Slechte service

Door een fout op hun website ben ik bij de outlet shop geweest om kleding terug te brengen. Behulpzame dames van de outlet shop in Lelystad, constateerden samen met mij dat het fout stond op de website en ik dus niet bij hun kon terug brengen. Dus voor niks een ritje Lelystad. Contact gezocht via de mail om retourkosten vergoed te krijgen. Nee, ik krijg een tegoed bon van 5 euro voor mijn volgende bestelling deze maand. Dus ik mag retourkosten betalen en daarna een nieuwe bestelling plaatsen en weer bezorg kosten betalen, maar dan heb ik wel 5 euro korting. En ja, ik snap dat bezorgen en retourneren geld kost, maar jullie hebben een fout op de website staan die jullie nu nog maar voor de helft goed hebben aangepast.

Slechte service

Door een fout op hun website ben ik bij de outlet shop geweest om kleding terug te brengen. Behulpzame dames van de outlet shop in Lelystad, constateerden samen met mij dat het fout stond op de website en ik dus niet bij hun kon terug brengen. Dus voor niks een ritje Lelystad. Contact gezocht via de mail om retourkosten vergoed te krijgen. Nee, ik krijg een tegoed bon van 5 euro voor mijn volgende bestelling deze maand...... Dus ik mag retourkosten betalen en daarna een nieuwe bestelling plaatsen en weer bezorg kosten betalen, maar dan heb ik wel 5 euro korting...... En ja, ik snap dat bezorgen en retourneren geld kost, maar jullie hebben een fout op de website staan die jullie nu nog maar voor de helft goed hebben aangepast.....

12x factuur ontvangen

Heb de servicedesk gebeld want kreeg de factuur 12x. Voor de rest blij met mijn aankoop en ook prettig geholpen in de winkel. Hartelijke groet, Inge Nord

Vriendelijke verkopers.

Er wordt aandacht aan je besteed en meegedacht.

Vriendelijke verkopers.

Er wordt aandacht aan je besteed en meegedacht.

Fantastisch geholpen

Ik ben erg goed geholpen, precies de juiste maat en het model voor mij gekozen. Heb 2 jurken gekocht.

Fantastisch geholpen

Heel prettig geholpen

Ik ben heel fijn geholpen door de dames van Sandwich in de Frederik Hendrik laan

Mooie kledingwinke

Klantvriendelijk prima geholpen

Behulpzaam en vriendelijk

Leuke kleding, die goed matchen met elkaar. Ook kleding die je niet overal ziet. Wel behoorlijk prijzig vooral de basiskleding die naar mijn idee best goedkoper kan. De sfeer is goed en iedereen wil je graag helpen in de winkel. Online vind ik het jammer dat je in deze prijsklasse ook verzendkosten moet betalen. Dit is mijn eerlijke maar goed gemeende mening.

Prettig en vakkundig

Ik ben zeer plezierig geholpen en de dame gaf goed advies en niets was haar teveel. Prima verkoopster.

So far so good

Ik moet tot kerstmis wachten, want ik woon in Spanje en mijn order is gestuurd naar Nederland. Dus heb het nog niet gezien, behalve op een foto. Tot nu toe geen klachten.

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen in Bataviastad

Ik kom al jaren bij Sandwich in Bataviastad. De medewerkers kennen mij inmiddels goed, en wordt er altijd hartelijk ontvangen. Zeer geduldige dames en krijg altijd fijne adviesen . Een dikke 10 !

Goede service. Van bestelling tot aan de voordeur

Top kwaliteit en pasvorm

Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede pasvorm voor de iets zwaarder gebouwde vrouw.

Geen service

Shirt was te klein wilde ruilen in winkel wat volgens website kan Dit was dus niet mogelijk

Mooie trui en snel geleverd!!!

Vriendelijke verkoopster. Helaas heb ik de gekochte jas de volgende dag terug gebracht. Geld stond de volgende dag alweer op mijn rekening. Goede service!

Veel gevarieerde kleding, vriendelijke en hulpvaardige medewerkers in de winkel.

Als je wilt krijg je persoonlijke hulp en aandacht van de medewerkers in de winkel. Ze dringen zich niet op, maar staan wel klaar als je hun hulp vraagt.

Zeer goed geholpen

Ik kan het niet anders omschrijven als perfect.

De medewerkers bij Sandwich Tilburg zijn geweldig. Als je daar binnen komt voel je je zo welkom, ze adviseren je goed en niks is teveel. Kopje koffie staat bij wijze van spreken al klaar. Met de Sandwich kleding voel ik me mooi.

Heel prima

Na jaren op zoek te zijn geweest naar een nieuwe winterjas,ben ik nu bij Sandwich geslaagd.

Donoweg 10

1043 AJ Amsterdam

Over Sandwich Fashion

Dit is Sandwich. We zien onszelf graag als een eigentijds merk met een open hart. Met aandacht voor verfijnde details en een designsignatuur wat ons onderscheidt, We hebben sinds 1981 – ons oprichtingsjaar – een portfolio van bijzondere collecties opgebouwd. Ons ethos is altijd hetzelfde gebleven – om kleding voor echte vrouwen te produceren. Sandwich zorgt ervoor dat vrouwen er goed uitzien en zich authentiek voelen.