Geweldige service

Goede levering met een juiste koerier. Snelle antwoorden op de de vragen via de e-mail. Artikel was ook goed verpakt!

Top opgelost

Na promblemen met lampjes keurig net nieuwe opgestuurd

Zeer vriendelijk!

Helaas was het artikel dat ik had defect toen ik het na ontvangst opende. Na contact opgenomen te hebben is er meteen een nieuwe toegestuurd en deze was helemaal in orde!

prima afhandeling door Jeroen

Levering ging niet vlekkeloos ivm niet het ontvangen van 1 deel van de bestelling. Afhandeling daarvan koste ook wel wat tijd. Wel netjes afgehandeld door Jeroen van de servicedesk.

Goede afhandeling

Na gebrek aan bbq, goede afhandeling. Fijn contact.

goed geholpen

mijn probleem opgelost

Goed geregeld

Ik ben goed geholpen.

snelle en goede service

Er was een deel van een bestelling niet geleverd. Binnen een dag snel, vriendelijk en professioneel opgelost. Top!

Zeer goede service

Helaas een probleem gehad door post aannemer. Pakket was niet geleverd. Hier contact over gehad en binnen 3 dagen alsnog opnieuw geleverd. Prachtig product zoals was beschreven. Top hoe dit is opgepakt.

Le suivi

La réponse suite à mon mail a été efficace à tout point du vue, vitesse et informations. Merci

Super service

Ik had een probleem met de verwerking maar dat is super snel opgelost

De hulp komt snel!

klantenservice zijn vriendelijk! Zo snel is er een oplossing aangeboden

OK

Ik ben goed geholpen en met de juiste uitleg.

duidelijke uitleg, inclusief foto!!

Niet geholpen. Ik heb niet gekregen wat ik heb gekocht

Eerst was mijn zwarte BBQ er niet. Toen was de kleur er ook niet. Moet ik een andere kleur. Nemen. En daarna. Kon u niet leveren. Kunt u mij volgende keer. Een BBQ leveren. Een zwarte. Voor de zelfde prijs. Aub.

Vriendelijk,kreeg in korte tijd antwoord op de gestelde vraag

top goed geholpen

goede en duidelijke uitleg

Mijn vraag is bij het eerste contact beantwoord en vergezeld van nuttige tips en aanbevelingen.

zeer positief

Problemen met werking on line gekochte smartwatch. Na contact ivm waarborg ondervond ik zeer bereidwillig en persoonlijk zoeken en voorstellen van efficiënte oplossingen. Alle dank daarvoor!

Meedenkend naar oplossingen

Had een Buccan BBQ gewonnen bij VakantieVeilingen.nl de BBQ werd beschadigd geleverd. Na goed contact te hebben gehad met alleenonline (de verzender) heb ik de keuze gehad uit een nieuwe BBQ evt een ander model of geld terug. Kortom alles is perfect geregeld en de klantenservice is zeer vriendelijk.

Mijn pakket was niet aangekomen Contact opgenomen werd vriendelijke geholpen En dag later product gekregen

Dit is een 100 % betrouwbaar bedrijf dat tevens een perfecte service geeft.

Ik had een tuinlamp bestel, na een tweetal weken was die defect door het indringen van water. Na contact met dit bedrijf hebben zij onmiddellijk voor de vervanging gezorgd. Toen na een paar dagen de zending niet aankwam hen ik het bedrijf onmiddellijk gecontacteerd en hebben ze mijn een nieuwe set opgestuurd. Werkelijk een prima service, vele andere internetbedrijven zouden dit niet doen. Een absolute aanrader.

Uiteindelijk geholpen

Vervelend dat vakantieveilingen.nl er tussen moest komen.

Snel en correct !

Ik werd heel snel, vriendelijk en adequaat geholpen in garantie. Zeer goede service!

Vang 16

4661TX Halsteren

Over Alleenonline.nl

Alleenonline.nl, specialist in cross category consumer items. Met meer dan 18 eigen merken, 1000+ verschillende producten en altijd meer dan 150.000 artikelen op voorraad verzorgen zij alles voor in en rondom het huis. Van Meubels tot speelgoed, van Smart systemen tot Matrassen verzorgen zij alles waar jij naar op zoek bent. Ook heeft Alleenonline.nl een eigen klantenservice met product experts die iedere productvraag kunnen beantwoorden en elke klacht in behandeling nemen.