Geen goede service

Ik heb in een sandwich-winkel kleding gekocht. Nu wil ik graag 1 item retourneren. Ik wilde het graag opsturen, omdat ik niet in de buurt van een winkel woon, maar dit blijkt “logistiek niet te kunnen”. Dit vind ik vreemd in deze tijd van online shoppen.

prima !!! top !!!

De winkel in Utrecht Hoog Catherijne is top, de bediening neemt je serieus

prima !!! top !!!

De winkel in Utrecht Hoog Catherijne is top, de bediening neemt je serieus

waren net 10 minuten in Utrecht en liepen de winkel binnen. Erg fijn geholpen en meegedacht. mooie collectie ook voor mij als 65 jarige. half uurtje later hele outfit gekocht van 4 items

de bezorging kosten vind ik te hoog, vooral het retourneren

was snel bezorgd, alleen veel te duur en het retourneren kost weer geld en daarom het ik het niet gedaan, want was niet hellemaal tevreden over mijn bestelling

Prima, snelle levering.

Zie boven.

Prima, snelle levering.

Zie boven.

Goede stoffen, goede pasvorm en goed te combineren

Veel van door mij gekochte kleding van Sandwich draag ik al heel lang en kan dat vaak weer met nieuwere kleding combineren. Kleuren komen weer terug, enz. Het is wel heel jammer dat de winkels of verkoop punten de laatste jaren heel sterk achteruit gaan. Ik koop zelf nooit iets online. Ik wil het zien, voelen en passen en dat wordt steeds lastiger. De Bijenkorf verkoopt het niet meer, in Delft is het niet meer te vinden. Gelukkig nog een paar stukken in Pijnacker, maar dat is er weinig. Gelukkig kan ik nog in Rijswijk terecht. Ik hoop dat er weer wat meer verkoop punten komen.

Goede stoffen, goede pasvorm en goed te combineren

Altijd goed wat je besteld

Prachtige kleding Snel geleverd

Vlot geholpen. Vriendelijk

fijne winkel, Ik heb prima advies gekregen

mooie collectie, goede sfeer in winkel, geduldig personeel

Heel vriendelijk geholpen in de winkel in Breda

Heel vriendelijk geholpen in de winkel in Breda

Uitstekende ervaring, niets aan te merken.

Ik heb besteld, kreeg bevestiging daarvan en tot op moment van levering op de hoogte gehouden. Geweldig!

Kleuradvies geweldig

Het advies van Herma Moolenaar is heel erg goed. Daarom weer het een en ander gekocht

Goede kwaliteit

Snelle levering, goed verpakt. Mooie kwaliteit

Mooie kleding

Ik ben echt fan van de kleding van Sandwich.

Vriendelijk en klantgericht

Zie boven

Mooie collectie

Prima winkel, geduldig ,deskundig personeel. Komen met goede adviezen.

Donoweg 10

1043 AJ Amsterdam

Over Sandwich Fashion

Dit is Sandwich. We zien onszelf graag als een eigentijds merk met een open hart. Met aandacht voor verfijnde details en een designsignatuur wat ons onderscheidt, We hebben sinds 1981 – ons oprichtingsjaar – een portfolio van bijzondere collecties opgebouwd. Ons ethos is altijd hetzelfde gebleven – om kleding voor echte vrouwen te produceren. Sandwich zorgt ervoor dat vrouwen er goed uitzien en zich authentiek voelen.