Topbedrijf

Snelle levering, leuk dat je bij je bestelling een kaartje krijgt en een tijdschrijft. Voelt heel persoonlijk

• Wat kan beter? N.v.t.

Als eerste, de pan bakt super. Bij aflevering bleek er een beschadiging aan de pan te zijn wat mogelijk veroorzaakt is door de transporteur. Ik heb hier maar een belletje voor hoeven te doen en het was opgelost. Super

• Wat kan beter? N.v.t.

Ik heb mijn bestelling gelijk de volgende dag ontvangen, netjes verpakt.

Product snel geleverd en voldoet.

• Wat kan beter? Nvt

Duidelijke website, bijzonder vlotte levering, mooi product!

• Wat kan beter? N.v.t.

Overzichtelijke site, mooie spullen. Nieuwe pannen gekocht van greenpan. Ontzettend blij mee! Besteld en de volgende dag al heel netjes verpakt in huis.

SMEG waterkoker

De bestelling is vlot gegaan. Na mijn betaling, kreeg ik mijn waterkoker binnen de 2 dagen thuis, super!

Geweldige service

Ik had een probleem met mijn pan en na contact met de klantenservice hebben ze de pan vervangen. Ontzettend blij mee!

• Wat kan beter? N.v.t.

Snel, klant vriendelijk, goede service en persoonlijke aandacht

Ze zijn super attent. Nemen je serieus bij een klacht en lossen het direct goed op.

• Wat kan beter? N.v.t.

fijne pan en snel geleverd

vrijdagmiddag besteld, zaterdag geleverd. Snel binnen dus. Pan kwam vergezeld van naam en groet van degene die hem had ingepakt en een folder met wie de braadbazen zijn, reclameverhaaltjes over de spullen die ze verkopen en een paar recepten. De indruk is jong, fris en ambitieus. En de geleverde pan, een lichtgewicht 28cm gietijzeren skottsberg, die is tot nu toe goed bevallen. Voor gietijzer is ie inderdaad verbazingwekkend licht. Bij goed onderhoud zou ie levenslang mee moeten gaan, dus dat zou dan zo'n 80 jaar moeten zijn denk ik. Zou me niets verbazen.

Uitstekend.

Duidelijke website en snelle goed verpakte bezorging.

Erg fijne service

Mooie producten, goede service. Fijne ervaring.

goeie webshop met leuke spullen

• Wat kan beter? Niks

Snel en goed!

Prima prijs, duidlijke site, makkelijk bestellen. Wordt snel geleverd in goede verpakking met een persoonlijke noot

Toppie

Top kwaliteit!!!

Super service, persoonlijke benadering en goede kwaliteit

Opnieuw een goede ervaring. Ik kocht een pan met stevige korting. Deze werd direct verzonden en had ik in no time thuis. De verpakking was stevig en in de doos zat een persoonlijk briefje en een uitleg hoe om te gaan met de pan. Helemaal top weer!

Geweldige pan

Eindelijk een pan naar mijn hart. Je hebt niet altijd geld voor een goede pan en dan doe je het met minder. Kan ook maar nu heb ik weer een echte. Gelukkig maar. Snel in huis en dus snel mee werken.

Grote keuze

Zocht een paella pan en de juiste weten te vinden

Goede prijs, snel geleverd

• Wat kan beter? N.v.t.

Product mooi en op tijd geleveed

Prachtige pan! Wel erg zwaar

Keurig geleverd en goed verpakt in stevige doos De pan bevalt goed, ik vind hem wel erg zwaar en maatje kleiner had ik eigenlijk voor ogen

• Wat kan beter? Gewicht pan, maat

Veel keuze. Mooie pannenset. Nog niet gebruikt . Over 2 weken krijgen we een nieuwe keuken en gaan we van gas op inductie. Vandaar deze aankoop.

Snelle levering, goede klantenservice

Erg snel geleverd en na mijn bestelling had ik wat vraagjes, snel en goed beantwoord via WhatsApp!

Komen na wat ze beloven.

• Wat kan beter? N v t

Hele snelle levering, tevreden met product

Bij het eerste gebruik maakte de melkopschuimer een raar geluid en deed niet wat ik verwachtte. Meteen met een medewerker gebeld en deze heeft het probleem opgelost. Wat was er aan de hand? Op de bodem zat een rond papiertje met de twee onderdelen. Nergens staat dat dit ronde papiertje verwijderd dient te worden voor gebruik. Het lijkt alsof het er gewoon in hoort te zitten. Ik kreeg het advies de handleiding eerst te lezen, maar dat had ik al gedaan. Mss een extra vermelding? Denk dat ik echt niet de enige ben die het papiertje er in laat zitten.

• Wat kan beter? De handleiding

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.