Fantastische website

Mega snelle service. In eerste instantie de verkeerde pan maar de retour was heel snel verwerkt en ik had in korte tijd de goede pan binnen.

Vriendelijk, nette prijs, accuraat

Zie boven

• Wat kan beter? Kleinere verpakking t o v de inhoud

Hier bestel ik nog vaker!

Zeer vlugge verzending, netjes ingepakt en zeer mooie spullen. Ook leuk dat er een kaartje bij zat met een persoonlijke boodschap. Zeer fijne winkel en ik zal hier zeker nog vaker bestellen !

• Wat kan beter? Niets

Scherpe prijs, snelle levering, en te veel keuze online

• Wat kan beter? Aanbevelingen per prijs klasse, zocht een pan, super tevreden mee maar de keuze is zo groot

Hele mooie pannen, mega snel geleverd

Eindelijk heb ik RVS-pannen. Het is misschien even wennen met bakken en schoonmaken (valt reuze mee trouwens), maar het is een duurzame en gezonde keuze in de keuken... en dat is voor mij toch wel het belangrijkste. Ik heb de wok en kleine koekenpan van Skottsberg gekocht. Een perfecte set om alles mee te kunnen bereiden. Echte kwaliteitspannen en ook nog eens heel mooi — ook niet onbelangrijk! Ik bestelde ze 's middags en had ze volgende ochtend vroeg al in huis :)

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle reactie bij vragen. Product zoals omschreven

Mooie pan. Helaas te klein gekocht, maar terugzending verliep snel en voorspoedig. Hopelijk snel genieten van de juiste wok!

• Wat kan beter? N.v.t.

snelle levering en geweldige pan. ben er heel blij mee

een super fijne pan.

Kwaliteitsproducten

Voor de 1e keer besteld en keurig ingepakt geleverd! Ook nog een leuk kaartje erbij! Ga hier zeker vaker bestellen. Mooie spullen als je van goed kookgereedschap houdt. Spatel besteld werkt fantastisch en voor de uitzet van m'n 2 dochters een rasp

Toppers

Zeer goed advies ontvangen en de nabestelling ging supersnel. Leuke winkel in Maassluis.

Netjes en snel geleverd

Wordt goed op de hoogte gehouden over de status van de levering Ook snel geleverd ‘s avonds besteld volgende dag geleverd

• Wat kan beter? Niets

Snel en efficiënt

Binnen een dag verzonden en de volgende dag bezorg. Producten zijn van goede kwaliteit en website is informatief.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering van een uitstekend product, met een persoonlijke boodschap.

E i n d e l i j k een goede pan!!!!

ZO BLIJ dat ik nu een pan heb waar ik zonder zorgen om een antiaanbaklaag die loslaat (met alle gezondheidsrisico's) heerlijk met maar één druppeltje olijfolie - gepaneerd- vis/vlees of gebakken aardappeltjes etc. kan bereiden!!!!! Ik ben een echte braadba(zinnetje)as geworden. :-)

• Wat kan beter? N.v.t.

ik kan de braadbaas aanraden, goed prijs kwaliteit.

• Wat kan beter? N.v.t.

Van bestellen tot ontvangst was razend snel

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering helaas moeten terugsturen

• Wat kan beter? Maatvoering pan kwam niet overeen

Snel en betrouwbaar

• Wat kan beter? Bekendheid

Best!

This is the second item I'm buying from Braadbass and as usual, the packaging was neat and the delivery was lightning fast. Skottsberg makes quality pans, this is our second pan from them. The Carbon Steel suits our cooking and it works well on Induction.

Gewoon goed

gewoon goed

Mooie stevige pannen

Beetje zware pannen wat wel voor mij twee handen vraagt maar verder zien ze er zeker mooi en stevig uit. Ik hoop op veel bak plezier met deze pannen. Nu leren hoe ze het beste werken en dat gaat gestaag vooruit. Heel blij met deze pannen!

• Wat kan beter? ?

Geweldig!!

Grillpan was de volgende dag al geleverd, snel verzonden en keurig verpakt! Aanrader!!

Zorgvuldige en snelle levering

Vlak na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik de bevestiging en een link om het pakket te volgen en de volgende dag zoals beloofd het pakket binnen! Pakket zag er netjes uit met een leuke persoonlijke touch. Helemaal tevreden en wat een leuke webshop, ik ga zeker vaker bestellen! Enig minpuntje was dat ik me aan had geprobeerd te melden voor de nieuwsbrief om korting te krijgen op mijn eerste bestelling, maar dat werkte helaas niet. Ik had op dat moment geen tijd om er verder achter aan te gaan maar had wel de indruk dat ik daar gemakkelijk contact over zou kunnen krijgen via de contactgegevens op de website.

• Wat kan beter? Inschrijven voor nieuwsbrief met kortingscode

Jammer dat de stickers op de pan worden geplakt. Lastig er af te krijgen, vieze lijmresten.. Tip..plak geen stickers op de pannen zelf!

• Wat kan beter? Stickers nalaten!

Correcte, betrouwbare klantenservice!

Goede opvolging van de bestelling. Vriendelijke mails, snelle reactie op vragen.

Great customer service

Responded extremely quickly to my emails, even outside of business hours. I ordered a pan and it was delivered less than 12 hours later.

• Where can we improve? N/A

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.