Zeer effectieve bemiddeling

Binnen een week en wat dagen restitutie van een bedrijf dat zich onbereikbaar hield. Dat is effectief.

Terugbetaling bij retourzending goed gecorrigeerd.

De webwinkel Telegraaf Webshop wilde mij maar 50% retour betalen omdat de zending beschadigd/incompleet zou zijn. Er werden geen nadere uitleg of bewijsstukken hiervan overlegd. Veel contact gehad, maar geen oplossing. Na ingrijpen van Thuiswinkel waarborg was het binnen één dag geregeld. Dank je wel Thuiswinkel Waarborg!!

Geweldige hulp

Na een bestelling gedaan te hebben bij “deOnlinetandarts.nl” kreeg ik een incomplete levering (kan gebeuren).Mail contact werd niet beantwoord de telefoon was niet in bedrijf. Een mailtje gestuurd met “ik heb een vraag wilt u contact met mij opnemen” werd snel beantwoord met zegt u het maar. De daarop volgende mail werd weer niet beantwoord. Contact opgenomen met de Thuiswinkel en de gegevens aangelerd binnen 2 uur reactie en binnen 3 dagen werden de niet geleverde zaken alsnog afgeleverd. ===== T O P ====

Een mailtje over een klacht van een aangesloten onderneming en de zaak werd gelijk in behandeling

Een niet op mailtjes met een klacht reagerend bedrijf werd na één bericht naar Thuiswinkel direct actief. Heel fijn.

Een consumenten ondersteuning in de cowboywereld van internetleveranciers

Na vele hopeloze chats met een chatbox en tijdrovende mails naar een zgn. helpdesk/info-desk/garanties om een defect onderdeel terug te kunnen sturen, dit volgens de website aangekondigde maar niet-werkende procedures, was één mailtje naar Thuiswinkel Waarborg (met nodige kopijen) voldoende om binnen 2 dagen een oplossing te verkrijgen.

Nadat ik Thuiswinkel heb benaderd werd mijn klacht snel opgelost

Ik liep zelf constant tegen een muur aan. Kwam niets verder bij de klantenservice

Klacht snel en naar tevredenheid opgelost

Snelle actie ondernomen door thuiswinkel nadat ik mijn klacht betreffende Praxis had ingediend. Na weken van negeren reageerde Praxis nu binnen 24 uur.

Aanrader

Hele snelle oplossing met een TOP service. Ik kan deze service iedereen aanraden die niet verder komt met de klacht bij de verkopende partij.

Alleen de klacht melden heeft geholpen het geschil op te lossen

Ik had een product aangeschaft waar problemen mee waren. De verkoper heeft me enkele maanden aan het lijntje gehouden. Ik heb wel vele mailwisselingen gehad en het product tot 3 maal teruggestuurd zonder resultaat. Na het formeel indienen van een klacht via Thuiswinkel Waarborg heeft de leverancier direct contact gezocht en het probleem direct verholpen door een vervangend product toe te sturen.

Opgelost!

Met behulp van thuiswinkel waarborg uiteindelijk toch alles goed gekomen. Bedankt!

Door de thuiswinkel waarborg sta je veel meer in je recht en sta je er niet alleen voor!

Goed afgehandeld

Mijn klacht met een webwinkel werd snel en goed afgehandeld.

melding maken bij thuiswinkel waarborg werkt echt!

Nadat ik een aankoop had gedaan bij een webwinkel was ik na 6 weken ervan overtuigd dat ik m'n geld of spullen niet meer zou krijgen. Ik voelde me opgelicht. 1 mail naar Thuiswinkel Waarborg heeft ervoor gezorgd dat ik binnen een paar dagen mijn geld teruggestort kreeg. Echt een prestatie. Blij dat ik jullie ontdekt heb

Probleem opgelost

Mijn bestelling bij bol werd niet goed afgehandeld. Na een week of tien was ik het zat en heb ik een klacht via Thuiswinkel.org ingediend. Ik het product binnen een dag gratis ontvangen. Wat een verschil!

Daadkrachtig

Veel gedoe gehad met een zending uit Spanje. Nadat ik 4 weken met de leverancier in de clinch lag omdat een deel van mijn bestelling onderweg was kwijtgeraakt. En er geen actie ondernomen werd om daar iets aan te doen, ben ik via de site van de politie(ik wou aangifte doen) bij thuiswinkel.org terecht gekomen. Aan hen heb ik mijn situatie uitgelegd. Zij hebben mijn verhaal doorgestuurd naar de betrokkenen. En zowaar de volgende dag kwam er beweging bij de leverancier. De leverancier heeft de bestelling opnieuw laten verzenden, en een week later kon ik mijn artikel in ontvangst nemen. Nogmaals bedankt ik "Thuiswinkel" voor hun bemoeienis.

De snelle actie van Thuiswinkel Waarborg was super.

Na het indienen van mijn klacht bij Thuiswinkel Waarborg, kwamen ze erg snel in actie voor mij. Mijn probleem is dan niet helemaal ideaal opgelost, maar dankzij Thuiswinkel Waarborg kreeg ik snel correspondentie met de tegenpartij zodat we het toch positief hebben kunnen afsluiten.

Constructief meedenken en meewerken in het belang van de klant

Idem als in bovenstaande zin

Al is het misschien niet aantoonbaar, het is op z’n minst opmerkelijk dat door het inschakelen van Thuiswinkel Waarborg, het probleem dat ik had met een leverancier vrij snel is opgelost. Waarvoor mijn dank.

Goed en naar alle tevredenheid geholpen.

Webshop Mediamarkt leverde bestelde en betaalde product niet. Geen enkele reactie op telefoontjes en e-mails gedurende 4 weken. Na bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg direct een reactie en geld terug gestort.

snel en effectief!

Prima opgelost!

Inzet Thuiswinkel Waarborg helpt

De eerste stap om via Thuiswinkel Waarborg een klant in te dienen deed wonderen. Bij de desbetreffende webwinkel was er weinig communicatie dan wel beweging om het probleem op te lossen dan wel je te woord willen staan. Na een klacht in te dienen via Thuiswinkel Waarborg binnen een halfuur reactie van de webwinkel. Heeft nog wel wat uitstel gehad maar er werd gecommuniceerd en vandaag zelfs de producten in huis gekregen.

Levering door thuiswinkel waarborg

Ik geen geen levering door een bedrijf. Thuiswinkel waarborg heeft contact met ze gezocht en daarna heeft het desbetreffende bedrijf alsnog de levering gedaan naar behoren.

Snelle en succesvolle interventie

Na 3 maanden wachten op terugbetaling heb ik de Thuiswinkel Waarborg ingeschakeld. Binnen 7 dagen ontving ik het terug te betalen bedrag. Zeer effectief dus.

Een adequate en snelle bemiddeling van mijn klacht

Thuiswinkel heeft adequaat en snel bemiddeld in het geschil dat ik had met een winkelier. Het geschil is dankzij Thuiswinkel opgelost.

Snelle reactie van Thuiswinkelwaarborg.

Een kast gekocht via een webwinkel. De kast werd niet geleverd. Toen de koop geannuleerd. Geld terugkrijgen was een groot probleem. Nadat ik een melding had gemaakt bij de Thuiswinkelwaarborg werd de klacht snel doorgestuurd naar de webwinkel en werd het certificaat tijdelijk ingetrokken. Uiteindelijk, mede door het inzetten van Rechtsbijstand, is het aankoopbedrag teruggestort.

Horaplantsoen 20

6717 LT Ede

Over Thuiswinkel Waarborg

Shoppen doen we steeds bewuster. Want wat én waar we kopen maakt een steeds groter verschil. Met ons Thuiswinkel Waarborg, juridische back-up en een flinke dosis kennis zorgen we ervoor dat jij slimme keuzes kan maken. Zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Laat ons weten wat je van ons keurmerk vindt!

Over Thuiswinkel.org

Iedereen zit met dezelfde vraag. Wat is slim? Want de wereld van digital commerce verandert in ongekend tempo. De kansen voor ondernemers ontwikkelen zich net zo snel als de behoeftes van consumenten. Daarom inspireert, faciliteert en mobiliseert Thuiswinkel.org al haar leden met kennis, inzichten en tools. Want alleen zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Dus groei ook mee en maak shoppen slimmer. Ga naar: www.thuiswinkel.org