Prima rooster voor een nette prijs

Duidelijke site, prijs van het rooster is netjes en de verzendkosten worden meteen weergegeven. Prima communicatie over de bestelling. Helaas geen bericht ontvangen over wanneer het rooster geleverd zou worden. Gelukkig waren we thuis. Het rooster ziet er prima uit en is goed op maat te maken.

Klantgericht en vriendelijk

Je krijgt vlot een kundige medewerker aan de telefoon. Helaas waren de door mij uitgekozen roosters niet op voorraad en moet ik 5 weken wachten op levering. Stond ook keurig op de website aangegeven. Eerder bestelde roosters van dit type (roodbruin van 110 bij 200 cm) waren toen wel direct leverbaar. Deze roosters trekken echter wel de hoeken op als je deze los op een ondervloer legt. Ik heb ze met rubber blokjes los op dakleer liggen. Je kunt dus beter de roosters vastzetten als dat mogelijk is.

ik heb een antal roosters opgehaald

De roosters stonden klaar Vriendelijk te woord gestaan Men was behulpzaam bij het laden van de roosters. nog aanwijzingen / adviezen voor het leggen van de roosters mijn advies: een aanrader om hier rooster te bestellen.

goeie service

eenvoudig bestellen goeie info vlug geleverd goeie prijs/kwaliteit

goede service

Ze leveren maatwerk!

snelle levertijd en goede prijs

Prettig en goede service

We hebben twee bruggen mooi met kunstig roosters vol gelegd. Ging allemaal super

Goed product, snel geleverd.

Mooi product, goede antislip.

Goede vervaring.

Ik heb als partikulier een kleine opdracht geplaatst bij Geveka. Deze is goed uitgevoerd en ik ben blij met de geleverde diensten.

Prima contact gehad en super gelopen

Contac was helemaal goed en flexibel en altijd snel.

Goede ervaring met uitstekende service

Eerlijke verkopers, met goede service en flexibiliteit.

Kwaliteit en snelle levering tegen gunstige prijs

We waren op zoek naar roosters voor in onze tuin en boven de ramen souterrain ivm extra daglicht/ zuurstof. Gekozen voor deze variant vanwege robuustheid, kleur en gewicht. Snel geleverd tegen goed prijs. Blij mee!

prima snelle service, tevreden

Flexibel en meedenkend, goed geholpen en afspraken nagekomen.

Goede communicatie en duidelijke afspraken.

Kwalitatief mooi product.

Kundig, flexibel en komt afspraak na.

Offerte aanvraag werd snel beantwoord en ik kreeg ook een alternatieve voorgesteld. De op maat gemaakte producten waren niet op voorraad maar werden volgens afspraak voor uitlevering beschikbaar gesteld. Bij het inladen van de 4 panelen werd ik door een paar vriendelijke heren geholpen. De panelen worden gebruikt onder de garagedeuren om de spouw te overbruggen.

Fijne roosters, goede service

Fijne roosters, goede service, goed advies.

niets op aan te merken., gewoon goed geggan.

Goede en prettige communicatie, opdracht is naar behoren uitgevoerd.

Snelle service en klantvriendelijk. denken mee met aannemer

Snelle service en klantvriendelijk. denken mee met aannemer

Ik had slechts 1 rooster nodig. Deze kon ik snel en makkelijk bij Geveka bestellen en werd snel, op rekening, geleverd.

Een fijne samenwerking.

Goede communicatie en voor alles werd ruim de tijd genomen. De verschillende maten van de roosters en de bijbehorende belastinggevallen kunnen wat overzichtelijker worden weergegeven.

Snelle communicatie en Actie

Uitermate tevreden over de service, het meedenken en de flexibele opstelling. Fijne partij om mee te werken.

Snelle en flexibele service!

De tekst zoals omschreven in Over Geveka, is precies wat Geveka doet. Snel, korte lijntjes, meedenken, en uitvoeren. Echt top service!

Snelle en flexibele service!

Snelle service voor goede prijs

Voor een spoedproject van aanvraag tot levering heel snel geregeld voor de juiste prijs. Een prettige samenwerking gehad.

Komt de afspraken na

Prettig en persoonlijk

Spoelstraat 7 L

8281 JT Genemuiden

388200222

Over Geveka Roosters

Dit is Geveka Snel, flexibel en de beste prijs gecombineerd met hoge kwaliteit. Daar staan we voor. Want tevreden klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Geen standaardoplossing maar maatwerk nodig? We hebben alle kennis en expertise in huis en denken in oplossingen. De mogelijkheden van onze GVK roosters zijn eindeloos.