Zeer goede ervaring met thuiswinkel waarborg

Zonder thuiswinkel waarborg was mijn klacht nooit opgelost

Super blij

Ik was twaalf dagen bezig met het verzenden van e-mails om mijn betaling te ontvangen en ik kreeg het resultaat pas toen ik hier vond en met de eerste e-mail na twee werkdagen was de betaling teruggestort op mijn rekening. Bedankt thuiswinkel!

Goed geholpen na mijn ingediende klacht over Ahhbrabh

Hier een klacht in gediend en het was na een paar dagen geregeld. Echt heel fijn!

geweldig

Fijn om meteen een reactie terug te krijgen van Thuiswinkel Waarborg en hun directe actie. Ik, ben heel tevreden want mijn klacht is ook nog opgelost

Blij

Ik had een probleem met de webshop. Ik kreeg de schuld van wat ik niet deed en wil mijn geld niet teruggeven. Dankzij deze service was het probleem binnen 5 dagen verholpen. Hartelijk dank

Ze handelen heel snel en je krijg oplossing. Ben zeer tevreden met thuiswinkel.org

Zo adequaat en snel geholpen!

Bij LRge pop merchandising duurde het maanden voordat ik überhaupt reactie kreeg op mails! Telefonisch onbereikbaar. 1 telefoontje en mailtje naar thuiswinkelwaarborg en het geld stond zeer snel op de rekening!!! Thnks

Super goed geholpen

Goed opgepakt met 100 % resultaat.

Zeer goede ervaring

Thuiswinkel waarborg heeft tweemaal zeer snel gereageerd op mijn klacht over Beddenleeuw en Beddenleeuw heeft vervolgens contact opgenomen. Weet uiteraard niet hoe het zonder tussenkomst van Thuiswinkel gegaan zou zijn, maar Beddenleeuw had al een maand op geen enkele mail of op de ingebrekestelling gereageerd. En na bemiddeling Thuiswinkel werd vrij snel een oplossing geboden.

Thuiswinkel is top hulp!

Mijn melding over retourproblemen met webshop heeft goed geholpen!binnen n week na de klacht alles opgelost incl.restitutie bedrag.Thuiswinkel WERKT!

Prima geholpen!

Snelle reactie op mijn mail! Probleem snel opgelost!

Binnen 2 weken geld terug

Al sinds december probeerde ik mijn aanbetaling terug te krijgen. Na inschakeling thuiswinkel waarborg had ik binnen 2 weien mijn geld terug.

Ik heb heel goed mail contact gehad en zij hebben zich echt ingezet voor mij. Bed besteld bij beddenleeuw maar nooit gekregen en met geen mogelijkheid de winkel kunnen bereiken. Thuiswinkel waarborg lukte dit wel. Mijn mail werd direct doorgestuurd en kreeg binnen 4 uur telefoon van beddenleeuw en mijn geld wordt teruggestort. Dit had ik nooit voor elkaar gekregen dus ik ben heel dankbaar dat zij mij geholpen hebben

Zeer goed geholpen klacht opgelost

Met klachtenservice van BK kwam ik er niet uit. Thuiswinkelwaarborg heeft bemiddeld en zo tot een oplossing gekomen zeer snel. Erg blij mee bedankt!

Wat fijn dat zo'n bdrijf bestaat.

Ik had een probleem met een onderneming, die een retour gestuurd artikel, ondanks meerdere mailtjes in de afgelopen drie maanden, niet wilde terug betalen. Thuiswinkel ingeschakeld door een klacht over dit bedrijf in te sturen. Na een week zou ik reactie moeten krijgen van dit bedrijf. Niets ontvangen, dus de klacht, zoals eerder ook door Thuiswinkel aangegeven, nogmaals naar Thuiswinkel gestuurd. En binnen een dag krijg ik bericht en wordt het geld alsnog terug betaald. Zonder Thuiswinkel was dit niet gebeurd.

Snelle reactie en afwikkeling

Erg tevreden, werd snel opgepakt en snelle respons op mailwisseling.

Klacht over aangesloten webwinkel adequaat opgepakt.

Een webwinkel met keurmerk leverde het bestelde artikel niet en reageerde ook niet op e-mails en was niet bereikbaar. Mede door tussenkomst van Thuiswinkel Waarborg is het bestelde uiteindelijk wel geleverd.

Dankzij de bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg heb ik uiteindelijk mijn geld retour ontvangen van Mediamarkt.

goede service bij problemen

Door hen in te schakelen is alles in een stroomversnelling gekomen. Weet niet of het enkel door de ingediende klacht is of ook door de tussenkomst maar de bestelde goederen zijn ondertussen geleverd.

Geweldig geholpen!

Zonder hulp van Thuiswinkel waarborg was het mij niet gelukt mijn aankoopbedrag (zonder levering) terug te krijgen. Op mij als particuliere koper kwam geen reactie, via deze organisatie wel! Heel blij en opgelucht!

Snel en goed

Ik had een probleem met terugbetaling van een in een webshop gekocht artikel . Door bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg was dit probleem snel opgelost

Je wordt als klant serieus genomen

Vlotte beantwoording en daadkrachtig richting verkopende webshop

Thuiswinkel waarborg heeft snel gereageerd op mijn klacht over een webwinkel. Pas na mijn klacht via Thuiswinkel waarborg is het probleem opgelost.

Snelle reactie

Ik had een probleem met een webshop. Doorgezet naar Thuiswinkel. Zij reageerden hier direct op en ook het gevoel dat ze me zouden steunen vond ik erg prettig. Ik kreeg het gevoel dat ik er niet alleen voor stond.

Klacht over Mediamarkt vrijwel onmiddelijk opgelost

Het is laakbaar dat Mediamarkt pas in actie komt nadat Thuiswinkel Waarborg zich ermee bemoeit. Ik heb nog nooit zulke slechte service meegemaakt en dat van zo'n groot bedrijf waar je denkt vertrouwd te kopen. Na 3 weken proberen van mijn kant is het nu in 1 week opgelost. Dikke 10 voor Thuiswinkel Waarborg, dikkere 0 voor Mediamarkt.

Horaplantsoen 20

6717 LT Ede

Over Thuiswinkel Waarborg

Shoppen doen we steeds bewuster. Want wat én waar we kopen maakt een steeds groter verschil. Met ons Thuiswinkel Waarborg, juridische back-up en een flinke dosis kennis zorgen we ervoor dat jij slimme keuzes kan maken. Zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Laat ons weten wat je van ons keurmerk vindt!

Over Thuiswinkel.org

Iedereen zit met dezelfde vraag. Wat is slim? Want de wereld van digital commerce verandert in ongekend tempo. De kansen voor ondernemers ontwikkelen zich net zo snel als de behoeftes van consumenten. Daarom inspireert, faciliteert en mobiliseert Thuiswinkel.org al haar leden met kennis, inzichten en tools. Want alleen zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Dus groei ook mee en maak shoppen slimmer. Ga naar: www.thuiswinkel.org