snel geregeld

Perfect geregeld

Had een lekkende waterkoker had er een melding van gemaakt werd meteen opgepikt op de mail en was zo geregeld heb nu weer een nieuwe

Communicatie is goed verlopen. Nieuw toestel gekregen.

Omdat er geen filter bij eerste levering bij was kwam er stof in de motor. Foto opgestuurd en daarop hebben zij een nieuw toestel met filter opgestuurd’. Het toestel werkt uitstekend. Op vraag waar we de filters konden krijgen hebben wel geen antwoord gekregen.

Klantcontact en service hoog in het vandel

Nadat ik een 2e hands Buccan BBQ had gekocht heb ik gebruikt gemaakt van de klantenservice nadat er een verkeerd product was opgestuurd. Er werd steeds binnen 24 uur gereageerd en er is een passende oplossing gezocht want mijn bestelde product was niet meer leverbaar. Bij dit bedrijf staat klantcontact én klantenservice hoog in het vandaal

Zeer goede aftersale

Probleem met een accu zeer naar tevredenheid opgelost

Product werkt niet goed, gelijk een nieuwe gekregen. Wat een service Mvg Richard

SUPER ERVARING !!!

Zeer snel verzonden en alles tip top geregeld !!!

Goede evaring en behulpzaam

Vlug op gestuurd

Alles zeer snel, en correct geregeld. SUPER

Super ervaring, duidelijke communicatie.

Correcte, snelle service

Persoonlijke open communicatie snelle service en verzenden producten Zeer tevreden

Goeie service

Toen ik waterkoker had gekocht op vakzntieveilingen bleek verpakking beschadigt en werd het daarom geretourneerd. Toen ik contact met jullie nam keken jullie direct voor een oplossing en bezorgden mij alsnog een waterkoker!!!

Mijn ervaring is goed

Mij ervaring is goed die zijn optijd opgelost mijn probleem, i wil adviseren hier regelmatig zaken doen. Tof service

top leverancier

alles was volgens de omschrijving, duidelijk communicatie, goed product. Aanrader !

très bon contact

Suite a un colis que je n'avais pas reçu j'ai eu la bonne experience du suivi et du renvoi de la commande il son très profectionnel encore merci

Zeer goede service bedankt

Fijne service nogmaals bedankt

Super service

Ik was even bang dat het de miskoop van het jaar zou worden,maar toen ik contact opnam met service voor online aankopen kwam er vertrouwen. Mensen bleven vriendelijk en doelgericht. Ik spreek al mijn bewondering uit voor de medewerking.

Super goede service!

Na een tijd mijn pannenset ingebruik te hebben was ik ontevreden. Hierover contact opgenomen. Terwijl ik zelf wat laat was met contact opnemen, ben ik alsnog super goed geholpen. Snelle reactie, passende oplossingen en vriendelijk personeel. Een aanrader dus!

Ben goed geholpen

Heel goede service dankjewel

Efficiente klantenservice

Autonomie robotstofzuiger ging snel achteruit binnen de garantieperiode (van ongeveer 120 min naar 30 min). Bij melding van dit probleem werden verschillende oplossingen aangereikt. De autonomie van de stofzuiger is inmiddels terug aanvaardbaar

Probleem is opgelost.

Smartwatch werkt opnieuw. Bluetooth werkte niet meer en nu weer wel. Alles is opgelost. Dank u.

goede service

Bij mij deed een lamp op zonne-energie het niet, maar dat werd goed opgelost zonder problemen kreeg ik nieuwe opgestuurd. Super.

Geen hulp.

Geen hulp bij de verkeerde lamp die mij is toegestuurd, ook geen reactie gekregen bij de desbetreffende firma waar de lamp is aangekocht

J'ai reçu la bouilloire; la couleur n'était pas celle que j'avais choisie mais c'est OK.

Goede opvolging

Aangezien mijn pakketten na een tijd niet geleverd waren, heb ik contact opgenomen met de online dienst. Zij hebben alles nagekeken en hebben voor een oplossing gezorgd en een vlugge levering.

Ondanks een defect artikel bij levering, Prima sevice

Bij levering bleek 1 van de producten een niet oplosbaar defecte te hebben. Na eerst via de mail mogelijke oplossingen te hebben aangebracht die niet werkten in dit geval, werdt er niet moeilijk over gedaan en kreeg ik een nieuw product. Vriendelijke mails en prima service.

Vang 16

4661TX Halsteren

Over Alleenonline.nl

Alleenonline.nl, specialist in cross category consumer items. Met meer dan 18 eigen merken, 1000+ verschillende producten en altijd meer dan 150.000 artikelen op voorraad verzorgen zij alles voor in en rondom het huis. Van Meubels tot speelgoed, van Smart systemen tot Matrassen verzorgen zij alles waar jij naar op zoek bent. Ook heeft Alleenonline.nl een eigen klantenservice met product experts die iedere productvraag kunnen beantwoorden en elke klacht in behandeling nemen.