Super product

Erg goed gemaakt. Handige non-slip nopjes en geen rare chemische plastics etc. Dit is wat ik zocht om mijn dikke stooflappen op te snijden. De geul rondom het snijvlak houdt al die sappen van het aanrecht.

Goede producten

Positieve ervaring dat je altijd een gepersonaliseerde note bij je levering krijgt.

• Wat kan beter? Zou het niet weten.

Goed product

Ik heb een mooie solide en stoere snijplank gekocht. Hij is handig en fujn en laat zich goed reinigen. Ondanks dat hij wel duur was ben ik er blij mee

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering; persoonlijk kaartje bij de bestelling geeft net dat beetje extra!

Snel en kwaliteit

Een super mooie Greenpan Koekenpannenset 20/28cm 'Première' besteld, snel en goed verpakt geleverd. Heel blij met deze pannen met 5 jaar garantie op de anti aanbak laag,

Snel en persoonlijk

Prima service. Persoonlijke noot van verkoper die veel.plezier wenst met het bestelde product. Niets op aan te merken. Product is boven verwachting

Snelle levering bestelde artikel

Zeer goed, een aanrader

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle en sympathieke service en levering

Goede snelle bezorging en top product.

Top kwaliteit pan ontvangen en leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat!

• Wat kan beter? N.v.t.

Topkwaliteit gaan samen met topservice

Koekenpan gekocht, uitstekende kwaliteit. Ook de service van Braadbaas is uitstekend. Snelle service, goed verpakt.

• Wat kan beter? N.v.t.

Besteld, snel bezorgd, goed verpakt en een super persoonlijk briefje erbij. Blij met mijn aankoop en geweldige kwaliteit.

• Wat kan beter? N.v.t.

snelle en zorgvuldige levering!

• Wat kan beter? N.v.t.

Bestellen bij Braadbaas ging erg vlot. De informatie over de levering goed. Ook daar maken ze er een feestje van. Alles in een zending mogen ontvangen.

Snel antwoord!

Toch even een vraag over de nieuwe aankoop. Zelfde dag nog antwoord en extra informatie.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snel geleverd en duidelijk gecommuniceerd!

Direct na mijn online aankoop kreeg ik bericht dat mijn bestelling in goede orde was ontvangen en dat Braadbaas aan de slag ging met het verwerken daarvan. Daarna werd ik steeds op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Vervolgens binnen 2 dagen geleverd.

• Wat kan beter? N.v.t.

Goed product, netjes en snel geleverd!

Voor mijn jarige neef een fijne knoflookpers besteld. Werd netjes de volgende dag bezorgd.

Vijf Sterren

Uitstekende afhandeling bestellingen en goede service!

Goed materiaal

Fantastisch mooi materiaal

Snelle en fijne service

Flexibel

Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling. Veel webwinkels moet je dan heel moeilijk retour sturen etc. Maar Braadbaas loste dat gewoon snel en soepel op. Blij mee, ik kom zeker terug!

• Wat kan beter? Snellere terugbetaling zou fijn zijn.

goede service en snelle verzending

Snelle levering ook was ik zelf vergeten om een huisnummer op te geven. Niet lang na de bestelling werd ik (dezelfde dag) nog door Braadbaas gebeld om de ontbrekende gegevens door te geven zodat het pakket die dag nog verzonden kon worden! Dat noem ik nette service!

• Wat kan beter? N.v.t.

Wokken was nog nooit zo makkelijk!

Toen ik mijn nieuwe Demeyere wokpan kocht, had ik hoge verwachtingen, en die zijn volledig waargemaakt. Wat deze wokpan voor mij de beste maakt, is de combinatie van duurzaamheid en prestaties. De pan is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij niet alleen robuust is, maar ook snel en gelijkmatig opwarmt. Dit maakt het wokken van groenten en vlees tot een fluitje van een cent. Daarnaast heeft de pan een perfecte anti-aanbaklaag, waardoor ik veel minder olie hoef te gebruiken en het schoonmaken een stuk eenvoudiger is. Niets blijft plakken, zelfs niet bij het maken van sauzen of het bereiden van kleverige gerechten zoals roerbaknoedels. De ergonomische handgreep ligt bovendien prettig in de hand, wat bijdraagt aan een fijne kookervaring. Sinds ik deze wokpan gebruik, zijn mijn maaltijden smaakvoller en heb ik echt plezier in het koken gekregen. Of ik nu een snelle doordeweekse maaltijd maak of een uitgebreid Aziatisch gerecht, deze wokpan stelt me nooit teleur. Het is zonder twijfel de beste investering die ik in mijn keuken heb gedaan.

• Wat kan beter? Top product

Goede overzichtelijke website met duidelijke omschrijving en foto’s.

Alle bestelde artikelen netjes en goed verpakt de volgende dag geleverd met een persoonlijk bedankje erbij.

Keurige, snelle levering.

Zeer klantvriendelijk contact. Goede informatieverstrekking. Zeer tevreden. Volgende pan komt van de Braadbaas.

Uitstekende en snelle service

Bij een heel prettige grilpan was de handgreep los geraakt. Een email met foto van de pan verzonden en de andere dag werd al een nieuwe pan naar ons verzonden. Geheel gratis!

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.