Goede producten en netjes ingepakt

Prachtige pannenset, netjes ingepakt en nog een persoonlijke mail!

• Wat kan beter? de levertijd was erg lang, graag informeren waarom.

Top set

Mooie pannenset van Zwilling aangekocht. Zeer goede kwaliteit voor een goede prijs. We zijn er blij mee8

Excellent

Vlugge en correcte afhandeling van de bestelling - uiterst tevreden !

• Wat kan beter? N.v.t.

Het is goed verlopen de verzending en op de site goede info

Prima service en fijne producten

Vanaf de bestelling tot aan de bezorging is de communicatie vriendelijk en duidelijk. Product keurig verpakt en super kwaliteit!

Meer dan tevreden..

Snelle reactie, snelle levering, dus een tevreden koper. Jullie hebben prachtige producten.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle en correcte levering.

Vertrouwd gevoel bij deze onderneming die hun beloftes nakomen

Snelle levering, goede prijs

Blij met mijn aankoop

• Wat kan beter? Assortiment kan nog meer worden uitgebreid

Mooie kwaliteit pannenset

Nvt

Goedkoop en snelle levering

Geweldig!

Mooi bedrijf.

Ondanks dat het online is heb je toch het gevoel van een echte winkel. Goede service scherpe Prijzen en snel geleverd.

Pannen werden snel geleverd en hele goed pannen

Ik heb voor het eerst pannen besteld bij deze shop. Erg tevreden. Pannen worden snel geleverd

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering en prima item

Toppie

Super service

Makkelijk bestellen en juiste levering! Meest prettige vond ik de beantwoording op mijn vraag! De zelfde dag antwoord, 100 punten!

Fantastische koekenpan!

Ik ken de geweldige wok van De Meyere en ben blij dat ik nu ook de koekenpan heb.

• Wat kan beter? iets lichter??

Top service en top producten!

Goede prijzen en dito service!

• Wat kan beter? N.v.t.

Dank voor uw aanwezigheid!

Wij dromen van meer van uw producten.

• Wat kan beter? N.v.t.

Prachtige pan, snel verzonden in prima verpakking

Nu een aantal keren de DUQC koperen hapjespan in gebruik gehad. Echt fantastisch en als je even met omgaan met koken zonder anti aanbaklaag, dan wil je nooit meer anders. De hoge rand is ever fijn en functioneel en ook heel fijn dat de pan geen steek heeft. Daarnaast is het een sieraad in de keuken.

• Wat kan beter? N.v.t.

Duidelijke website & persoonlijke aandacht bij aankoop

Mijn aankoop via internet besteld . Vlotte levering en persoonlijk kaartje bij verzending ingesloten . Leuk om te ontdekken dat de winkel in mijn geboortestad Maassluis lag. Bij de bestelling had ik daar niet opgelet. Veel keuze in kwaliteit en goede service!

Snelle service en goede informatie

Snel en kwaliteit

4 pannen gekocht, die waren na een dag binnen.

Grandioos

Ik heb voor mijn 50e verjaardag van mijn kinderen en kleinkinderen geld gekregen om te besteden bij Braadbaas. Ik heb gekozen voor een aanzetstaal en draadloze thermometer. De artikelen waren snel binnen en ik ben heel blij met alles. Thermometer werkt heel goed ook wanneer je wat verder af van de smoker bent is er nog steeds verbinding. Het aanzetstaal werkt uitmuntend. Ik heb een hele goede ervaring met Braadbaas en zal hier in de toekomst vaker bestellen.

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede kwaliteit en snelle levering

Pannenset van Zwilling gekocht. Netjes verpakt en snel geleverd!

Snelle levering, goede produkten

Meerdere keren al iets besteld bij braadbaas. Produkten worden snel verzonden en als er iets niet klopt is het allemaal snel geregeld bv ruilen en retourneren. Braadbaas verkoopt goede kwaliteitsprodukten

Mooi product, juiste informatie

Duidelijke omschrijving en goede services. Persoonlijk tegen een eerlijke prijs. Netjes gedaan

• Wat kan beter? Gewoon doorgaan zo

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.