Ben fantastisch geholpen!

Het invullen van mijn klacht was ontzettend makkelijk en dankzij Thuiswinkel waarborg heb ik netjes het geld terug gekregen van mijn zoekgeraakte pakketje! Heel klantvriendelijke organisatie.

Eindelijk opgelost

Na weken op mijn retourgeld en 53 mailtjes en 27 telefoontjes met mediamarkt is nadat ik thuiswinkel waarborg inschakelde in 1 dag opgelost.Heel blij dat het eindelijk opgelost is.

Wij hadden een probleem met een bedrijf. Product werd maar niet geleverd en omdat uiteindelijk na heel lang wachten product niet meer nodig hadden wilde wij ons geld terug. Maar bedrijf reageerde heel traag of niet op mails en reactie was geen antwoord op de vraag. En dat bedrijf was alleen via mail bereikbaar. Wij waren al bang dat wij het geld kwijt waren. Maar gelukkig zagen wij dat het bedrijf bij thuiswinkel.org was aangesloten. Met hun contact opgenomen en zij hebben vervolgens verschillende keren met het bedrijf contact opgenomen. Thuiswinkel.org hield ons ook goed op de hoogte. En dit heeft enorm geholpen. Bedrijf reageerde uiteindelijk gelukkig en we hebben gelukkig ons geld terug gekregen. Zonder Thuiswinkel.org was dat misschien niet gelukt.

Thuiswinkel.org heeft uiteindelijk niet veel hoeven te doen want zodra Zalando zag dat er een formele klacht was ingediend gingen ze overstag. Maar goed, fijn dat er in ieder geval de bereidheid was om mij te ondersteunen.

Uitermate doeltreffend!

Onlangs voor de tweede keer een beroep gedaan vanwege een onopgeloste klacht bij een retailer. Wederom werd het door de retailer dezelfde dag nog opgelost terwijl bellen, chatten en mailen met de klantenservice van de betreffende winkel na een maand nog niets had opgeleverd. Ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgen maar ze zijn uitermate doeltreffend!

uitstekende service

Mijn klacht werd onmiddellijk behandeld

Door thuiswinkel is mijn probleem opgelost

Nu 2x een probleem gehad met de mediamarkt. Doordaar ook 2x gebruik gemaakt van thuiswinkelwaarborg. Ik kwam beide keren er met de Mediamarkt niet uit. In de winkel kwam ik niet verder. Op mails, feedbackformuliers kreeg ik geen reactie. Daarom contact opgenomen met thuiswinkelwaarborg die hebben mijn mail doorgestuurd. Door hun tussenkomst kreeg ik wel reactie en ben ik er beide keren uit gekomen met de Mediamarkt.

Geschil met webwinkel opgelost dankzij Thuiswinkel Waarborg.

Een geschil met een webwinkel, dat al meer dan een jaar aansleepte, werd dankzij bemiddeling door Thuiswinkel Waarborg op enkele weken opgelost.

Zonder Thuiswinkel was mijn klacht niet opgelost.

Met de juridische ondersteuning en bemiddeling van Thuiswinkel is mijn klacht naar tevredenheid verholpen.

Aanrader!

Na problemen met een bestelling bij een webshop contact opgenomen met Thuiswinkel Waarborg en zij hebben mij fantastisch geholpen het probleem op te lossen. Indien u problemen heeft met een webshop aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg niet twijfelen, neem contact op en u wordt zeker verder geholpen.

Prima werk, direct het gewenste resultaat

Problemen met een fiets die ik gekocht had via een webwinkel. Tot 2x toe was de fiets kapot. Winkel antwoordde niet op mails en bellen. Geld teruggevraagd, maar ook daar geen reactie op. Na bemiddeling via Thuiswinkel wel direct reactie, en snel mijn geld retour.

Snelheid

Heb op een goede en snelle manier antwoord op mijn vraag gekregen, waardoor het probleem ook snel is opgelost. Daarvoor mijn dank.

Dankzij Thuiswinkel lukt het ineens wel.

Geen kontakt te krijgen met Swiss Pro /Blokker. Na 1 dag wel via Thuiswinkel.org

Erg snel en fijn geholpen

Ik ben erg snel en fijn geholpen, de communicatie verliep heel goed. Dank daarvoor!

professioneel

Ik ben zeer tevreden met deze dienstverlening!

Door hun actie is probleem met dyson garantie wel netjes opgelost

Na mijn mail met uitleg over klacht kreeg ik te horen dat ze contact gingen zoeken. Enige tijd later laten weten dat ik nog niks gehoord had, hierna is er ws opnieuw contact gezocht (je wordt hier verder niet in meegenomen). Maar toen zocht het betreffende bedrijf wel contact met mij op en is het probleem netjes opgelost.

Goede hulp, bij problemen met, webshops

Serieuze afhandeling bij kleine klacht

Mijn klacht is serieus en goed opgepakt door Thuiswinkel waarborg. Prettig om te ervaren dat mijn consumentenbelang bewaakt en beschermd wordt

Helpt echt

Ze reageren vlot en het draagt echt bij tot een snellere oplossing

Dankzij Thuiswinkel en Jacqueline heb ik mijn geld teruggekregen t.w.v. €550,- !

Correct reageren

Alles is prima verlopen nadat ik u ingeschakeld had

Thuiswinkel Waarborg heeft mijn klacht naar wens opgelost.

Het thuiswinkel Waarborg heeft voor mij de klacht opgelost, die ik had n.a.v. een aankoop bij Tommy Teleshopping, die zich niet hield aan de wettelijke garantieregels. Met Tommy Teleshopping aanschrijven lukte het niet om de klacht op te lossen. Sterker nog, er werd helemaal niet gereageerd. Door tussenkomst van Thuiswinkel Waarborg is mijn klacht naar wens opgelost. Jammer, dat Thuiswinkel Waarborg nodig is, om een klacht opgelost te krijgen met Tommy Teleshopping. Hopelijk leert Tommy Teleshopping voor de toekomst, om zijn klanten, tevreden te houden en eventuele klachten netjes op te lossen.

Zeer snelle reactie

Op mijn klacht werd zeer snel gehandeld richting de desbetreffende website. Heel prettig.

To the point

Mijn ingediende klacht werdt door de leverancier serious afgehandeld na interventie van Thuiswinkel.

Vlotte reactie en actie

Problemen met levering, via thuiswinkel site klacht ingedient naar betreffende site. Op avond gelijk reactie en alles is keurig opgelost. Nadien klacht ingetrokken. Top

Horaplantsoen 20

6717 LT Ede

Over Thuiswinkel Waarborg

Shoppen doen we steeds bewuster. Want wat én waar we kopen maakt een steeds groter verschil. Met ons Thuiswinkel Waarborg, juridische back-up en een flinke dosis kennis zorgen we ervoor dat jij slimme keuzes kan maken. Zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Laat ons weten wat je van ons keurmerk vindt!

Over Thuiswinkel.org

Iedereen zit met dezelfde vraag. Wat is slim? Want de wereld van digital commerce verandert in ongekend tempo. De kansen voor ondernemers ontwikkelen zich net zo snel als de behoeftes van consumenten. Daarom inspireert, faciliteert en mobiliseert Thuiswinkel.org al haar leden met kennis, inzichten en tools. Want alleen zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Dus groei ook mee en maak shoppen slimmer. Ga naar: www.thuiswinkel.org