Wij zijn zeer tevreden over Braadbaas. Ze hebben een ruime keus en de bestelling werd zoals op de site al stond aangegeven de volgende dag geleverd met een leuke brief erbij. Ook de Le Creuset pan voldeed aan onze verwachtingen. Braadbaas is zeker een aanrader!

• Wat kan beter? N.v.t.

De bestelling was de volgende dag al in huis en de producten zijn echt van top kwaliteit

Braadbaas, erg goede eerste ervaring en ze zijn klantvriendelijk

Het was al dicht tegen sluitingstijd van de webshop toen ik de Peugeot Maestro pepermolen bestelde ter vervanging van mijn 30 jaar oude Peugeot pepermolen die onlangs kapot ging. De prijs was bij braadbaas ook zeer aantrekkelijk t.o.v. andere aanbieders. De nieuwe pepermolen werd meteen nog verpakt en verzonden en kwam de volgende dag in huis aan. Het was het zeer degelijk verpakt. Naast de pepermolen lagen nog het Braadbaas magazine en een persoonlijk geadresseerd en ondertekend bedankje met nuttige info over de bestelling. Het is fijn om zulke persoonlijke aandacht en klantvriendelijk te zien. De pepermolen heb ik nu een week in gebruik en hij is ook geweldig. De webshop vind ik erg goed in elkaar steken en is zeer informatief. En de recepten zien er ook zeer goed en smakelijk uit. Ik ben zelf niet zo van modetrends en vervang alleen spullen die, na jaren gebruik, kapot gaan. Als ik weer iets nodig heb, zal ik zeker weer bij Braadbaas kijken. Misschien dan niet online, maar live in de winkel. Ga vooral zo door! :)

Snelle levering, persoonlijke benadering

Mijn ervaring met Braadbaas is erg positief. Het assortiment is erg uitgebreid, de prijzen zijn concurrerend en de persoonlijke twist vind ik erg positief. De texten in de mailwisseling zorgen voor een glimlach en zijn informatief!

• Wat kan beter? N.v.t.

Levering binnen één dag prima verpakt met nog een persoonlijke boodschap. Helemaal top. Hier zouden er een hoop websites een voorbeeld aan kunnen nemen. Geen enkel negatief woord over braadbaas.

• Wat kan beter? N.v.t.

Braad baas doet wat ze beloofd

Goede webshop, snelle afhandeling met een persoonlijk tintje!

• Wat kan beter? N.v.t.

Precies wat ik zocht, duidelijk ol de website wat de features waren en erg snel geleverd!

• Wat kan beter? N.v.t.

Snel geleverd en het ziet er goed uit ben zeer tevreden met mn messen van forged

• Wat kan beter? Geen klachten

Prima levering!

Wat een fijne ervaring. De pan van mijn dromen, een mooie prijs bij Braadbaas en de levering was snel en adequaat. Ik hou altijd wel van een 'personal touch' bij online bestellen, dus het was leuk dat Remco op een kaartje zijn naam had geschreven. Alles in goede orde ontvangen en een mooie online winkel.

• Wat kan beter? N.v.t.

Dikke vette prima! Meer dan dat.

De manier van order, t/m after sales is top. Geen 13 in dozijn maar persoonlijk. Snelle levering. Prijzen zijn prima. Leuk magazine erbij in het pakket. Brandbaar staat bij mijn favorieten nu.

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede website en snelle levering

Scherp geprijst

Helemaal Top

Pannen van Demeyere besteld bij Braadbaas, volgende dag geleverd. Kwaliteit super en super service!!!!

• Wat kan beter? N.v.t.

Fijne site, top kado voor mijn vriend besteld! Hij is er super blij mee en de kwaliteit is ook top!

• Wat kan beter? N.v.t.

De klantenservice heeft mij uitstekend geholpen.

Mijn zoon in Oostenrijk is heel blij met zijn pannenkoekenpan van Buyer

• Wat kan beter? N.v.t.

Volgende dag had ik mijn pan in huis, met een persoonlijk briefje en een folder. Netjes ingepakt, blijven mijn nieuwe pan

Snel eigenzinnig persoonlijk

Ik heb al vaker hier iets gekocht. Goede kwaliteitsproducten voor mooie prijzen. Daarnaast leveren ze super snel en altijd met een persoonlijke tintje. En ze hebben altijd iets eigenwijs over zich. Helemaal top. Voelt iedere keer weer als een cadeautje voor jezelf. (Of iemand anders)

Zeer accuraat

Het is op het begin mis gegaan door de schuld van Post.nl maar hun fout is onmiddellijk gecorrigeerd door BO waarvoor dank.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snel geleverd en mooie producten!

Goed en stevig verpakt, snel verzonden! Top service.

Snel en correct geleverd

Alles is goed gegaan

• Wat kan beter? Niets

Fantastische service

De Braadbaas houdt rekening met de gewenste aankomstdag van je aankoop. De pakketten worden niet gewoon voor de deur gezet, omdat er getekend moet worden voor ontvangst. De artikelen worden goed ingepakt met een leuk persoonlijk kaartje in je pakket. En een tof magazine gratis bijgeleverd. De artikelen zijn van hoge kwaliteit en ook nog eens zeer fraai om te zien.

Goede service en snel

Producten waren goed ingepakt en het was na een dag al geleverd. Goede en snelle service!

Gezocht. Gevonden. Beste prijs. Snel geleverd

Precies wat de titel al zegt. Niks op aan te merken. Goed ingepakt ook.

• Wat kan beter? N.v.t.

Een heel fijne website, overzichtelijk en duidelijk. Goede uitleg bij de producten. Na aankoop wordt je prima op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, hier kunnen andere nog een voorbeeld aan nemen. Ik zou zeker weer een bestelling plaatsen en vrienden als zij wat willen aanschaffen zeker adviseren bij Braadbaas een product te kopen. Ga zo door, en bedankt voor de prima service.

• Wat kan beter? Niets houden zo

super fijne pannen

Zowel mijn rvs koekenpan als de braadpan, ben ik ontzettend tevreden. Mocht ik nog een nieuwe pan nodig hebben, zal ik zeker bij jullie kijken.

• Wat kan beter? zou ik niet weten

Makkelijk te bestellen

Goede service snelle levering

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.