Prettig

Fantastisch, beter dan vorige jaren

Vriendelijk personeel. De mode vind ik dit seizoen modern. Met de tijd meegaan . Heb dit jaar zowel de zomer, als de winter veel mooie kleding gekocht. Personeel heel vriendelijk. Mocht mijn maat er niet bij zijn, wordt meteen gekeken of het in andere filialen nog zijn, besteld. Perfect zeg het mijn vriendinnen, ook zij zijn lovend.

Altijd vriendelijk en goede service

Je word altijd vriendelijk en netjes geholpen.

Alles viel erg krap

Maat 44 viel klein uit

fijn geholpen

kreeg een heerlijk sapje en werd leuk geholpen

Altijd goed advies,kleding is van goede kwaliteit.

Mooie kwalteit.

Prima geholpen

Sandwich heeft leuke kleding en valt goed

Prima soms iets te enthousiast

Min puntje is het slechte licht bij de pas kamers.

Wisselend

Soms hele fijne basisstukken, zoals shirts, en vesten. Andere keren is de kleding wat te apart voor mijn smaak. Ik blijf wel proberen, want soms is het weer goed. We wonen veel in hetbuitenland dus ik ben vooral adhankelijk van online shoppen. Dsn mis je wel wat.

Ruime keuze, leuke winkel en vriendelijk personeel

Ben heel goed geholpen door een uiterst vriendelijke dame. Ben met een leuke jurk en fijn jasje naar huis gegaan

Sportief en sjiek van goede kwaliteit en pasvorm

Ik vind altijd passende kleding voor verschillende gelegenheden die ik vervolgens ook lang kan en wil dragen. De hulp en adviezen vanuit het personeel zijn erg fijn.

Fijn

Fijne winkel en personeel

Echt goed geholpen!

Heel aardig en eerlijk personeel in de winkel in Tilburg. Er wordt je niets opgedrongen, vind ik erg fijn. En over de kwaliteit van de collectie alleen maar lof, maar dat is al jaren top!

Meedenkend en vriendelijk

Zeer vriendelijke medewerkers met verstand van zaken. Over het merk Sandwich: het lijkt of de maten steeds groter worden! Probeer wat meer stabiele maten te leveren, dus maat 38 = maat 38 en niet dat maat 38 soms 36 en dan weer 40 is; heel verwarrend,

top!!!, je wordt er goed en modieus geholpen

Wij waren 60 jaar getrouwd en niet van die jonkies meer. Sandwich heeft mij aangekleed en niet als oud, maar modern en top naar mijn smaak

Super personeel en goed assortiment!!!!

Super geholpen en mooie zaak

Prettig advies en veel keus

Veel keus. Goed advies

Leuke kleding van natuurlijke materialen

Kleding hangt in de winkel gesorteerd op kleur. Dat maakt het rustig en overzichtelijk. Het is fijn dat veel van jullie kleding gemaakt is van natuurlijke materialen. Jullie collectie heeft al een paar favorieten kledingstukken opgeleverd.

De klanten service en collega’s zijn erg vriendelijk en zijn erg betrokken bij de bediening naar hun klanten toe. In een woord super, het is een hele fijne winkel waar je makkelijk binnen stapt.

Prima. Valt goed op maat

perfect

wordt vriendelijk geholpen.

Helemaal prima

Je geeft aan wat je wilt en er wordt gezocht meegedacht en een eerlijke mening gegeven, prima winkel met leuk personeel

Prima website Correct geleverde producten

Gezellige en leuke kleding,goed meedenken

Snelle levering. Kleding is wel duur, maar pasvorm is goed. Was vroeger wel meer mijn smaak

Donoweg 10

1043 AJ Amsterdam

Over Sandwich Fashion

Dit is Sandwich. We zien onszelf graag als een eigentijds merk met een open hart. Met aandacht voor verfijnde details en een designsignatuur wat ons onderscheidt, We hebben sinds 1981 – ons oprichtingsjaar – een portfolio van bijzondere collecties opgebouwd. Ons ethos is altijd hetzelfde gebleven – om kleding voor echte vrouwen te produceren. Sandwich zorgt ervoor dat vrouwen er goed uitzien en zich authentiek voelen.