Prima product en persoonlijke service

Na mijn bestelling van een Demeyere wok levering binnen de aangegeven termijn en voorzien van leuk magazine en kaartje en tip voor bakken met RVS. Top!

• Wat kan beter? N.v.t.

Super snelle levering, goede communicatie, en geweldige pannen. Ik ben helemaal fan!

Top Masterchef ervaring

Fantastische, snelle service. Na bestelling stonden de pannen binnen enkele dagen op m'n fornuis te bakken. Ik werd goed (en humoristisch) op de hoogte gehouden van elke stap in het proces. En als kers op de pan ook nog het mooie blad Leesvoer. Dank!

• Wat kan beter? N.v.t.

Eerst een verkeerde braadpan besteld. Zonder kosten kunnen terugsturen en andere besteld. Snelle terugbetaling.

• Wat kan beter? N.v.t.

Geweldige, toegankelijke website en scherpe prijzen.

Ik zocht een pannenset van een goed merk zoals WMF. Toen ik de website van braadbaas tegenkwam zag ik een enorm aanbod van pannen van mooie merken. En bijna alle pannen waren goedkoper dan op andere website. De website van braadbaas is ook goed opgezet en overzichtelijk. We bestelden een mooie WMF set. De bezorging was ook nog eens snel. Volgende keer dat ik een pan nodig heb ga ik weer naar braadbaas.nl.

• Wat kan beter? N.v.t.

Top! Snelle verzending en goede pannen

Ik wachtte al 4 maanden op een pannenset via een andere website. Dit werd uiteindelijk geannuleerd. Bij Braadbaas kwam ik een gelijke set tegen, die ik vervolgens de dag erna al in huis had. Had ik dit maar eerder gevonden! Top levering en heel blij met de pannenset.

Kwaliteit

Erg klantvriendelijk

Super goede pannen!

Prachtige True Flow pannenset gekocht tegen een scherpe prijs en snelle levering. Wat wil je nog meer?

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en ik werd netjes gebeld omdat ik mijn huisnummer vergeten was in te vullen.

• Wat kan beter? N.v.t.

Prima en snelle levering.

Klantgericht!

Na lang dubben uiteindelijk al onze pannen vervangen voor gezondere varianten zoals rvs en carbon. Braadbaas heeft een mooi assortiment van de betere merken waardoor de keuze snel gemaakt was. Erg mooi om te zien dat de pannen niet alleen goed waren ingepakt, maar er ook een persoonlijk kaartje aan toegevoegd was. Dat getuigd in mijn ogen van echte klantgerichtheid, waarin blijkt zien dat het niet gaat om een machinaal nummertje maar over mensen met hart voor kookgerei.

Snel en goed geleverd

Wederom pannen besteld bij Braadbaas, super geregeld.

Gewoon goed

Snel geleverd , goede olie om mijn gietijzeren pan in te bakken.

• Wat kan beter? X

Mijn ervaring met Braadbaas is uitstekend te noemen. Goede service en snelle correcte levering.

Geweldig geholpen

Wij hadden een vraag over een pan. Die we op andere plaatsen gekocht hadden en geretourneerd hadden vanwege fouten. Braadbaas heeft hun voorraad bekeken en on de mooiste toegestuurd. Goed persoonlijk contact hierover. Ze belde me zelfs. Super fijn

geweldige service

goede service snelle levering

• Wat kan beter? N.v.t.

Mijn ervaring was heel goed en was tot in de puntjes verzord

Alle pannen waren zeer goed ingepakt en kwamen daardoor onbeschadigd aan. Ook is de website erg overzichtelijk en logisch Ik bestel de volgende keer zeker weer bij Braadbaas

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede service, snelle levering en topproducten.

Uitstekende pannen, Super snelle bezorging

De pannen zijn super goede kwaliteit, wel eenbeetje zwaar. De bezorging was super goed, de avond van tevoren besteld, de dag erna al bezorgd.

Makkelijk besteld fijne communicatie en snel bezorgt.

Goede positieve ervaring, zal zeker de laatste keer niet zijn.

Helemaal Top

Netjes verpakt en afgeleverd. Een mooie goede braadpan, blij mee!

• Wat kan beter? Niets

Top levering en top pannen!

Op vrijdagavond pannen besteld en op zaterdag al geleverd. Zeer goed verpakt en voorzien van een leuk kaartje. Helemaal happy!

Snelle levering,prima producten!

Snelle levering met PostNL.

Producten van goede kwaliteit. De braadpan en de glazen deksels zijn goed verpakt ongeschonden aangekomen.

goed product, fijne levering

makkelijk bestelt duidelijke site, erg mooie pan, ouderwetse kwaliteit ben er blij mee

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.