algemeen - ook aangeven als iets je niet staat.

Mooie kleding. !!!

Ik koop en slaag er vaak. !!!

Fijn merk

Ik draag al jaren kleding van Sandwich. De kleren dragen fijn - veel zachte materialen. Online bestellen vind ik minder prettig: krijg vaak geen bevestiging en het duurt lang voor de kleding er is. Het is nu woensdag, afgelopen donderdag besteld. Niets gehoord .

Kon niet ruilen

een spijkerjasje gekocht via de webwinkel en had t in de winkel willen ruilen voor een grotere maat. Zou kunnen volgens de regels. Gebeld en de grotere maat was op voorraad. Dag voor kerstmis 20 km gereden, parkeergeld betaald, kwam in de winkel en het scannen kregen de dames, hebben zeker gedaan wat ze konden, niet voor elkaar! Kon dus onverrichterzake met het jasje, terug naar huis!

Winkel en personeel zijn voor mij een stukje ‘Thuis’. Kom wekelijks. Altijd gezellig.

Donoweg 10

1043 AJ Amsterdam

Over Sandwich Fashion

Dit is Sandwich. We zien onszelf graag als een eigentijds merk met een open hart. Met aandacht voor verfijnde details en een designsignatuur wat ons onderscheidt, We hebben sinds 1981 – ons oprichtingsjaar – een portfolio van bijzondere collecties opgebouwd. Ons ethos is altijd hetzelfde gebleven – om kleding voor echte vrouwen te produceren. Sandwich zorgt ervoor dat vrouwen er goed uitzien en zich authentiek voelen.